اسپرسو كن‌ لچه

به مقدار لازم شير ثعلب (شير شيرين غليظ): به مقدار لازم

طرز تهيه:

اسپرسو تازه دم‌كشيده شده را در فنجان قهوه‌خوري كه از قبل گرم گرديده، ريخته و پودر شكلات را به طوري كه سطح كرم اسپرسو را بگيرد، بر روي آن اضافه كنيد. سپس به آرامي شير حرارت‌ديده با بخار را بر روي تركيب اسپرسو و پودر شكلات اضافه كرده تا تركيبي بي‌نظير از شير، اسپرسو و شكلات به دست آيد. توضيحات: اين قهوه يك نوشيدني بسيار عالي براي تنفس بين‌كاري روزانه است و يا به عنوان ريلكس‌كننده آخر شب مورد استفاده قرار مي‌گيرد. شير غليظ پر چگالي به همراه اسپرسو و پودر شكلات، طعمي لذيذ و به‌يادماندني را خلق مي‌كند.

دسته: قهوه   منتشر شده در سه شنبه, 09 مهر 1392 11:52  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 11046 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد