بهمن 26

 chips-sib

ایده امروز برش های نازک سیب برای بچه ها و بزرگترها با زمینه میوه ایست .این برای خود شماست. ذائقهء من با میوه های پخته سازگار نیست اما با چیزهای نازک و ترد و چیپسی عالیه.پس چند تا سیب را برش نازک می دهیم تا چیپس سیب درست کنیم.

اول آب سیب را با دارچین یا یک تکه چوب دارچین بجوشانید.

سپس سیب ها را تا حد امکان نازک برش بزنید(طوری که هسته در مرکز قرار بگیرد.احتیاجی به خارج کردن هسته ها نیست آنها خودشان بیرون می افتند.)

سپس سیب ها را در آب سیب بپزید تا بیرنگ شوند.

بعد برشهای سیب را از عصاره در حال جوش خارج کنید و در جا خشک کنید.

آنها را روی کوکی رک(قفسه سرد کردن مخصوص شیرینی پزی) قار داده و کل قفسه را در فر با 200 درجه قرار دهید.

برای حدود 1 ساعت بگذارید بپزد.برشان گردانید و یک ساعت دیگر بگذارید بپزند. ممکن است زمانی که فر اعلام می کند با زمان پخت فرق داشته باشد.

محصول نهایی:چیپس سیب لذیذ.بسیار خوشمزه تر از چیپس سیب زمینی.

ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com

دسته: میوه   منتشر شده در شنبه, 26 بهمن 1392 23:24  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 1585 Tags: چاپ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد