falode_angore_torsh_shirin

من در راه برگشت به خانه،  یک دسته انگور خریدم.با وجود اینکه بچه های من انگور را دوست دارند، اما نمی خوردند.آنها فکر می کردند انگورها بسیار ترشند و در واقع حق با بچه ها بود.این انگورها پر از پتانسیل هستند و من تصمیم گرفتم راهی پیدا کنم تا آنها را لذیذ نمایم.

پس تصمیم گرفتم آنها را بگذارم تا یخ زده و فالوده درست کنم.یک چیز بامزه در این فرایند رخ داد.پس از فریزر نمودن انگورها، آنها شیرین تر بنظر می آمدند.نمی دانم این زادهء تخیل من بود یا، اما انگورهای آبدار تازه آنقدر ترش بودند که قشنگ توی حالت صورتتان مشخص می شد.اما انگورهای یخزده اصلا اینطور نبودند.برای فریزری نمودن انگورها، ابتدا یک سینی شیرینی برداریدو با کاغذ روغنی بپوشانید.

بگذارید بچه ها تمام ساقه انگورها را بکنند.

سپس برای 6 تا 8 ساعت یا تا زمانی که انگورها به اندازه کافی یخ بزنند، آنها را در فریزر بگذارید.بدون اینکه همه را یکجا فریزری نمایید.

فالوده ای که در نهایت درست کردم خیلی ساده بود.حتی انقدر خوشمزه بود که فکر کردیم داریم بستنی می خوریم.

مواد لازم به این شکل بود:

انگور یخ زده:2پیمانه

خامه وانیلی:یک دوم پیمانه

آب:دوسوم پیمانه

مواد را تا زمانی که یکدست شوند به هم بزنید.

دسته: میوه   منتشر شده در جمعه, 29 فروردين 1393 11:02  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 3718 Tags: چاپ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد