فیلتر پست ها

کاپ کیک وانیلی
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
آرد همه منظوره, بکینگ پودر, نمک, 2 قاشق سوپخوری کره ی بدون نمک، نرم شده, شکر, تخم مرغ بزرگ, عصاره وانیل, شیر
توضیحات:

کاپ کیک وانیلی با رویه ی کرم کره ای به رنگ آبی روشن و شکلات های شیری صدفی شکل


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 35دقیقه

See کاپ کیک وانیلی Recipe

اسموتي موز اناناس و شيرنارگيل
آسان ارزان
مواد لازم:
موز کوچک و به برش های بزرگ تقسیم شده, آب آناناس, شیر نارگیل, شکر سفید
توضیحات:

طرزتهیه وموادلازم اسموتي موز اناناس و شيرنارگيل


آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 0 min

See اسموتي موز اناناس و شيرنارگيل Recipe

دتاکس واتر یا نوشیدنی سم زدای محبوب افراد رژیمی
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
آب تصفیه شده ی خنک, لیموترش, خیار, گشنیز, جعفری , کرنبری
توضیحات:

تهیه دتاکس واتر یا نوشیدنی سم زدای محبوب افراد رژیمی در منزل


آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 5دقیقه

See دتاکس واتر یا نوشیدنی سم زدای محبوب افراد رژیمی Recipe

کیک حلقه ای شکلاتی کوچک با سس هات فاج
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
شکر سفید , آرد همه منظوره + 2 قاشق غذاخوری, پودر کاکائو + 2 قاشق غذاخوری, بکینگ پودر , جوش شیرین , نمک, تخم مرغ, شیر, روغن مایع , وانیل, آب جوش , سس هات فاج
توضیحات:

طرزتهیه و مواد لازم کیک حلقه ای شکلاتی کوچک با سس هات فاج


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 25دقیقه
زمان انتظار: 45دقیقه

See کیک حلقه ای شکلاتی کوچک با سس هات فاج Recipe

ساندویچ فیله و اسفناج
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
فیله گوشت یا فیله مرغ, تخم مرغ محلی, پنیر چدار , اسفناج تازه, مافین انگلیسی , کره
توضیحات:

طرزتهیه و مواد لازم ساندویچ فیله و اسفناج


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 25دقیقه

See ساندویچ فیله و اسفناج Recipe

پاستای مرغ و کلم بروکلی
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
پاستا اسپاگتی , کره, آرد همه منظوره , نمک, فلفل سیاه آسیاب شده, عصاره مرغ, شیر, پنیر چدار رنده شده , کلم بروکلی گل شده بخار پز شده
توضیحات:

اشپزی نوشیدنی دستورتهیه و اموزش تهیه درمنزل پاستای مرغ و کلم بروکلی


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 5دقیقه
زمان انتظار: 15دقیقه

See پاستای مرغ و کلم بروکلی Recipe

حمص جوانه‌ای
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
نخود جوانه زده, خمیر ارده کنجد, آب لیمو, روغن زیتون , سیر ( یا بیشتر، بسته به سلیقه) , زیره, نمک, فلفل سیاه
توضیحات:

طرزتهیه ومواد لازم حمص جوانه‌ای


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 40دقیقه

See حمص جوانه‌ای Recipe

سوپ چغندر و پرتقال
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
چغندر متوسط که ریشه آن بریده شده, آب لیمو تازه (به علاوه 1 قاشق چای خوری پوست لیمو برای تزیین), آجیل کاج (پوسته کاج), سیر, پرتقال پوست کنده کامل، و تقسیم شده ( 1 قاشق چای خوری پوست پرتقال برای تزیین), نمک دریایی تصفیه نشده به عنوان چاشنی
توضیحات:

دستورتهيه و اموزش تهيه درمنزل سوپ چغندر و پرتقال


آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 40دقیقه
زمان انتظار: 45دقیقه

See سوپ چغندر و پرتقال Recipe

نوشیدنی لاسی توت فرنگی
خیلی آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
توت فرنگی, عسل(2تا 4 قاشق غذاخوری بسته به ذائقه), ماست یونانی , نمک, یخ خرد شده
توضیحات:

نوشیدنی لاسی توت فرنگی (هندی)


آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 0 min

See نوشیدنی لاسی توت فرنگی Recipe

بستنی پرتقالی خامه ای
آسان ارزان
مواد لازم:
آب پرتقال, شکر, ماست ساده پرچرب, وانیل
توضیحات:

بستنی پرتقالی خامه ای خنك براي روزهاي گرم تابستان


آماده سازی: 4دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 6ساعت 7دقیقه

See بستنی پرتقالی خامه ای Recipe

پودر هات چاکلت (شکلات داغ) تزئینی برای کریسمس
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
قوطی پلاستیکی تزئینی, پودر هات چاکلت فوری , خرده شکلات کوچک, آبنبات نعناع فلفلی مخصوص آشپزی, مارشمالوی کوچک, اسپرینکل تزئینی مخصوص کریسمس
توضیحات:

طرز تهیه پودر هات چاکلت (شکلات داغ) تزئینی


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 0 min

See پودر هات چاکلت (شکلات داغ) تزئینی برای کریسمس Recipe

شکلات داغ استار باکس
آسان ارزان
مواد لازم:
پودر کاکائوی بدون شکر , شکر, آب, شیر, وانیل
توضیحات:

شکلات داغ غلیظ و خامه ای به سبک استارباکس ظرف کمتر از 2 دقیقه!


آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 5دقیقه
زمان انتظار: 0 min

See شکلات داغ استار باکس Recipe

سالاد آروگولا و گلابی و کرنبری
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
روغن زیتون , سرکه سفید , سس کرنبری سر پر, شربت آگاوه یا بیشتر طبق ذائقه, نمک و فلفل طبق ذائقه, گلابی خرد شده, آب لیموترش , آروگولا, پیاز سرخ کرده , پسته ی بو داده , کرنبری خشک شده , پنیر شیر بز خرد شده , نمک و فلفل طبق ذائقه
توضیحات:

اشپزی نوشیدنی دستورتهیه و اموزش تهیه در منزل سالاد آروگولا و گلابی و کرنبری


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 10دقیقه

See سالاد آروگولا و گلابی و کرنبری Recipe

اسموتی شکلات و گیلاس
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
برگ اسفناج, ژلاتین, موز بزرگ, پودر کاکائو شیرین نشده, شیر, گیلاس یخ زده یا تازه, نمک, پودر دارچین, شیر
توضیحات:

آموزش اسموتی شکلات و گیلاس


آماده سازی: 0 min
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 0 min

See اسموتی شکلات و گیلاس Recipe

کلم بروکلی و گوشت آرام پز
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
گوشت بدون استخوان, کلم بروکلی , عصاره گوشت, سس سویا, سیر, شکر قهوه ای, روغن کنجد, فلفل قرمز ورقه ای, نشاسته ذرت, آب, هندوانه
توضیحات:

طرز تهیه کلم بروکلی و گوشت آرام پز 


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 5ساعت
زمان انتظار: 0 min

See کلم بروکلی و گوشت آرام پز Recipe

شیرینی کدو حلوایی تخته ای
تقریبا مشکل تقریبا ارزان
مواد لازم:
جوی پرک, کدوحلوایی کنسروی , عسل , ادویه پای کدوحلوایی
توضیحات:

این شیرینی ها خیلی شبیه به خوراک جوی پخته در فر هستند اما شکل آنها فرق می کند. ما یک مشت خرده شکلات هم به آنها اض


آماده سازی: 30دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 50دقیقه

See شیرینی کدو حلوایی تخته ای Recipe

کلوچه پنیر خامه ای توت فرنگی
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
ارد همه منظوره, بکینگ پودر, نمک, کره نرم و بدون نمک, پنیر نرم خامه ای, شکر, تخم مرغ, وانیل, توت فرنگی خرد شده و تازه, آبلیمو, ارد, شکلات سفید خرد شده, خاک قند
توضیحات:

یک دسر نرم و خوشمزه همراه با پنیر خامه ای ، توت فرنگی تازه و تکه های شکلات سفید


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 35دقیقه

See کلوچه پنیر خامه ای توت فرنگی Recipe

مرغ جنوب
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
روغن نباتی, نیمه سینه مرغ بدون استخوان بدون پوست , گوجه فرنگی با فلفل چیلی سبز کمی درشت خرد شده , لوبیا سیاه ، شسته و آبکش شده , دانه ذرت ، بدون آب , زیره سبز
توضیحات:

مرغ جنوب


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 35دقیقه
زمان انتظار: 55دقیقه

See مرغ جنوب Recipe

پنکیک پرتقالی با شیرکره
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
شکر, تخم مرغ, ماست ساده, شیرکره, آب پرتقال, کره, پوست پرتقال رنده شده, عصاره وانیل, پودر بیسکوئیک
توضیحات:

اگر شیرکره ندارید می توانید 2 قاشق چایخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به 4/3 پیمانه شیر اضافه کنید. هم بزنید و بگذاری


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 35دقیقه

See پنکیک پرتقالی با شیرکره Recipe

کرپ نوتلا
مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
تخم مرغ, زرده تخم مرغ, شیر, آب, نمک, کره آب شده, شکر, وانیل, آرد همه منظوره, کره برای سرخ کردن, شکر پودری, شکلات نوتلا
توضیحات:

کرپ ها پن کیک های خیلی نازک هستند که میتوان آنها را هم به عنوان خوراک شیرین و هم خوراک طعم دار استفاده کرد. مواد


آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 3دقیقه
زمان انتظار: 8دقیقه

See کرپ نوتلا Recipe

سیروپ تیرامیسوی مونین
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
یک شیشه سیروپ تیرامیسوی
توضیحات:

سیروپ طعم دهنده ی 700 میلی گرمی مونین
بدون رنگ مصنوعی و مواد نگهدارنده
حلال
مناسب خام گیاه خواران و گیاه خواران
بط


آماده سازی: 0 min
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 0 min

See سیروپ تیرامیسوی مونین Recipe

اسموتی شُرت کیک توت فرنگی
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
توت فرنگی پاک شده و شسته شده, نان شرت کیک توت فرنگی کوچک, شیر یا مقدار لازم برای رسیدن به غلظت مناسب
توضیحات:

این اسموتی های طراوت بخش و سالم مزه ی شُرت کیک توت فرنگی را می دهند که به حالت نوشیدنی درآمده باشد. توت فرنگی ها


آماده سازی: 0 min
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 0 min

See اسموتی شُرت کیک توت فرنگی Recipe

دتاکس واتر خیار و تمشک و انگور
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
خیار حلقه شده, تمشک حلقه شده, دانه انگور حلقه شده, آب ترجیحا تصفیه شده, یخ مکعبی
توضیحات:

طرزتهیه و مواد لازم دتاکس واتر خیار و تمشک و انگور


آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 35دقیقه

See دتاکس واتر خیار و تمشک و انگور Recipe

شکلات تخته ای با رویه ی گیلاس و پسته و گردو
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
شکلات تلخ حداقل 65%، ریز خرد شده, پسته بو داده نمکی, گردوی بو داده درشت خرد شده, کشمش طلایی, گیلاس ترش خشک شده, نمک دریایی دانه درشت به مقدار لازم
توضیحات:

پسته بو داده نمکی، گردوی بو داده برشته، گیلاس ترش، کشمش شیرین، شکلات تلخ خامه ای و یکدست و نمک دریایی دانه درشت


آماده سازی: 0 min
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 0 min

See شکلات تخته ای با رویه ی گیلاس و پسته و گردو Recipe

پوره سبزیجات و نخود (مناسب کودکان بالای 6 ماه)
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
نخود, لوبیا سبز تازه, کدو سبز نصف عدد, هویج, روغن یا کره, همگی ارگانیک
توضیحات:

بد نیست که هر از گاهی برای نوزادان خود غذای غیر شیرین سرو کنید تا با طعم های دیگر هم آشنا شوند. البته گفته می شود


آماده سازی: 0 min
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 0 min

See پوره سبزیجات و نخود (مناسب کودکان بالای 6 ماه) Recipe

سبک جدیدی از سیب زمینی سرخ شده
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
سیب زمینی کوچک, خرده نان, پنیر پارمزان تازه, پاپریکا
توضیحات:

اگر دوست دارید سبک جدیدی از سیب زمینی سرخ شده رو یاد بگیرید همراه ما باشید


آماده سازی: 0 min
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 0 min

See سبک جدیدی از سیب زمینی سرخ شده Recipe

سالسای ذرت و آووکادو
آسان ارزان
مواد لازم:
دانه ذرت کنسروی، آبکش شده, فلفل هالوپینو تخم گرفته و چهارگوش خرد شده, پیاز قرمز چهارگوش خرد شده , برگ گشنیز تازه خرد شده , آب لیموترش تازه , شکر , نمک , آووکادو پوست کنده، نصف شده، تخم گرفته و چهارگوش خرد شده
توضیحات:

مزه اش مثل سالسای فلفل چیپتوله و ذرت است اما هزار بار از آن خوش طعم تر است!


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 10دقیقه

See سالسای ذرت و آووکادو Recipe

چیپس موزی بدون آب زدایی
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
موز
توضیحات:

چیپسهای موزی ترد خیلی عالی هستند.ما وسیله آب زدایی و خشک کردن نداریم بخاطر همین هیچ وقت تا آخر همین هفته سعی نک


آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 5دقیقه

See چیپس موزی بدون آب زدایی Recipe

شیرینی اس مورس دبل شکلات
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
شکر دانه ریز, آرد همه منظوره, پودر کاکائو , جوش شیرین, نمک, کره
توضیحات:

طرز تهیه شیرینی اس مورس دبل شکلات


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 15دقیقه

See شیرینی اس مورس دبل شکلات Recipe

برس تمیز کننده ی دندانه های آسیاب
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
طول تقریبی, رنگ دسته: سیاه
توضیحات:

معرفی برس تمیز کننده ی دندانه ی های آسیاب


آماده سازی: 0 min
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 0 min

See برس تمیز کننده ی دندانه های آسیاب Recipe

بروز رسانی های اخیر


  • تارت خامه ای میوه ای-هنر آیگین عزیز
    مواد لازم برای خمیر :
    ارد ٣٠٠ گرم
    كره ١٥٠ گرم
    پودر قند ١٠٠ گرم
    تخم مرغ ١ عدد
    وانيل نصف ق چ
    اسانس پرتقال ٢ الي ٣ قطره
    مواد لازم برای كرم پاتيسير:
    شير ٢٥٠ ميلي
    شكر ١٥٠ گرم
    ارد ٢ قاشق سر پر
    تخم مرغ ١ عدد
    كره ٢٥ گرم
    وانيل یک چهارم ق چ
    طرز تهيه :
    ارد و پودر قند را با كره مخلوط مي كنيم و با چنگال و يا نوك انگشت مخلوط مي كنيم سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه مي كنيم و ورز مي دهيم تا خمير يكدست شود سپس خمير را پانزده دقيقه در يخچال استراحت مي دهيم
    از خمير بع اندازه يك گردو تقريباً ٢٠ گرم بر مي داريم و داخل قالب هاي بيضي شكل پهن مي كنيم به طوري كه كف ان نازك تر از ديواره ها باشد
    كف خمير را سوراخ مي زنيم و در سيني مي چينيم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ درجه طبقه وسط به مدت بيست دقيقه قرار مي دهيم تا لبه هاي تارت برشته شود
    سپس از فر خارج كرده اجازه مي دهيم تارت ها خنك شود سپس تارت ها را از قالب جدا مي كنيم
    طرز تهيه كرم پاتيسير :
    ارد و شير را با هم مخلوط مي كنيم و از صافي عبور مي دهيم
    تخم مرغ و شكر را با هم مي زنيم تا كشدار شود و به مخلوط شير اضافه مي كنيم
    مواد را روي حرارت متوسط قرار مي دهيم و با قاشق چوبي مرتب هم مي زنيم تا كاملاً غليظ شود
    از روي حرارت برمي داريم كره و وانيل را اضافه مي كنيم و با مواد مخلوط مي كنيم
    روي ظرف را با نايلون مي پوشانيم و هر از گاهي نايلون را برمي داريم و مواد را هم مي زنيم تا كرم رويه نبندد ، تا خنك شدن مواد اين كار را چند بار تكرار مي كنيم
    بعداز سرد تارت ها كرم را داخل قيف با سرماسوره مي ريزيم و داخل تارت ها ماسوره مي زنيم
    و دور تا دور كرم را با خامه فرم گرفته تزيين مي كنيم و روي كرم ميوه هاي فصل و دلخواه مي چينيم
    مقداري اب به برليو بي رنگ اضافه مي كنيم و هم مي زنيم تا يكدست شود و با فرچه روي ميوه ها مي زنيم
    نوش جان
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • شیرینی بادامی شکلاتی-هنر الهام عزیز
    مواد لازم:
    کره یا مارگارین: 200گرم
    پودرشکر: 70گرم
    زرده تخم مرغ:2عدد
    پودربادام:40گرم
    آرد:300 گرم
    شکلات آبکرده:300 گرم
    بادام درسته:100 گرم
    طرزتهیه:
    در ابتدا کره،پودرشکر،زرده های تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی به مدت دو دقیقه بزنید.
    پودربادام و آرد را اضافه کرده با دست مخلوط کنید.
    درصورت چسبناک بودن،روی خمیررا با پلاستیک بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.(آرد اضافه نکنید)
    خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت 4-5 میلی متر باز کنید و با کاتر بیضی به قطر 3 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده اید, بچینید. سینی را در فر 180درجه سانتی گراد به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
    پس از سردشدن شیرینی را روی صفحه توری چیده و روی آن شکلات آبکرده بریزید و روی هر شیرینی یک عدد بادام درسته قرار دهید و بگذارید تا شکلات بیرون از یخچال ببندد.
    ما بقی شکلات را داخل قیف ریخته و روی شیرینی و بادام نقش راه راه بزنید.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.

  • شیرینی کرمدار پرتقالی-هنر الهام عزیز
    مواد لازم برای خمیر:
    روغن صاف 150 گرم
    کره 150 گرم
    تخم مرغ یک عدد
    پودر قند 100 گرم
    عسل 2 قاشق سوپخوری
    شیر یک چهارم پیمانه
    آرد حدود 600 گرم
    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
    مارمالاد یا ژله مغزی به میزان لازم
    رویال ایسینگ مقداری
    بادام به میزان لازم
    مواد لازم جهت خمیر نارگیلی زعفرانی: سفیده تخم مرغ سه عدد
    پودر نارگیل 120 گرم
    پودر قند یک پیمانه
    زعفران دم کرده یک قاش چایخوری

    مواد لازم جهت کرم شیرینی:
    کره 50 گرم
    رنده پوست پرتقال یک قاشق چایخوری
    شیر یک قاشق سوپخوری
    آب پرتقال یک قاشق سوپخوری
    پودر قند سه چهارم پیمانه

    طرز تهیه خمیر شیرینی :
    1- کره ، پودر قند را با همزن برقی حدود 10 دقیقه میزنیم
    2- تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده 2 دقیقه دیگر هم میزنیم.
    3- عسل و شیر را اضافه نموده و مخلوط میکنیم
    4-ارد را الک نموده به تدریج به مواد اضافه میکنیم (زیاد هم نزنید خمیر به روغن نیفتد) خمیر را به مدت 2 ساعت در یخچال میگذاریم.
    5- خمیر را دو قسمت نموده و بین دو کاغذ روغنی به ضخامت 3 میلی متر قالب بزنید.
    6-روی یک قسمت را زرده تخم مرغ و زعفران بمالید و با شانه یا وردنه خط دار, خطوطی ایجاد کنید و قسمت دیگر را ساده کاتر بزنید و در سینی فر بچینید.
    7- برای درست کردن خمیر نارگیلی زعفرانی؛ ابتدا سفیده تخم مرغ را خوب میزنیم تا ابری شکل شود، سپس پودر قند را اضافه کرده یک دور میزنیم، زعفران دم کرده و پودر نارگیل را اضافه میکنیم، خمیر را هم میتوان با قیف و ماسوره به صورت شکوفه روی شیریتی ها ریخت و هم میتوان با دست فرم داد و خمیرهای کاتر زده شده قرار داد و داخل فر گذاشت.
    8- دمای فر برای این شیرینی 175 درجه و مدت زمان پخت 12 تا 15 دقیقه می باشد.

    طرز تهیه کرم شیرینی:
    ابتدا کره را خرد نموده به همراه پودر شکر خوب میزنیم. سپس شیر، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده هم میزنیم. مابین شیرینی ها را با این کرم پر میکنیم و روی انها را با شکلات تخته ای بن ماری شده تزئئین میکنیم.
    نوش جان
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.

  • شیرینی مشهدی یا آلمانی عالی-هنر فرنوش عزیز
    مواد لازم:
    پودر قند 100 گرم;
    روغن جامد 300 گرم;
    شربت بار یا عسل گرم 60 گرم;
    شير 60 گرم;
    وانيل مقداری;
    تخم مرغ 1 عدد;
    آرد 600 گرم;
    مارمالاد يا ژله مغزي به مفدار لازم;

    دمای فر:150 درجه سانتیگراد
    زمان : 20 دقیقه
    طرز تهيه:
    * روغن و پودر قند را ميزنيم تا نرم و پوك شود. (من از روغن جامد لادن معمولي استفاده كردم)
    * به ترتيب شربت یا عسل، تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه ميكنيم و مواد را مخلوط ميكنيم. (نبايد مواد را زياد هم بزنيم. در حد مخلوط شدن و يكدست شدن)
    * بعد از اون آرد رو اضافه ميكنیم و با قاشق به آرامي فقط در حد يكدست شدن كامل هم ميزنیم نه بيشتر.
    * خمير كمي حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در يخچال درست ميشه.
    * خمير را در نايلون در يخچال گذاشته تا خنك شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت)
    * بعد خمير را روي مابين دو نايلون به ضخامت 2 ميل باز كرده و قالب بزنيد. براي قالب زدن هم ميتونيد به مقدار خيلي كم ارد زير خميرت بپاشي (بازم تاكيد ميكنم خيلي كم )
    * در سيني فر چيده به مدت 20 دقيقه با حرارت 150 درجه بپزيد. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها اين زمان ممكن است تغيير كند) بايد كمي تغيير رنگ دهد.
    * بعد از خنك شدن مابين شيريني ها مارمالاد گذاشته و رويش را تزيين كنيد.
    *با رويه نارگيل و كنجد بوداده خيلي خوشمزه ميشه. در ضمن براي چسبيدن مواد به رويه از عسل گرم استفاده كنيد.

    دستورات شيريني آلماني متفاوت را امتحان كردم ولي هيچكدام را نپسنديدم به اين خاطر كه بيسكوييت ميشدند ولي اين يكي بافت نرم و پودري دارد مخصوصا اگر چند روز در ظرف درب دار بماند (البته اگر به ماندن برسد) خيلي خيلي خوشمزه ميشه حتما امتحان كنيد.
    با درست کردن این خمیر شما میتونید سه نوع بسکویت با طعم و بافت عالی داشته باشید... بسکویت آلمانی با تزیین شکلات و مغزیجات.. بسکویت مشهدی و بسکویت با تزیین رویال آیسینگ

    نکته های مهم :
    1: این دستور بسیار راحت تهیه می شود و نکته خاصی ندارد جز اینکه خمیر ورز داده نشود و فقط در حد مخلوط شدن جمع شود.اگر این خمیررا ورز دهیم سریع به روغن می افتد و شیرینی بی کیفیت می شود.
    2: برای این شیرینی از روغن نیمه جامد هم توان استفاده کرد . فقط باید خمیر را کم کم از یخچال بیرون آورد تا گرم نشود و قالب زدن آن راحت باشد.

    3: این شیرینی پایه بسیار خوبی برای انواع شیرینی های مربایی است.

    4: برای نگهداری این شیرینی می توان بیسکویت ها را آماده کرد و بدون مارمالاد میانی خیلی خوب و محفوظ بسته بندی کرد و در فریزر گذاشت . حداقل 12 ساعت قبل از سرو باید مارمالاد یا مغزی را بین شیرینی ها گذاشت تا مارمالاد یا مغزی به خورد بیسکویت ها برود.
    5: با مارمالاد میانی هم می توان فریز کرد ولی روش بالا بهتر است . از هر نوع مارمالاد دلخواه می توان استفاده کرد.
    6: برای راحتی کار ، نیمی از بیسکویت ها رادر سینی بچینید . به طوریکه سمت کف آن رو به بالا باشد.مارمالاد را درقیف ساده بریزید وسر آن را خیلی ظریف ببرید . حالا روی هرکدام از بیسکویت ها مارمالاد بریزید . نهایتا بقیه بیسکویت ها را روی این ها بچسبانید . به این روش خیلی سریع و یکنواخت کار انجام می شود.
    7: شیرینی مشهدی معمولا دو سه روز بعد از پخت جا افتاده تر و خوشمزه تر می شود .من تا به حال چند دستور دیگه هم امتحان کردم ولی بنظر من این دستور بهترین است
    نوش جان
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • شیرینی نارگیلی-هنر سهیلای عزیز
    موادلازم:
    پودر نارگیل125گرم;
    سفیده تخم مرغ 3عدد بزرگ یا 4عددمتوسط;
    شکر 250 گرم;
    ابلیمو1ق چ;
    روغن مایع 75 گرم;
    وانیل یک چهارم ق چ;
    طرزتهیه:
    همه مواد به جز وانیل را درون غذاساز میریزیم و به مدت 3 دقیقه میکس میکنیم. مواد را درون قابلمه تفلون ریخته و روی حرارت بخار اب قرار میدهیم ومرتبا هم میزنیم.وقتی حرارت مایه به حدی رسید که شکر اب شد ولی مایه دست را نسوزاند از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه میکنیم. اجازه میدهیم مایه شیرینی در دمای اتاق کاملا سرد شود.مطلقا از یخچال برای سرد شدن مایه استفاده نکنید....
    کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و مایه را درون قیف میریزیم و با فاصله از هم به اندازه دلخواه روی کاغذ روغنی میریزیم.
    درون فر از قبل گرم شده با درجه 170سانتی گراد به مدت تقریبی20دقیقه قرار میدهیم.همین که زیر شیرینی ها طلایی شد گریل را روشن میکنیم تا روی شیرینی ها هم طلایی شود.
    به همین اسونی و خوشمزگی
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.

  • نکات مهم و بسیار مفید در پخت کیک های اسفنجی

    کیک به اندازه کافی پف نکرده است:
    اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است)

    رویه کیک چسبنده است :
    روی کیک در حالیکه هنوز گرم بوده پوشانده شده است.

    کیک حالت خیس دارد:
    کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.

    کیک دارای منافذ و سوراخهای متعدد و بزرگی است :
    دمای فر بسیار بالا بوده است.

    کیک ظاهری چروکیده و جمع شده دارد:
    قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.

    کیک بافت زبری داشته و وسط آن فرورفته است:
    فر سر بوده و کیک به آرامی پخته است.( فر باید حداقل از 20 دقیقه قبل گرم شود)

    رویه کیک چسبنده ولی قسمت میانی آن خشک است :
    مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.

    قسمت وسط کیک بالا آماده و ترک خورده است:
    مواد بیش از حد مخلوط شده است.

    رویه کیک شیبدار و کج است:
    فر و یا پنجره فر تراز نیست.

    رویه کیک به طور یکنواخت طلایی نشده است:
    گرما به طور یکنواخت در فر پخش نمی شود.(برای جریان بهتر هوا دقت کنید که ظرف کیک حداقل 5 سانتیمتر از دیواره های فر و نیز ظرف دیگر فاصله داشته باشد)

    ته کیک سوخته ولی وسط آن خام است:
    مثل مورد بالایی جریان گرما به خوبی در فر صورت نمی گیرد.

    ته کیک خمیر و سنگین است:
    مواد کیک خوب مخلوط نشده است.
    مقدار مایعات مورد استفاده در کیک زیاد بوده است.
    تعداد تخم مرغهای مورد استفاده زیاد بوده است.
    کیک کاملا سفت است:
    دمای فر خیلی بالاست.

    رنگ کیک تیره وخاکستری است:
    از آرد نامرغوبی برای پخت کیک استفاده شده است.

    کیک چسبنده و خیس است.
    سفیده های زده شده به خوبی با آرد مخلوط نشده است.

    کیک به قالب چسبیده است:
    قالب به درستی چرب و آرد پاشی نشده است.

    بافت کیک حالتی مثل خرده نان دارد:
    مقدارچربی کیک کم است.

    کیک از لبه های قالب بالا زده است
    مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
    کیک منسجم نبوده و خرد می شود:
    میان شکر و بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.

    پوسته کیک تیره است :
    فر بیش از حد داغ بوده است.
    در بافت کیک لایه های چسبنده ای وجود دارد:
    میزان مایعات مصرفی زیاد بوده است.
    سطح کیک سوخته است:
    دمای فر بالا بوده است.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • دکوراتوران کیک ایران:

    اولین وبهترین منبع اطلاع رسانی

    جامعه دکوراتوری کیک وشیرینی ودسر

    رسیپی اموزشی و اصولی

    کیک_اسفنجی_ایتالیایی بدون بکینگ پودر
    مواد لازم:
    شکر 120 گرم ( ½ پیمانه + یک و یک دوم قاشق غذاخوری)
    تخم مرغ 4 عدد بزرگ
    وانیل نصف قاشق چای خوری (یا رنده ی پوست لیمو 1 قاشق چای خوری)
    آرد کیک 120 گرم (یک پیمانه + 1 قاشق غذاخوری)

    طرز تهیه:
    کیک کیک اسفنجی یه کیک ساده ولی بسیار پرکاربرده و تو انواع دسرها مثل تیرامیسو یا انواع کیک ها با خامه ها یا فیلینگ های متفاوت به کار می ره. همونطور که می بینین مواد ساده و کمی داره و اگه موقع پخت خوب به نکاتی که میگم دقت کنین پای ثابت کیک های تولد و دسرهاتون میشه. خب مثل همیشه اول فر رو روشن می کنیم روی درجه ی 170 درجه ی سانتیگراد یا 338 درجه ی فارنهایت و قالبمون که باید برای این مقدار مواد 8 اینچ یا حدود 20 سانت باشه چرب و آردپاشی می کنیم. تخم مرغ هامون رو که حداقل یک ساعت قبل از یخچال خارج کردیم رو با شکر و وانیل رو توی یه کاسه ی نسبتاً بزرگ می ریزیم و با همزن برقی با درجه متوسط بالا می زنیم تا کاملا سبک و به رنگ کرم روشن دربیاد مدت زمان هم زدن نباید کمتر از 15 دقیقه باشه چون تنها عاملی که باعث می شه کیکمون پف کنه همین هم زدن زیاده. برای امتحان اینکه به اندازه ی کافی هم زدیم یا نه پره ی همزن رو بالا می گیریم تا یه تیکه از مخلوط از روی پره روی بقیه ی مواد بریزه اگر کاملا روی مواد نشست ینی آمادست
    بعد کم کم آرد رو که سه بار الک کردیم روی مخلوطمون الک می کنیم و آروم با یه قاشق چوبی به صورت دورانی هم می زنیم.

    مخلوط رو توی قالبمون می ریزیم، لازم نیست روش رو صاف کنید همونجوری به مدت 40 دقیقه تو فر قرار میدهیم

    اگر خواستیم با خلال دندون امتحانش کنیم اصلا قبل از 20 دقیقه در فر رو باز نمی کنیم. وقتی آماده شد یه قاشق چوبی لای در فر میذاریم و میذاریم 10 دقیقه همون جا استراحت کنه. بعد بیرون میاریمش و با چاقو لبه های کیک رو از قالب جدا می کنیم و برش می گردونیم روی رک یا توری فلزی تا خنک شه.
    کیکمون آماده ست قبل از خامه کشی یا هرکار دیگه ای بهتره که سلفون بپیچیم و یک شب تو یخچال بذاریم. این کیک رو می تونیم تا 3 روز داخل یخچال و تا یک ماه داخل فریزر نگه داریم البته باید خوب با سلفون بپوشونیمش و موقع استفاده از شب قبل تو دمای اتاق قرارش بدیم.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  •   حمیده تختی commented on this post about 1 هفته قبل
    کماچ سهن-هنر حبیبه عزیز
    قانون کلی کماچ اینه که نصف آرد شیرینی و نصف هم آرد سهن.آب به اندازه ای که به دست نچسبه.تقریبا هر یک کیلو آرد هم یک فنجون شکر نیاز داره.البته میتونید نریزید ولی این باعث ترد شدن خمیر میشه.حالا روش درست کردنش:

    من حدود چهارصدو پنجاه گرم آرد شیرینی و چهارصد و پنجاه گرم آرد سهن رو با هم مخلوط کردم. بعد یک ق غ مایه خمیر رو با یک لیوان آب گرم و یک فنجون شکر مخلوط کردم. طبق معمول 1ق چ هم نمک بهش اضافه کردم.وقتی که مایه خمیر کف کرد و از سلامتش اطمینان حاصل شد کم کم آب رو ریختم روی آردا و خمیرمو آماده کردم.خمیر که به دست نچسبید بذاریدش داخل ظرف و سلفون بکشید روش تا ور بیاد.تا وقتی که خمیر ور میاد بهتره برید سراغ خرماهاتون و اونا رو درست کنید.دقیق نمیدونم چقدر خرما استفاده شد چون یادم رفت وزنش کنم.اما باید خرماتون به حدی باشه که یه لایه نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم روی خمیرتونو بپوشونو.اما تقریبا حدود پانصد گرم احتیاج دارید.از قبل هسته هاشونو بگیرید و بریزید توی ظرف و بذارید روی حرارت.مقداری روغن که من از جامد استفاده کردم هم بریزید روش و بذارید یکم نرم بشه.میتونید با گوشت کوب یا قاشق هم نرمشون کنید.اگر خرما رو قبلا چرب کرده باشین که دیگه بهتر.
    بعد که حس کردین نرم شده از رو حرارت بردارید یکم ورزش بدین.من توی این مرحله گردو خورد شده و زنجبیل و یه کوچولو دارچین هم بهش زدم و ورز دادم.حالا یه نایلون بندازید کف سینی یا قالبی که میخواین داخلش سهن درست کنید.من از پشت سفره های یکبار مصرف ضد آب استفاده کردم.اول گذاشتم توی قالب یکم چربش کردم بعد خرما رو داخلش باز کردم.

    قطر خرما تقریبا باید مث تصویر باشه.اون سفیدای توی خرما هم گردو ها هستن .چون میخواستم زیر دندون حس بشن.وقتی که خمیر ور اومد به دو قسمت مساوی تقسیمش کنید.کف قالب رو چرب کنید و خمیر اولی رو خوب توی قالب پهن کنید.سعی کنید همه جاش یکسان باشه که موقع پخت یک جاش خام و یک جاش سوخته نشه.بعد خرما رو میذاریم روش.من اول خرما رو با سفره گذاشتم رو خمیر بعد به آرومی سفره رو از زیرش کشیدم.اینجوری خرما جمع نمیشه و شکلش بهم نمیریزه.واسه اینکه خرمارو به خوبی پهن کنید میتونید دستتونو چرب کنید یا روش روغن بریزید.هر چند که خودش روغن داره.

    خمیر دوم رو به دو صورت میتونین روی خرما بکشید.یا به طور کامل اندازه قالبتون پهنش کنید و مثل خرما بذارید توی قالبتون یا اینکه مثل من اول یه مقدار پهنش کنید بعد بذاریدش وسط قالب و به آرومی بازش کنید.فقط باید دقت کنید که خیلی فشار ندین که خمیر زیری بیشتر پهن بشه و ازونی که هست نازک تر بشه. بعد که خوب پهنش کردین با یه چاقو لبه هارو طوری به هم برسونید که خمیر ها بهم بچسبن و خرماها بیرون نباشن.چون زود میسوزن.حالا برش میزنیم و بعد از برش دادن روش روغن میریزیم که معمولا مایع میریزن ولی من جامد ریختم. اگه توی این مرحله یادتون رفت گوشه هارو درست کنید در آخرین مرحله هم میشه.بعد من روش کنجد ریختم.

    برای اینکه بفهمید پخته یا نه یه سیخ چوبی کنید داخلش اگه چیزی بهش نچسبید یعنی پخته. وگرنه حالت خمیری میشه و خیلی بد میشه.روش که طلایی شد فر رو خاموش کنید و بذارید همونجا سرد بشه

    سعی کنید قبل از کنجد پاشی حتما روغن رو بریزید که دیگه تزیینتون بهم نریزه.بذارید داخل فر از قبل گرم شده من دمای صد و هفتاد و پنج استفاده کردم و حدود تقریبا نیم ساعت طول کشید که بستگی به فر داره.وقتی دیدین روش داره طلایی میشه زیر رو خاموش کنید و واسه چند دقیقه روشو روشن کنید. من میذارم کامله کامل سرد بشه بعد از قالب میارم بیرون.چون اونجوری احتمال داره از هم وا بره و هر تیکش جدا بشه.از فر که آوردم بیرون روش نصف نمکدون هل و شکر سائیده ریختم فقط واسه تزیین و عطری که هل میده
    شاید هر کسی یه مدل خاص این کماچ رو بپزه.اما من این مدلی درست میکنم
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  •   حمیده تختی liked this post about 1 هفته قبل
    شیرینی پفکی مرنگ-هنر خانم دکتر یحیی زاده عزیز
    مواد لازم:
    سفیده تخم مرغ 4 عدد
    پودر قند 250 گرم
    نمک یک هشتم قاشق چایخوری
    طرز تهیه :
    تخم مرغ ها را از 1 ساعت قبل بیرون یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد و مدت زمان هم زدن کاهش پیدا کند ، سفیده های تخم مرغ را از زرده ها جدا کنید و دقت کنید که سر سوزنی زرده داخل سفیده نباشد ؛ سفیده ها را داخل کاسه بریزید ، نمک اضافه کنید و با همزن بزنید تا سفیده خودش را بگیرد ( دقت کنید که کاسه و پره های همزن تمیز بوده و بدون لکه چربی باشند ).
    پس از اینکه سفیده خودش را گرفت پودر قند را کم کم اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا سفیده غلظتی مانند خامه پیدا کند ( برای نتیجه عالی باید در تمام مراحل کار هم بزنید و توقف نداشته باشید ).
    کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و سفیده های خامه ای شده را داخل قیف بریزید و به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی شکل بزنید ، سینی را داخل فر با حرارت 150 درجه سانتیگراد به مدت 35-45 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و خشک شوند ( دمای فرها متفاوت میباشد و پس از 30 دقیقه باید شیرینی ها را چک کنید و اگر نرم بود بگذارید باز هم بپزد ، این شیرینی با دمای پایین باید پخته و خشک شود ).
    نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقداری رنگ خوراکی به سفیده فرم گرفته اضافه کنید ، همچنین میتوانید اسانس وانیل یا پودر کاکائو همزمان با اضافه کردن پودر قند اضافه کنید
    نوش جان
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  •   حمیده تختی liked this post about 1 هفته قبل
    شیرینی پاپاتیا-هنر ندای عزیز
    مواد لازم :
    کره : ۱۰۰ گرم
    پودر قند : نصف لیوان
    آرد : ۲ لیوان
    وانیل : یک هشتم قاشق چایی خوری
    تخم مرغ : ۱ عدد
    رنگ خوراکی , زعفران ,کاکائو ,قهوه : به مقدار دلخواه
    طرز تهیه :
    ابتدا کره و پودر قند را با هم به خوبی مخلوط میکنیم تا زمانیکه حجمش دو برابر بشه و کرم رنگ بشه.
    بعد وانیل و تخم مرغ را با مواد بالا مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم.
    آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیر چسبندگیشو از دست نده و نسبتا چسبندگی داشته باشه چون در غیر اینصورت گلبرگها بهم نمیچسبد.
    حال زمان اضافه کردن رنگ خوراکی یا رنگ طبیعیست.
    حواستون باشه خمیر نباید زیاد ورز داده بشه فقط با نوک انگشتان ورز بدهید.
    حال خمیر ها را مانند شکل به گوله های کوچک تقسیم میکنیم .
    و مثل گل به هم وصل میکنیم.
    داخل سینی فر میچینیم فقط حواستون باشه هر کدام از گلها با هم فاصله داشته باشن چون پف میکند و ممکنه گلها به هم بچسبند.
    سینی را داخل فری که با درجه ۱۷۵ سانتیگراد قبلا گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میگذاریم. زیر کار تغییر رنگ داد کافیه و فر را خاموش میکنیم. سینی را از فر خارج کرده و صبر میکنیم شیرینی سرد شود بعد از کاغذ جدا میکنیم.
    نکته: درصورتیکه پودر کاکائو اضافه کردیم به اون قسمت از خمیر مقدار کمی روغن مایع اضافه میکنیم تا شکننده نشه.
    نوش جان
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
هم اکنون فعالیت ها محدود به اعضاست.

برای مشاهده ی اطلاعات بیشتر وارد شوید.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد