paneer_abbaye_du_mont_des_cats

فرایند تکامل این پنیر حدود 4 تا 5 هفته
به طول می انجامد. پس از این فرایند پنیر در آب نمک شسته میشود. بافت این
پنیر نرم و انعطاف پذیر است و سوراخ های ریزی به تعداد کم روی آن وجود
دارند. پوسته این پنیر رنگی نارنجی متمایل به قرمز دارد و همچنین طعمی
ملایم و شیری دارد.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: فرانسه
منطقه: Godewearsvelde
نوع: نیمه نرم
محتوای چربی: 50٪
بافت صاف و انعطاف پذیر
پوست:
رنگ: زرد کم رنگ

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

 

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 08 آبان 1392 09:35  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 1331 Tags: چاپ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد