sibe_pie_khoshk

اما بگذارید به داستانمون در مورد سفر اخیر به باغ سیب برگردم.یکی از دوستان خوب من در لئی اوتا بزرگ شده،و این باغ سیب از والدینشه.به نظر می رسد این سیب ها برای برداشت کاملا رسیدند.

به محض اینکه به خانه رسیدیم، بچه ها باید شروع به کار کنند.ما یک پوست کن و هسته گیر از مادرم قرض گرفتیم.بچه ها به نوبت سیب ها را پوست می گرفتند و سر اینکه نوبت کیه دعواشون می شد.

مرحله 1:سیب ها را پوست گرفته هسته هایش را در آورید

مرحله2:یک طرف سیب های برش زده ، پوست گرفته و بی هسته را ببرید تا حلقه هایی جداگانه داشته باشید.

مرحله3:هر دو طرف سیب ها را در مخلوط شکر و دارچین بگذارید( ما به نسبت 3 به 1 مخلوط کردیم یعنی3 قاشق غذاخوري شکر و 1 قاشق غذاخوري دارچین)

مرحله 4:آنها را روی سینی قرار داده و برای مدت 6 تا 8 ساعت خشک کنید.

نکات مهم:

ما فقط دارچین را امتحان کردیم(چرا که نه، ما اونو روی سیب های تازه دوست داریم)زیاد روی سیب خشک طعم خوبی ندارد.

اینجا یک مقدار کثیف کاری دارد.حتی داخل خشک کن.تهش را با یک فویل بپوشانید تا شربت پس داده ي سیب را بگیرید.

ما چاشنی پای سیب به جای دارچین را امتحان کردیم.

ما قند نارگیل با دارچین را امتحان کردیم.چسبنده هست اما واقعا مزه خوبی دارد.

قبل از اینکه خیلی خشک شوند از خشک کن خارجشان کنید.در کیسه های کاغذی نگه داری کنید بدون بیش از حد خشک کردن ، نگه داری در کیسه های پلاستیکی  به نوعی آنها رادوباره آبرسانی  می کند که باعث می شود زیاد خشک نشوند.

ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com


دسته: میوه   منتشر شده در سه شنبه, 29 بهمن 1392 08:36  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 1607 Tags: چاپ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد