بروز رسانی های اخیر

Pinned Items
Recent Activities
  • حمیده تختی

    برای این که بفهمید چرا کیک خانگی شما به اندازه کافی پف نکرده یا اشکالات دیگری در آن وجود دارد باید مراحل پخت کیک را یک بار دیگر مرور کنید و به نکاتی که در ذیل گفته شده، توجه کنید. درست در نیامدن کیک خانگی شما به معنی بلد نبودن طرز تهیه کیک خانگی نیست.
    1. مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است.
    2. میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است.
    3. دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.
    4. هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده است.
    5. کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است.
    6. بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.
    7. میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.
    8. اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.
    9. فاصله زمانی زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر.


    چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟
    1. روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است.
    2. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است.
    3. کیک به اندازه کافی نپخته است.

    چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟
    1. کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
    2. شکر، مایعات و چربی کیک زیاد بوده است.
    3. کیک داخل قالب مانده و سرد شده است.
    چرا کیک حالت چروکیده و به هم فشرده دارد ؟
    1.قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.
    2. قالب بیش از حد چرب شده است.
    3. مواد بیش از حد مخلوط شده است.
    4. مقدار مایعات زیاد بوده است.
    5. کیک بیش از حد پخته است.


    چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟
    1. دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است.
    2. پخت کیک کافی نبوده است.
    3. میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
    4. قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است.
    5. کیک در هنگام پخت تکان داده شده است.
    6. در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است.
    7. زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است.
    8. بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است.
    9. مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده است.
    10. مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است.

    چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط آن فرو رفته است ؟
    1. فر قبل از پخت کیک گرم نشده است.
    2. شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است.
    3. مواد اندازه کافی مخلوط نشده است.
    4. میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
    5. میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است.
    6. از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده است.
    7. مواد به درستی در قالب پخش نشده است.
    8. کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است.

    چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟
    1. مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
    2. سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.
    3. مدت پخت کیک طولانی بوده است.
    4. قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است.
    5. کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.
    6. مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.
    7. مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.
    8. میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.

    چرا کیک خمیری و سنگین است ؟
    1. مواد کیک خوب مخلوط نشده است
    2. تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است
    3. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است
    4. دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است

    چرا کیک به قالب چسبیده است ؟
    1. قالب به درستی چرب نشده است.
    2. قالب به درستی آردپاشی نشده است.
    3. کیک به اندازه کافی نپخته است.
    4. کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است.

    چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟
    1. مقدار چربی کیک کم بوده است.
    2. مقدار شکر کیک کم بوده است.
    3. مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است.
    4. بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است.
    5. مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
    6. بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شلن بوده است.
    7. مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • حمیده تختی
    کلاس آنلاین کندی بار به صورت اصولی و حرفه ای با تمام نکات توسط تیم دکوراتوری ما:
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • حمیده تختی
    کلاس آنلاین کندی بار به زودی به صورت اصولی و حرفه ای با تمام نکات توسط تیم دکوراتوری ما:
    افسانه اکبریان
    حمیده تختی 09194002306
    راحله ابراهیمی
    شهریه این کلاس استثنایی 60 هزار تومان است

    این کلاس شامل آیتمهای متنوع از جمله موارد زیر است:
    میز کندی بار با سه تم مختلف شامل تم خرس, تم نامزدی, تمهای مختلف دیزنی دخترانه
    پنج مدل کاپ کیک
    دو مدل کوکی با تزیین فوندانت
    چاکلت اوریو
    شکلات مغزدار
    چهار مدل مختلف پاپ کیک با طعمهای متفاوت
    تمپر کردن صحیح شکلات
    کاور کردن اصولی پاپ کیک
    اموزش دو مدل شکلات
    اموزش تاپرهای عروسکی
    آموزش کار با انواع مالد و ابزار و نحوه استفاده از داستها
    آموزش فوندانت و گیپور دست ساز
    و ایتمهای دیگر برای میز جشن های شما عزیزان با شرایط استثنایی
    انشاالله به زودی نحوه ثبت نام و شرکت در کلاس اعلام خواهد شد.
    با تشکر
    افسانه اکبریان
    حمیده تختی
    راحله ابراهیمی
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #انواع_پاپ_کورن_طعم_دار

    برای تهیه پاپ کورن خوب باید ذرت خوبی استفاده کنید یعنی ذرت تازه باشه و به قول قدیمی ها نم دار نباشه اصلا ذرت های بسته بندی استفاده كنيد
    یه ظرف بزرگ که بهتره تفلون هم باشه رو انتخاب کنید و بهتره الان نمک نزنید)بذارید کامل داغ بشه(داغه داغه داغ) ٢ یا ٣تا ذرت رو بندازید داخل ظرف و صبر کنید تا شروع به گل کردن کنن وقتی باز شدن سریع بقیه ذرتها و مقداری نمک رو بریزید توی ظرف و دربش رو نیمه باز بذارید تا بخار خارج بشه و تا آماده شدن همه ذرتا ظرف رو تکون بدید(به صورت چپ و راست)به همین سادگی! در ادامه طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار رو هم آموزش میدم

    #پاپ_کورن کره ای:
    برای تهیه این پاپ کورن باید به جای روغن توی تابه کره بریزید و وقتی پاپ کورن آماده شد اون رو داخل ظرف دردار قرار بدید.بعد مقداری کره رو روی پاپ کورن داغ رنده کنید و ترجیحا چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.

    پاپ کورن لیمویی:
    بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری آبلیمو را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.

    پاپ کورن پنیری:
    برای تهیه این پاپ کورن شما باید مقداری پنیر پارمزان رو ریزه ریز رنده کنید و وقتی پاپ کورنتون آماده شد اون رو داخل یه ظرف در دار بریزید و پنیر رو به همراه مقداری پودر سیر و موسیر بهش اضافه کنید و چند دقیقه بذاریدش داخل فر داغ!همین!

    پاپ کورن سرکه ای:
    بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری سرکه را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.

    پاپ کورن گوجه ای:
    برای تهیه این پاپ کورن یا میتونید مقداری گوجه خشک شده از عطاری بخرید یا خودتون کمی گوجه رو داخل فر خشک کنید یا میتونید مقداری سس گوجه رو اونقدر داخل فر حرارت بدید تا خشک و پودری بشه(توی هوای آزاد هم با درپوش میشه خشکش کرد)بعد از آماده شدن پاپ کورن اون رو داخل کیسه کاغذی(همون که قنادی ها توش شکلات میریزن)بریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    پاپ کورن شکلاتی:
    مقداری پودر کاکائو و شکر رو مخلوط کنید بعد از آماده شدن پاپ کورن اون رو داخل کیسه کاغذی بریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    پاپ كورن با ترافل هم ميشه كه اونم بايد تا داغ هست بريزيد و نوش جان كنيد
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  •   حمیده تختی liked this post about 1 هفته قبل
    #نیوشا

    #دمنوش

    #دمنوش_نیوشا

    #چای #آلوورا_عسل نیوشا

    سایت نوشیدنی خواص درمانی آلوورا آنقدر زیاد است که نام گیاه هزاردرمان را روی آن گذاشته اند. آلوورا دارای ویتامین های A ،B1 ،B2 ،B6 ،B12 ،E ،C و مواد معدنی شامل کلسیم، سدیم، آهن، پتاسیم، کروم، منگنز، مس و روی است.

    سایت نوشیدنی آلوورا کمبود کلسیم را در بدن به حداقل می رساند، جذب آن را تسریع نموده و در نهایت، آن را در تمام بدن پخش می کند. از این رو در پیشگیری و درمان پوکی استخوان می‌تواند مفید واقع شود. - از مفیدترین خواص این گیاه کمک به کاهش وزن است.

    سایت نوشیدنی آلوورا با تحریک متابولیسم بدن باعث می شود تا بدن کالری بیشتری بسوزاند. در واقع، مصرف آلو‌ورا به صورت خوراکی قدرت ایمنی بدن را بالا برده و موجب نرمال شدن متابولیسم بدن می‌شود. - آلوورا به طور طبیعی مقاومت بدن را افزایش داده و خون را تصفیه می کند. و از سوی دیگر، در رفع یبوست، درمان سوءهاضمه، بیماری های کبدی و آسم نیز مؤثر است.

    سایت نوشیدنی این گیاه دارویی، برای سلامتی دهان و لثه و درمان زخم معده، زخم های گوارشی، کم خونی، بی خوابی، درد کلیه و برای انواع دیابت مفید است.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  •   حمیده تختی liked this post about 1 هفته قبل
    #نیوشا

    #دمنوش

    #دمنوش_نیوشا


    #چای #جنسینگ_عسل نیوشا

    سایت نوشیدنی ریشه جنسینگ از معروف ترین گیاهان دارویی چینی است که از دوران کهن تا به امروز آثار شفابخش آن مورد توجه حکمای طب سنتی قرار داشته است. به طور کلی جنسینگ، تقویت کننده قوای جنسی و نیروبخش است. بهتر است جنسینگ را "گیاه جوانی" یا "نوش دارو" بنامیم. جنسینگ یک نیروزای فوق‌العاده است.

    سایت نوشیدنی یک فنجان چای جنسینگ پس از یک روز کار طولانی، تمام انرژی از دست رفته را به شما بر می‌گرداند. - جنسینگ در بهبود سطح انرژی بدن و هوشیاری سریع مؤثر واقع می گردد. همچنین، در رفع خستگی، نوسانات خلقی، استرس و سندرم پیش از قاعدگی خاصیت اثربخشی دارد.

    سایت نوشیدنی بر اساس مطالعات، جنسینگ روند پیری سلول ها را کند می کند؛ این کار از طریق خون رسانی بهتر به سلول ها انجام می شود. - جنسینگ حاوی ترکیباتی به نام Saponins است که بر اساس گزارش مؤسسه ملی سلامت می تواند میزان کلسترول بد را کاهش داده و کلسترول خوب را حفظ نماید. دوره ی مصرف این گیاه، 3 ماهه است و معمولاً اثرات درمانی آن پس از اتمام این دوره، در بدن بروز خواهند یافت. مصرف جنسینگ برای کودکان و نوجوانان توصیه نمی شود.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • حمیده تختی
    حمیده تختی صفحه را پسندید, نیوشا
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #نیوشا

    #دمنوش

    #دمنوش_نیوشا

    چای #گل_گاو_زبان نیوشا

    گل‌گاوزبان دارای نيترات پتاسيم، كلسيم، منگنز، منيزيم، اسيد فسفريک و آلانتوئين است. - این دمنوش دارویی، به دليل داشتن مقادير چشمگير پتاسيم و كلسيم بسيار ادرارآور بوده و با تحريك بدن، تبادلات سلولی را تنظيم و سيستم اعصاب را آرام می کند؛ گل گاوزبان، بهترین داروی گیاهی جهت درمان ناراحتی ‌های اعصاب شناخته می شود. - منيزيم موجود در گل‌گاوزبان ضدسرطان بوده و به دليل داشتن "آلكوالوييد" می‌تواند در رفع حساسيت و التهاب و مقابله با روماتيسم مؤثر واقع گردد. ولی گل گاوزبان به دليل وجود "آلكوالوييد" برای زنان باردار و كودكان مضر است. - این گیاه برای رفع سرماخوردگی، بی اختیاری دفع ادرار، کاهش التهاب و ورم کلیه مفید است. - جوشانده و دم‌كرده اين گياه، حواس پنجگانه را تقويت كرده و نشاط ‌آور و ضد اضطراب است. - از دیگر خواص گل‌گاوزبان می توان به تصفيه‌كننده‌ خون، ضداسپاسم، محرك غدد آدرنال، مقوی قلب و عروق، نرم‌ كننده مجاری تنفسی، خلط ‌آور و مسهل اشاره نمود.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #نیوشا

    #دمنوش_نیوشا

    #دمنوش

    دمنوش مثلثی راز سلامتی نیوشا

    سایت نوشیدنی #دمنوش #راز_سلامتی نیوشا، دارای 12 عدد کیسه مثلثی و مخلوطی از 4 گیاه معجزه آسای رازیانه، چای‌ سبز، آلوئه‌ ورا و کاکوتی است که با فرمولی منحصر‌به فرد ترکیب شده اند تا معجونی با عنوان راز سلامتی را برای شما عزیزان رقم بزنند.

    سایت نوشیدنی این دمنوش معجزه آسا، نقش موثری در تسریع کاهش وزن، بهبود زخم معده، بهبود عملکرد جنسی، ترمیم و جلوگیری از پیری پوست، تنظیم قند، فشار و کلسترول خون، افزایش شیرمادران و خاصیت ضد اضطراب و افسردگی دارد که میتواند شما را در تجربه‌ی دل‌انگیز نوشیدن دمنوشی 100 درصد گیاهی سهیم کند. سایت نوشیدنی روش دم این محصول به این‌گونه است که می‌توانید 1 کیسه را در فنجان یا قوری مناسب که محتوی آب جوش است، قرار دهید. پس از 10 تا 15 دقیقه، کیسه را خارج نموده و از نوشیدن لذت ببرید.

    توجه: مصرف این دمنوش به دلیل داشتن استروژن به آقایان توصیه نمی‌شود.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #نیوشا

    #دمنوش

    #دمنوش_نیوشا
    سایت نوشیدنی روش دم: متناسب با علاقه خود نسبت به رنگ و غلظت چای، 1 یا 2 کیسه چای در فنجان یا قوری مناسب که محتوی آب جوش است قرار دهید. پس از 10 دقیقه، کیسه چای را خارج نموده و از نوشیدن لذت ببرید.

    به لیمو یک گیاه دارویی معطر است که بوی خوشایند لیمو را دارد و متعلق به تیره شاه پسند است. رنگ برگ گیاه به لیمو سبز مات است، طعم این گیاه معطر تند و کمی تلخ است. - در ایران این گیاه در استان های شمالی و باغ ها کشت می شود.

    سایت نوشیدنی این دمنوش به طرز شگفت آوری آرامبخش و تسکین دهنده اعصاب است. در طب سنتی ایرانیان از دمنوش به لیمو با خواصی چون برطرف کننده تپش قلب، آرام بخش، خواب آور، ضدتشنج، ادرارآور، رفع کننده سرگیجه، تقویت کننده معده، ضد آسم و تحکیم کننده حافظه یاد می شود. - چای به لیمو که به آن چای آرامش نیز می گویند از بهترین و مفیدترین نوشیدنی ها برای انسان است.

    سایت نوشیدنی اسانس این گیاه هم در صنایع غذایی و تهیه انواع عطر و ادکلن بسیار پرکاربرد است. امروزه به لیمو از جمله گیاهانی است که در باغ های آروماتیک کشورهای اروپایی به وفور کشت می شود. - نوشیدنی که به نام "شربت به لیمو" معروف است، ترکیبی است از آب میوه لیمو، آب میوه به، شکر و موادی دیگر که در زبان مردم اصطلاحاً "شربت به لیمو" نامیده می شود، ولی در واقع ربطی به گیاه به لیمو ندارد.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
هم اکنون فعالیت ها محدود به اعضاست.

برای مشاهده ی اطلاعات بیشتر وارد شوید.
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد