salade_tameshk_ba_serke_tameshkkhanegii

salade_tameshk_ba_serke_tameshkkhanegi

ما همیشه در حال درست کردن سالاد و تزیین آب بودیم و جای تعجب است که چرا هیچ وقت قبلاً  سرکه طعم دهندهء خودمان را درست نکردیم.منطورم این است که برای ایده درست کردن سرکه برای هدیه خیلی هیجان زده ام.

پس این بار که برای خرید رفتم، مقداری شیشه روغن و سرکه خریدم که قیمت هر شیشه تقریباً 200 دلار بود.و تصمیم دارم سرکه درست کنم.ما می خواهیم سرکه تمشک را امتحان کنیم چون هیچ وقت در مغازه ها ندیدم.خیلی ساده بود و بسیار ارزانتر از بندهای خوراکی درمی آید.اریکا واقعا از این کار خوشش آمد و دلش می خواست بیشتر درست کند.

دستور ساده این است که بگذاریم تمشک در سرکه برای مدت 2 هفته خیس بخورد.ولی ما از یک دستور سریع استفاده کردیم، چون خانوادهء من واقعاً از نوع صبورش نیستند.ما سرکه را گرم کردیم تا تمشکها بتوانند آبشان را پس دهند.و خیلی زوذ بعد از صافی گذراندیم.

مرحله1.2 پیمانه تمشک و 4 پیمانه سرکه سفید بردارید

مرحله2.سرکه را در ماکروویو یا روی گاز با حرارت کم گرم کنید، وقتی گرم شد توتها را اضافه کنید

مرحله3.با یک همزن توت ها را له کنید

مرحله4.یک صافی در شیشه گذاشته و سرکه را با تمام توت های له شده در آن بریزید و از صافی بگذرانید

مرحله5.مقداری توت تازه به شیشه اضافه کرده و توت های صاف کرده را روی آن اضافه کنید.

حالا بهترین قسمت استفاده از آن روی سالاد مورد علاقه تان است.وقتی سالاد را برای بچه ها درست کردم،کاهو و اسفناج را خیلی نازک بریدم، بصورت رشته رشته تقریباً.اینطوری بهتر می توانند بخورند.

ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com

دسته: میوه   منتشر شده در چهارشنبه, 28 اسفند 1392 08:24  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 3148 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد