پنیر کاممبرت دي نرماندي


قانونا می توانند پنیر خود را کاممبرت بنامند. لازم به ذکر است که امروزه فرایند تولید پنیر های کاممبرت فراتر از طراحی AOC  انجام میپذیرد و
تکامل پیدا کرده است. انواع خوب پنیر کاممبرت که از شیر پاستوریزه تهیه شده اند را امروزه میتوان در Normandy پیدا کردکه بهترین آنها هم پنیر
کاممبرت با نام تجاری Camembert Le Châtelain است.


کاممبرت تازه شیرین و ملایم است و بافت آن محکم است و با افزایش سن بافت آن نرم میشود. محصول اوریجینال که طبق استاندارد AOC تولید میشود فقط از
شیر خام تهیه میشود اما چه در فرانسه و چه خارج از فرانسه کاممبرت هایی یافت می شوند که از شیر پاستوریزه تهیه شده اند. کاممبرت جوان طعمی شیرین
و شیری دارد که پس از گذشت زمان طعمی قوی و میوه ای پیدا می کند.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: فرانسه
منطقه: نرماندی
مترادف: کاممبر لو Châtelain
نوع: نرم
محتوای چربی: 45٪
بافت: خامه، نرم رسیده و انعطاف پذیر
پوست:
رنگ: زرد کم رنگ

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 08 آبان 1392 10:22  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 2158 Tags: چاپ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد