باهم از پنیری بگویم که طعم و بوی ایتالیا دارد.پنیر آسیاگو که در فلاتی به همین نام در کوهپایه های ایتالیا تولید می شود.قدمت ساخت این پنیر به هزاران سال قبل باز می گردد .هر چند در اصل تولید این پنیر با شیر گوسفند می باشد اما امروزه در حالت صنعتی از شیر پاستوریزه گاو هم در تولید آن استفاده میگردد.

paneer_asiago


آسیاگو دارای بافتی صاف می باشد که بیش از ده ماده در ان به کار رفته است زمان ساخت این پنیر بین 4 تا 6 ماه از سال می باشد انواعی از این پنیر حتی تا دو سال نیز برای آماده شدن زمان می برند.

این پنیر با توجه به سن ان پوسته ها و رنگ های مختلفی دارد گاهی به متمایل به رنگ قهوه ای می شود و گاهی نیز به رنگ سفید تا زرد تیره می شود.

چربی موجود در این پنیر نیز کمی بالا می باشد که پیشنهاد می شود تا در مصرف آن تعادل را رعایت فرمایید.

مشخصات:

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: ایتالیا
منطقه: ونتو، Trentino
نوع: سخت
محتوای چربی: 34-48٪
بافت: باز و صاف
پوست: طبیعی
رنگ: زرد

دسته: پنیر   منتشر شده در شنبه, 13 مهر 1392 08:29  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 3194 Tags: چاپ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • سلام عزیزم وبت خیلی دوست داشتنیه من لینکت کردم لطفا منو لینک کن مرسی

    دوست دارم 0

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد