آبان 18

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

 دانه قهوه


دانه قهوه کینفورا (روبوستا) :


روبوستا همان گونه که از نامش پیداست، بسیار حالت ارتجاعی داشته و می‌تواند در ارتفاع بین 2 متر تا 300 متر (حداکثر 800 متر) بالای سطح دریا روئیده شود. دانه‌ها به صورت گرد با شیارهای مستقیم که در وسط آن قرار دارد هستند. قهوه روبوستا به صورت تلخ مزه غالباً بسیار تلخ، تیز و به میزان کمی معطر است. یک قهوه اسپرسو با روبوستا تهیه شده باشد شامل 100-140 میلی گرم کافئین است.


برگها، گل‌ها و میوه:


برگهای سبز پررنگ زخیم و درخشان بوده با لبه هایی که مقداری موجی شکل هستند، شبیه برگهای bay‌. گیاه چندین بار در سال بعد از هر بارش شکوفه می‌کند. گلهای سفید کوچک بسیار معطر در طی روزها تبدیل به میوه می‌شوند. حبه‌های گرد بسیار شبیه به گیلاس بوده و همان طور که رسیده می‌شوند رنگ قرمز روشن به خود می‌گیرند. میوه‌ها به طور معمول بعد از گل دادن در طی 9 ماه، رسیده می‌شوند که به این معنی است که یک گیاه می‌تواند به طور همزمان در مراحل مختلف رسیده شدن میوه دهد که همگی بستگی به بارش باران دارد. حبه‌ها شامل دو دانه به شکل نیمه بیضی هستند که شیاردار بوده و در قسمت مسطح مقابل یکدیگر قرار گرفته و توسط غشایی به رنگ نقره‌ای مشهور به پوست نقره‌ای به همراه یک پوسته نسبتاً سفید رنگ زخیم و محکم، که از دانه‌ها محافظت می‌کند، به طور کامل پوشیده شده اند.


برشته کردن یا بودادن:


برشتن، دانه‌های سبز را به دانه‌های تیره ترد تبدیل می‌کند در این یک ربع ساعت تعیین کننده دما تدریجاً به 200 درجه سانتی گراد (392 فارنهایت) رسیده و حدود 800 ماده که مسئول طعم و عطر نهایی هستند در آن شکوفا شده و دانه‌ها 20٪ وزن خود را از داست داده و به 60٪ حجم خود می‌رسند. سیکل برشتن هنگامی تکمیل می‌شود که دانه‌ها به سرعت سرد می‌شوند.در کارخانه‌های کمپانی‌های معروف این کار به صورت هوای خنک انجام می‌شود یک فرایند کندتر که در این روش همه عطر و رایحه عالی قهوه به صورت دست نخورده باقی می‌مانند.
دانه‌های قهوه در مراحل مختلف برشته کردن؛
در مراحل مختلف برشتن قهوه، رنگ دانه‌های تیره تر به مدت طولانی در دمای بالا برشته می‌شوند و دانه‌های روشن تر در زمان کوتاه در دمای پایین تر برشته شده است.


بسته بندی:


بعد از برشتن، قهوه نیاز دارد تا حد ممکن سریع بسته بندی شود. قهوه برشته شده در معرض هوا می‌تواند 40٪ عطرش را تنها در 8 ساعت از دست دهد. بسته بندی مناسب تا حد ممکن از قهوه محافظت کرده، کیفیت و خواص آن را حفظ و عطر آن را نگه می‌دارد.

 

 

دسته: قهوه   آخرین به روز رسانی در پنج شنبه, 03 بهمن 1392 19:53  منتشر شده در چهارشنبه, 18 آبان 1390 23:52  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 6350 Tags: چاپ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد