دسر هویج و عسل

طرز تهیه ی دسر هویج و عسل

 

نه تنها این کیک حلال است بلکه دارای عطر و بوی خوبی نیز است این کیک را میتوان برای یک دسر خوشمزه آماده کرد

مواد لازم :1 فنجان آب جوش

1اسپرسو فوری

3 عدد تخم مرغ

3.4 روغن نارگیل

1.2 عسل

1.2 وانیل

1.2 آب پرتغال

1.2آرد سفد گندم.

2 قاشق چایخوری جوش شیرین

2 قاشق دارچین

2 فنجان هویج

طرز تهیه :شعله گاز یا فر را به 350 درجه برسانید اسپرسو و آب گرم را در یک ظرف بریزید تا حل شود ترکیب تخم مرغ، روغن، عسل و شهد آگاو در یک مخلوط کن ریخته و با سرعت متوسط هم بزنید، تا زمانی که به خوبی مخلوط شوند. و بعد از آن در دمای 350 درجه آماده پخت نمایید هنگامی که کیک سرد می شود میتوانید از پودر نارگیل برای تزئین آن استفاده کنید و بعد از سرد شدن کیک برش برش کرده و میل نمایید

دسته: دسر   منتشر شده در پنج شنبه, 25 مهر 1392 22:13  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 6205 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد