بروز رسانی های اخیر

Pinned Items
Recent Activities
  • دوره تخصصي باست كيك براي اولين بار در تهران توسط استاد حافظيان

    09123433103


    متفاوت ترين اموزش باست كيك برای اولین بار در تهران
    شروع پیش ثبت نام کارگاه دو روزه عملی باست کیک

    توسط استاد و مربي برجسته دكوراتور
    و برگزيده مسابقات استعداد برتر كيك ايران
    پيكرتراش باسابقه ايراني

    🎗اقاي جواد حافظيان🎗

    آموزش اندازه گیری و برش کیک
    آموزش گاناش کشی و کار با شکلات
    آموزش فوندانت کشی و معرفی خمیرهای جدید مناسب باست
    آموزش رنگ آمیزی چشم و لب با آبرنگ
    آموزش استفاده درست رنگ های پودری برای صورت
    تمام موارد بالا توسط هنرجو بصورت ورکشاپ انجام میشود(از مبتدی تا حرفه ای)
    و انواع اصول حرفه اي علمي باست كيك و چهره سازي حتي براي مبتديان

    ظرفيت كلاس: محدود
    تاریخ کلاس 25و 26 ابان ماه

    ساعت برگزاری 9 الي 18
    شماره تماس جهت ثبتنام :

    09123433103
    09387600430
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • ظرفيت مانده ٢ نفركارگاه ١ روزه كوكي هاي سه بعدي با تزيين رويال ايسينگ متد جديد
    ٢٨مهرماه
    Tel:09355800810
    02188081371
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • هفتمين کارگاه عملی

    کار با خامه و باترکریم

    توسط استاد و مربی دکوراتور
    مسعود عمرانی

    آموزش حرفه اي تزيينات كيك با بيس خامه بصورت عملي
    آموزش پخت كيك اسفنجي با دستورات حرفه اي قنادي
    آموزش روش هاي صحيح فيلينگ و كاور كيك بصورت پيشرفته توسط هنرجويان
    كاور كيك ها با شكلات ،سس براق ،ژله بريلو ،آيسنگ و... بصورت دمو
    آموزش تزيين حرفه اي شكلات
    تهيه سه مدل كرم كره اي براق و سوييسي
    آموزش تهيه آيسينگ پودر خامه فوري و كار با ماسوره ها
    آموزش روش صحيح گاناش كشي و كاور فوندانت
    آموزش كار با ماسوره هاي مختلف با كرم كره و خامه و انواع گلهاي تزييني با ماسوره هاي سه بعدي توسط هنرجويان
    روش قرار دادن كيك هاي طبقه اي و تزيين آن با ماسوره هاي كاربردي توسط اساتيد
    آموزش شناخت تناسبات كيك هاي سه بعدي و اجراي آن
    ارايه دستورات دسر هاي خاص
    آموزش چيدمان كيك هاي چند طبقه همراه با اجراي تكنيك هاي تزيينات با فوندانت روي كيك هاي خامه اي
    تشكيل گروه در تلگرام بمدت سه ماه براي هنرجويان جهت برطرف شدن اشكالات
    يازدهم و دوازدهم ابانماه
    تهران
    شماره تماس جهت ثبت نام و رزرو
    09387600430
    09123433103
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • به درخواست متقاضيان عزيز
    برگزاري كارگاه عملي كيك از پايه تا نيمه حرفه ای
    اموزش اصولي ساخت كيك مجلسي و تولد و مناسبتي
    توسط برنده مسابقات استعداد برتر كيك ايران و مربي باسابقه و كارازموده ايراني در طراحي و سفارش كيكهاي دكوراتيو
    خانم فائقه همت پرست
    تهران
    يازدهم و دوازدهم ابان
    پنج شنبه و جمعه
    شامل:
    اموزش پخت كيكهاي مناسب جهت دكور و برش اصولي ان
    انواع فيلينگ
    گاناچ كشي و تهيه فوندانت مناسب
    با شارپ ايج صحيح
    فوندانت كشي اصولي به روشهاي مختلف براي كيك و ماكت
    اموزش كار با رنگ پودري و ژله اي و مايع
    كار با مولدهاي متنوع
    اموزش پايه گلسازي شكري شامل گل پيوني و رز غنچه و باز بهمراه رنگ اميزي صحيح
    ساخت پرچم و گلبرگ و سيم زني صحيح و كار با وينر
    اموزش نحوه خشك كردن و اسمبل كردن گلها
    اموزش ساخت برگ
    كار با
    گيپور خوراكي و
    تكنيكهاي ترنسفرشيت
    لمسه
    پاپيون
    تاج
    ورق طلا خوراكي
    رافل
    تكستچر بر روي كيك
    اموزش عروسك شكري دختر (پيكرتراشي پايه)

    به هنرجويان اين دوره درصورت تمايل مدرك گذرمهارت معتبر داده خواهد شد
    مكان: اكادمي باراكا
    شماره تماس جهت ثبتنام:
    09387600430
    09123433103
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • بخش دوم مصاحبه با خانم فراست عزيز

    شغل خود را چگونه ارزيابي ميكنيد؟ و
    تخصص اصلي شما بيشتر در چه زمينه اي هست؟ و بفرماييد چگونه وارد اين نوع خاص از تخصص خود شديد؟

    How would you describe your field of decoration?what do you specialize in? Could you describe how you attached to this specific field?

    من عاشقانه وارد این حرفه شدم و علاقه ی وافرمن به انواع گل ها باعث شد تا در صدد ساخت آن ها با انواع مواد گوناگون باشم.ولذتی که از تک تک دکور هایی که خودم و همکارانم و هنرجویانم اجرا میکنند میبرم هیچ جایگزینی ندارد. ‏

    I started with love and my
    passion for flowers made me to start making them with different pastes and the joy I experience when me or any of my colleagues decorarate is not replaceable
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • مصاحبه اختصاصي با خانم مريم فراست از اصفهان دكوراتور موفق ايراني


    دومين مصاحبه با هنرمند دكوراتور ايراني خانم مريم فراست از اصفهان



    سلام و عرض ادب خدمت همه ى دوستان و هنرمندان عزيز و مخاطبان گروه دكوراتوران

    Hi dear talented artist would you tell me about yourself? (Background،education،previous work،what are you doing now for your work what some hobbies are,etc

    لطفا بيوگرافي از خودتون تحصيلات و شغل قبلي و حال حاضر خود شرح داده و بفرماييد از چه زماني وارد اين عرصه شديد؟ و اگر سرگرمي ديگري دركنار شغل الان خود داريد براي مخاطبان عزيز توضيح دهيد. مریم نصر هستم(فراست)متولد1350در شهر اصفهان.در سال 1368بعد از گذراندن دوره ی دبیرستان به علت علاقه ی زیاد شروع به آموزش پخت کیک و شیريني و دسر نمودم .ولی رسیدگی به امور بچه ها باعث شد تا من چند سالی به این حرفه در حد خانواده و دوستان بپردازم.از سال 1390تصمیم گرفتم به صورت جدی تر رشته ی مورد علاقه ام را دنبال کنم.وحدود1سال تمامی کلاس هایی که مربوط به این رشته میشد در داخل و خارج از ایران و از طریق سایت های معتبر جهان راگذراندم که این روند همچنان ادامه دارد.بعد از اخذ مدرک مدیریت و مربیگری شروع به اموزش نمودم که در ابتدا با گل های شکری و بعد از ان انواع مختلف دکور ... اموزش دکور کیک برای من ارامش بسیاری دارد و ارائه ی یک سبک و یا ایده جدید برای من بهترین سرگرمی است.....


    I`m Maryam nasr (farasat). I was born in isfahan in 1350. In 1368 after graduating high school because of my passion I started baking cakes and sweets and dessert but my children took most of my time and I only did this for friends and family. Since 1390 I decided to put my time in my favorite hobby. For a year I attended every single class here and abroad using professional websites which I still continue to do so. After getting my management and teaching degree I started teaching and then started decorating cakes and making sugar flowers. teaching how to decorate has brought me calm and presenting a new way and idea is the best hobby for me
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • جواد نشان کاربر جدید را بدست آورد.
    کاربر جدید
    تبریک به خاطر ثبت نام در سایت! برای باز کردن این مدال، شما نیاز دارید تا در سایت ثبت نام نمایید.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • جواد هم اکنون در سایت ثبت نام کرد.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • صفحه جدید ایجاد شد., کافه رستوران تیوان

    کافه رستوران تیوان

    زعفرانیه، بین مردانی و ماکویی پور، پلاک ۳۲، طبقه دوم
    22431889
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • صفحه جدید ایجاد شد., دوکاتی کافه
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
هم اکنون فعالیت ها محدود به اعضاست.

برای مشاهده ی اطلاعات بیشتر وارد شوید.
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد