فیلتر پست ها

شیرینی نرم با خرده شکلات و ملاس
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
کره, آرد نان , نمک, جوش شیرین, شکر دانه ریز, ملاس, تخم مرغ, زرده تخم مرغ, وانیل, خرده شکلات تلخ, نمک دریایی برای پاشیدن روی شیرینی ها قبل از پختن
توضیحات:

طرز تهیه شیرینی نرم با خرده شکلات و ملاس


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 20دقیقه

See شیرینی نرم با خرده شکلات و ملاس Recipe

سیروپ پای لیموی مونین
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
یک شیشه سیروپ پای لیموی
توضیحات:

سیروپ طعم دهنده ی 700 میلی گرمی مونین
بدون رنگ مصنوعی و مواد نگهدارنده
حلال
مناسب خام گیاه خواران و گیاه خواران
بط�


آماده سازی: 0 min
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 0 min

See سیروپ پای لیموی مونین Recipe

کلم بروکلی با سیر و لیمو
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
سر کلم بروکلی(تکه تکه شده), روغن زیتون, نمک, پودر فلفل سیاه, سیر خرد شده, آب لیمو
توضیحات:

کلم بروکلی بو داده با سیر و لیمو


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 25دقیقه

See کلم بروکلی با سیر و لیمو Recipe

خوراک گوآکاموله ی آسان
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
نمک و فلفل برای طعم دادن, آووکادو, پیاز کوچک خرد شده, سیر ریزشده, گوجه خرد شده, لیمو آب گرفته شده
توضیحات:

دستور پختی آسان و سریع برای درست کردن گوآکاموله


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 40دقیقه

See خوراک گوآکاموله ی آسان Recipe

کباب میگو، پیاز و پرتقال
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
نمک و فلفل, روغن گیاهی, مربای زردآلو, سرکه, سس خردل, میگوی بزرگ، پاک شده, پرتقال قاچ شده, پیاز قاچ شده
توضیحات:

دستورتهيه و اموزش پخت جهت تهيه در خانه کباب میگو، پیاز و پرتقال


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 30دقیقه

See کباب میگو، پیاز و پرتقال Recipe

تركيب خوشمزه با ميوه هاي خشك
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
آناناس, كيوي
توضیحات:

یک روز یکی از دوستام می خواست کیوی را خشک کند. او با خودش مقداری کیوی آورده بود.هیچ کدام از ما هیچ وقت به این فکر


آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 5ساعت
زمان انتظار: 10دقیقه

See تركيب خوشمزه با ميوه هاي خشك Recipe

دسر شکلات کره بادام زمینی
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
پنیر خامه ای, خامه فرم گرفته, شکر, کره بادام زمینی, وانیل, تکه هاي کوچك یا خرد شده شکلات نیمه شیرین , شیر, پنیر خامه ای, وانیل, شکر, پودر کاکائو, خامه فرم گرفته , شکر, پودر کاکائو شیرین نشده, آرد همه منظوره, نمک
توضیحات:

اموزش تهيه و دستورتهيه و مواد مورد نياز جهت تهيه درمنزل دسر شکلات کره بادام زمینی


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 40دقیقه

See دسر شکلات کره بادام زمینی Recipe

برگر مرغ کبابی
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
سینه مرغ بدون پوست و استخوان, ورق نازک گوشت (اختیاری), نان بزرگ همبرگر نصف شده, کاهو، گوجه و پیاز قرمز برای سرو کردن, سس قرمز, سس خردل, سس چیلی تند (اختیاری), عسل, سیر ریز شده
توضیحات:

دستورتهيه و اموزش تهيه درمنزل برگر مرغ کبابی


آماده سازی: 4دقیقه
زمان پخت: 10دقیقه
زمان انتظار: 14دقیقه

See برگر مرغ کبابی Recipe

ترافل نوتلا
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
ماکادمیا (فندوق استرالیایی), شکلات نوتلا, خرما, شکلات تخته ای درجه یک
توضیحات:

طرز تهیه ترافل نوتلا در منزل


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 0 min

See ترافل نوتلا Recipe

استیک آسیایی مرینیت شده
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
استیک پهلو, سس سویا, سرکه بالزامیک, روغن نباتی, عسل, حبه سیر خرد کرده, زنجبیل تازه خرد کرده, پیازچه نازک خرد شده
توضیحات:

طرزتهیه وموادلازم استیک آسیایی مرینیت شده


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 10ساعت 20دقیقه

See استیک آسیایی مرینیت شده Recipe

اسموتی پای پودینگ خامه ای و کارامل
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
پودر پودینگ موزی فوری, شیر سرد, موز خرد شده و یخ زده, دارچین نصف قاشق چایخوری, وانیل نصف قاشق چایخوری, سس کارامل, یخ مکعبی 2 تا 3 پیمانه, شکر یا شیرین کننده دلخواه یا طبق ذائقه اختیاری, کره بادام زمینی اختیاری, خرده شکلات سفید برای تزئین اختیاری, بیسکویت خرد شده برای تزئین روی نوشیدنی یا لبه ی لیوان اختیاری, سس کارامل برای روی نوشیدنی اختیاری
توضیحات:

طرز تهیه اسموتی پای پودینگ خامه ای و کارامل


آماده سازی: 0 min
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 0 min

See اسموتی پای پودینگ خامه ای و کارامل Recipe

اسموتی انگور و بلوبری پروتئین دار
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
تخم مرغ زده شده، نیمرو شده و خنک شده, موز رسیده پوست کنده و یخ زده, بلوبری تازه , انگور قرمز یخ زده , یخ مکعبی بزرگ , شیر بادام شیرین نشده , آب پرتقال , دارچین آسیاب شده
توضیحات:

طرزتهیه وموادلازم اسموتی انگور و بلوبری پروتئین دار


آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 10دقیقه
زمان انتظار: 20دقیقه

See اسموتی انگور و بلوبری پروتئین دار Recipe

چیز کیک شعریه
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
شعریه یا ورمیشل پاکستانی, کره, شیر عسلی (200گرم)(حتما قوطی باشه), پنیر ماسکارپونه, کرم کارامل, شیر, بیسکویت پتی بور, خامه فرم گرفته
توضیحات:

طرزتهیه ومواد لازم چیز کیک شعریه


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 5دقیقه
زمان انتظار: 25دقیقه

See چیز کیک شعریه Recipe

گرانولا با نمک دریایی و روغن زیتون (بدون گلوتن)
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
جو پرک (بدون گلوتن), بادام، خرد شده, تخمه کدو حلوایی نصف پیمانه, آرد بذر کتان, تخمه آفتابگردان, نمک دریایی, شربت افرا نصف پیمانه, شربت برنج قهوه ای, روغن زیتون, وانیل, کشمش طلایی
توضیحات:

آموزش گرانولا با نمک دریایی و روغن زیتون (بدون گلوتن)


آماده سازی: 0 min
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 0 min

See گرانولا با نمک دریایی و روغن زیتون (بدون گلوتن) Recipe

پوره سیب زمینی
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط, کره, شیر, نمک و فلفل به میزان لازم, جعفری خورد شده در صورت تمایل به میزان لازم
توضیحات:

طرزتهیه  پوره سیب زمینی مواد لازم پوره سیب زمینی


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 1ساعت
زمان انتظار: 1ساعت 15دقیقه

See پوره سیب زمینی Recipe

چاي فوري روسي
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
چای فوری , آب پرتغال, آب ليموناد, شكر, پودر دارچین, پودر فلفل شیرین, پودر میخک
توضیحات:

 چاي فوري روسي


آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 5دقیقه
زمان انتظار: 10دقیقه

See چاي فوري روسي Recipe

اسموتی گیلاس و جو و وانیل
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
جو خام (پرک), تخم شربتی خشک, شیر چربی گرفته , ماست کم چرب , گیلاس خشک (یا 1 پیمانه تازه، منجمد، یا کمپوتی), خمیر لوبیای وانیل یا وانیل, عسل اختیاری، یا شیرین کننده دلخواه
توضیحات:

این اسموتی های آسان که میتوان آنها را از قبل تهیه کرد، سرشار از مواد مغذی هستند. آنها را در ظرف های جداگانه در ی�


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 10دقیقه

See اسموتی گیلاس و جو و وانیل Recipe

مرغ با سیر و پاستای اورزو
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
ماکارونی orzo (ریز در اندازه ی برنج است), روغن زیتون, فلفل قرمز خرد شده, نیمه سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان , نمک, جعفری خرد شده, برگ اسفناج تازه, پارمسان رنده شده
توضیحات:

مرغ با سیر و پاستای اورزو


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 30دقیقه

See مرغ با سیر و پاستای اورزو Recipe

اسموتی کره ی بادام و تخم شربتی
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
موز رسیده پوست کنده و یخ زده, شیر بادام شیرین نشده , کره ی بادام شیرین نشده , تخم شربتی , دارچین آسیاب شده ( اختیاری), پودر کاکائو (اختیاری ), بلوبری (یا میوه ی دلخواه), اسفناج (یا گیاه برگی دلخواه)
توضیحات:

اشپزی نوشیدنی کوک نت , دستورتهیه و اموزش تهیه درمنزل اسموتی کره ی بادام و تخم شربتی


آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 5دقیقه

See اسموتی کره ی بادام و تخم شربتی Recipe

کیک عصرانه ی استوایی
تقریبا مشکل تقریبا ارزان
مواد لازم:
عسل جدا جدا, نارگیل خشک رنده شده , آناناس کمپوتی له شده کاملاً آب گرفته شده , عصاره پوست پرتقال جدا جدا, کره نرم شده, کره یا مارگارین آب شده , تخم مرغ , شیر , وانیل , آرد , بکینگ پودر , نمک
توضیحات:

اشپزي نوشيدني دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل کیک عصرانه ی استوایی


آماده سازی: 8دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 38دقیقه

See کیک عصرانه ی استوایی Recipe

نوشیدنی لیمو و تمشک استوایی
خیلی آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
آب , تمشک تازه یا یخ زده , موز یخ زده بزرگ پوست کنده, آب لیموی تازه , روغن نارگیل , آگاوه 1 قاشق چایخوری یا طبق ذائقه، یا شیرین کننده های مایع دیگر, یخ، در صورت لزوم
آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 0 min

See نوشیدنی لیمو و تمشک استوایی Recipe

موس کدو حلوایی
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
پوره کدو حلوایی, شیر نارگیل, عسل, وانیل, ادویه پای کدو حلوایی, نمک, استویا
توضیحات:

طرز تهیه موس کدو حلوایی


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 2ساعت

See موس کدو حلوایی Recipe

کدو قلیانی بریان شده با عسل
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
کدو قلیانی, کره, عسل, نمک دریایی
توضیحات:

طرز تهیه کدو قلیانی بریان شده با عسل


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 1ساعت 15دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See کدو قلیانی بریان شده با عسل Recipe

پاپ کورن دلستری عسلی
تقریبا مشکل تقریبا ارزان
مواد لازم:
دانه پاپ کورن (بسته به اندازه ی قابلمه), روغن نباتی , عسل , دلستر ساده , وانیل , نمک دریایی
توضیحات:

اشپزي نوشيدني دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل پاپ کورن دلستری عسلی


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 30دقیقه

See پاپ کورن دلستری عسلی Recipe

قارچ شکم پر
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
فلفل سیاه, آویشن خشک, قارچ تازه, روغن زیتون تصفیه نشده, سیر خرد شده, پنیر خامه ای, پنیر پارمسان ریز رنده شده
توضیحات:

دستورتهيه و اموزش تهيه و مواد لازم جهت تهيه درمنزل قارچ شکم پر


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 30دقیقه

See قارچ شکم پر Recipe

سس شکلات هات فاج
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
کره, خرده شکلات 2 پیمانه, شربت ذرت, شربت آگاوه یا عسل, پودر اسپرسو یا قهوه فوری , شیر غلیظ شیرین شده
توضیحات:

این یک سس غلیظ و یکدست است که تهیه ی آن بسیار آسان است و تا چند ماه در یخچال می ماند. می توانید از این سس برای تهی�


آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 35دقیقه

See سس شکلات هات فاج Recipe

اسموتی اووکادو و نعنا
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
موز بزرگ یخ زده و خرد شده, برگ اسفناج تازه, شیر بادام وانیلی بدون شکر, آووکادو متوسط, برگ نعنا تازه , عسل یا شربت افرا, عصاره یا سیروپ نعنا
توضیحات:

طرزتهیه وموادلازم اسموتی اووکادو و نعنا


آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 5دقیقه

See اسموتی اووکادو و نعنا Recipe

کلوچه ی موزی
خیلی آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
موز رسیده, جو پرک شده, خرما، هسته گرفته و قطعه شده, روغن نباتی, روغن نباتی
توضیحات:

این کلوچه خوشمزه و مقوی هستند


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 40دقیقه

See کلوچه ی موزی Recipe

دتاکس واتر یا نوشیدنی سم زدا برای کاهش وزن
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
آب, لیموترش شمال , لیموترش جنوب, خیار, زنجبیل, نعناع
توضیحات:

طرز تهیه دتاکس واتر یا نوشیدنی سم زدا برای کاهش وزن


آماده سازی: 5دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 5دقیقه

See دتاکس واتر یا نوشیدنی سم زدا برای کاهش وزن Recipe

کیک موز خام
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
موز رسیده, خرما, بادام هندی خام
توضیحات:

طرز تهیه کیک موز خام


آماده سازی: 0 min
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 0 min

See کیک موز خام Recipe

بروز رسانی های اخیر

Pinned Items
Recent Activities
  • حمیده تختی
    حمیده تختی هم اکنون با پریسا دوست است.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • حمیده تختی
    #باتر_کرم Roux یا Ermine Buttercream

    مواد لازم:
    ۴ قاشق غذاخوری آرد
    یک لیوان شیر
    ۲۰۰ گرم کره هم دمای اتاق
    یک لیوان شکر

    آرد و توی شیر سرد حل میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم.یواش یواش همش میزنیم تا غلیظ بشه.تقریبا به غلظت حلوا.بعد اجازه میدیم توی دمای اتاق خنک بشه.
    کره که هم دمای محیط شده و شکر رو اونقدر میزنیم تا شکر کاملا در کره حل بشه و رنگ کرم روشن بشه.
    مخلوط آرد و شیر که خنک شدن رو به شکر و کره اضافه میکنیم و با دور تند همزن هم میزنیم.بعد از حدود بیست دقیقه هم زدن باتر کریم آماده ست.میتونیم رنگ و اسانس دلخواهمون رو هم اضافه کنیم . فرم گرفتن این باترکریم کمی طول میکشه پس صبور باشید.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • حمیده تختی
    #نکات_مربوط_به_فر


    برای تنظیم فر، نکات زیر را به خاطر داشته باشید:

    • بیشتر دستورالعملهای پخت کیک با آماده و تنظیم کردن فر شروع میشود. گرم کردن فر با دمای درست و مناسب 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک در آن اهمیت بسیار زیادی دارد. در فرهای برقی ساده بدون فن، طبقه فر در پخت هر کیک خود تعیینکننده دمای آن است. درجه حرارت در فرهای گازی و برقی یکسان است، با این تفاوت که فرهایی که دارای فن هستند، هوای گرم را در فر به حرکت درمیآورند و این امر باعث میشود فر بسیار سریعتر گرم شود. درصورتیکه از فرهای فندار استفاده میکنید، درجه فر را ده درصد کمتر از میزان دادهشده تنظیم کنید. به خاطر داشته باشید که اگر دمای فر خیلی زیاد باشد، قبل از اینکه داخل کیک بپزد، روی کیک خواهد سوخت و اگر دمای فر سردتر از دمای ذکر شده باشد، کیک فرو رفته و یکدست پُف نخواهد کرد. سعی کنید تا زمانی که کیک به دو سوم زمان پخت خود نرسیده درِ فر را باز نکنید. زمانیکه کیک آماده پُف کردن و پخته شدن است درِ فر به هیچ عنوان نباید باز شود زیرا افت ناگهانی دما باعث خواهد شد پُف کردن کیک متوقف شده و کیک فرو رود.

    • منظور از طبقه وسط فر، طبقهای است که فاصله آن از کف فر با فاصله آن از سقف یکی باشد.
    • فرهای خانگی دارای یک سینی لعابی متحرک هستند که اکثراً هنگام پخت در منزل این سینی را از فر خارج میکنند و یا از سینی لعابی فر برای پخت استفاده میکنند. بهتر است این سینی در کف فر یا پایینترین طبقه فر ثابت بماند.
    • در تمامی دستورها باید شعله پایین فر را روشن کنید.

    • به زمان دادهشده برای پخت کیکها دقت کنید. درصورتیکه فر شما تنظیم درستی برای درجه حرارت نداشت، میتوانید با توجه به زمان پخت ذکرشده در دستور، درجه حرارت فر خود را بالاتر یا پایینتر ببرید. به طور مثال در کیکی که زمان پخت آن 30-20 دقیقه ذکر شده، اگر زمان پخت آن بیش از زمان نهایی یعنی 30 دقیقه بود، بهتر است دفعه بعد یا برای کیکهای مشابه، درجه فر روی درجه بالاتری قرار گیرد و بالعکس. اگر فر، کیکی را زودتر از زمان دادهشده میپزد، بهتر است روی درجههای پایینتری تنظیم شود تا به کیک آسیبی نرسد.


    • فرهایی که حداکثر حرارت آنها 500 یا 550 درجه تعیین شده است یا دارای 10 خط هستند، برحسب فارنهایت تنظیم شدهاند. در فرهای ده خطی، هر خط را 55 درجه فارنهایت حساب کنید. فرهایی که حداکثر حرارت آنها 300-250 درجه است و یا دارای 4-3 خط هستند، برحسب سانتیگراد تنظیم شدهاند. به طور تقریبی میتوانید درجه فارنهایت را نصف کرده و درجه سانتیگراد را به دست آورید.
    • دقت کنید که جای فر باید تراز باشد. ناصاف بودن طبقات فر و تراز نبودن آن باعث میشود یک طرف کیک حین پخت بلندتر شده و کیک یکدست پُف نکند. گرفتگی سوراخهای فرهای گازی نیز موجب خواهد شد، در قسمتهایی از فر که حرارت کمتر است، کیک کمتر پُف کند. در فرهای گازی، درجه حرارت میبایست هر شش ماه یکبار توسط متخصص تنظیم شود.
    - برگرفته شده از کتاب "کیک و شیرینی‌های تر سمیرا جنت‌دوست"
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • حمیده تختی
    #سه_روش_فرم_دادن_به_خامه

    خامه قنادی
    پودر خامه
    خامه صبحانه


    روش اول:
    فرم دادن خامه با استفاده از خامه شیرین قنادی

    خب این روش، آسونترین راه فرم دادن خامه ست..شما فقط نیاز به خریدن خامه شیرین قنادی دارین..این خامه ها توی بسته های 5 کیلویی و 1 کیلویی و کمتر توی بازار هست و خودش حاوی اسانس و پودر قند هست و نیاز به هیچ افزودنی نداره. درصد چربیشون هم بالاست و به همین دلیل خیلی خیلی خوب فرم می گیره.
    این خامه ها یخ زده هستند،وقتی می خریم میذاریم توی فریزر و موقع استفاده در میاریم.(اگه بسته های بزرگ داشتین وقتی یکم نرم شد مقدار مورد نیازتون رو توی ظرف بریزین و بقیه رو بذارین فریزر )....یکم توی محیط میذاریم بمونه و بعد منتقلش می کنیم به ظرف .اگه هوا گرمه و محیط هم گرمه ظرف خامه رو بذارین توی یخچال تا نرم بشه و سرماش رو هم از دست نده... تا حدی میذاریم نرم بشه که آب آب نشه... وقتی از اطراف کمی نرم شد یکم با قاشق هم می زنیم و کمک می کنیم تا بقیه قسمتهای یخی هم وا شه...
    وقتی به حدی رسید که یکم هنوز یخی هست با همزن شروع می کنم به هم زدنش ... اول با دور کم، تا یکدست بشه و بعد با دور تند، 7 تا 10 دقیقه زمان می بره.
    البته این زمان اصلا استاندارد نیست و بستگی کامل به مقدار خامه و مهم تر از اون، دمای محیط داره...توی زمستون و محیط خنک مسلما این زمان کمتره.
    وقتی دیدید کم کم داره از حالت شل بودن خارج میشه و رد همزن محو نمیشه و اینجا دیگه خامه فرم گرفته و رد پره های همزن هم محو نمیشه وقتی ظرف رو برگردونبم مثه سفیده تخم مرغ فرم گرفته، از ظرف نمی ریزه
    خامه مون فرم گرفته. یه ربع میذاریم توی یخچال بمونه و بعد ازش استفاده می کنیم.
    این خامه رو برای لای کیک، روکش کیک و تزیینات و دسرها می تونین استفاده کنین... هرقدر بیشتر درست کنین بهتره...یعنی مثلا برای یه کیک، یکی از همین بسته ها رو آماده کنین..فوقش اگه زیاد اومد میشه توی کیسه فریزر بریزین و فریز کنین .اینو هم بگم خامه فرم گرفته ای که فریز بشه دوباره باید همین مراحل رو برین و کمتر از بار اول هم فرم می گیره و بیشتر بهتره برای مصرف دسرها استفاده بشه نه تزیین کیک.



    روش دوم:
    فرم دادن خامه با استفاده از پودر خامه:

    مواد لازم :
    پودر خامه گیاهی 6 ق غ
    پودر قند 4 ق غ
    شیر سرد یک فنجان

    روش تهیه :
    خیلی ساده و راحت پودر قند و پودر خامه را با هم مخلوط میکنیم و توی یک کاسه میریزم و وسط موادمون شیر میریزیم و با دور تند همزن به مدت 3 دقیقه هم میزنیم و حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم میزنیم. هر وقت رد پره های همزن روی خامه تون موند یعنی خامه شما کاملا پوک شده و به اصطلاح خامه فرم گرفته شده.
    به راحتی توی این زمان خامه شما فرم گرفته و آماده استفاده میباشد.
    اگر بخواهید خامه رنگی داشته باشید نوک قاشق از رنگ دلخواه به خامه افزوده و با لیسه هم بزنید.
    اگر دوست دارید اسانس خاصی به خامه بیافزایید تا طعم مورد علاقه تون داشته باشه.
    درب پودری که اضاف میکند را کاملا ببندید و توی کمد نگه داری کنید.
    خامه فرم گرفته اضافه کرده هم به مدت کم توی یخچال و برای طولانی مدت توی فریزر میتونید نگهداری کنید.



    روش سوم :
    فرم دادن خامه با استفاده ازخامه صبحانه

    مواد لارم:
    خامه پاستوریزه پاکتی پرچرب 2 بسته
    پودر قند یا شکر 100 گرم

    طرز تهیه:
    ابتدا آب اضافی خامه را دور بریزید ، خامه را درون کاسه فلزی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید ( هم نزنید فقط شکر لابلای خامه برود کافی است ) سپس درون فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.
    کاسه حاوی خامه را به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید ( خامه باید یخی شود اما تا اندازه ای که بتوانید رگه های یخی در خامه مشاهده کنید ) ، اگر رگه های یخی ایجاد نشد مدت زمان بیشتری در فریزر قرار
    خامه یخی را درون کاسه ای بریزید ( ظرف باید بزرگ باشد چون حجم خامه چند برابر میشود ) و با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید.
    در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل میشود ، همچنان با همزن بزنید ( 5 – 10 دقیقه زمان میبرد ) تا خامه یکدست شود ، خامه را تا جایی بزنید که اثر پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه
    پس از آماده شدن خامه میتوانید 2 قطره از اسانس مورد علاقه تان را به خامه اضافه کنید و برای تزئین کیک و … استفاده نمائید ، خامه اضافه را میتوانید درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید با همزن چند دقیقه خامه را بزنید تا مجدد فرم بگیرد.
    نکته : میتوانید از مقداری کره برای تهیه خامه ای بهتر استفاده کنید ( نصف خامه و نصف کره ).
    خامه ای مناسب برای کار است که پس از باز کردن درب پاکت بصورت قالبی از پاکت خارج شود ، اگر خامه شما بافتی نرم داشت و قالبی از پاکت خارج نشد مناسب برای تهیه خامه فرم گرفته نمیباشد.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • پریسا
    #snapfood #اسنپ_فود


    زودفود پیشگام سفارش آنلاین غذا در ایران

    سامانه سفارش غذای آنلاین زودفود فعالیت خود را با هدف ترویج فرهنگ سفارش اینترنتی غذا در ایران شروع نموده و امروز پس از گدشت ۸ سال وب سایت زودفود، سفارش آنلاین غذا را در شهر‌های مختلف ایران اعم از تهران، اصفهان، مشهد، تبریز، اهواز، شیراز و... ممکن نموده است. زودفود به عنوان پیشگام سفارش اینترنتی غذا در کسب و کارهای آنلاین ایران در حال حاضر با بیش از ۱۵۰۰ رستوران از معتبرترین و بهترین رستوران‌های ایران مشغول همکاری است
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • پریسا
    #اسنپ_فود #snapfood

    شرکت‏‌های اسنپ و زودفود که از چند سال پیش در قالب یک مجموعه بزرگ به فعالیت در بازار کسب و کارهای آنلاین ایران پرداخته‌اند، از امروز تصمیم گرفته‏‌اند که تحت یک نام تجاری مشترک به فعالیت خود ادامه دهند.

    در راستای ارائه بهترین خدمات به زودی ویژگی‌‏های زیادی بین این دو اپلیکیشن موبایل به اشتراک گذاشته خواهد شد.

    با ما باشید...

    آیا این تغییر برند به منزله ایجاد تغییر در خدمات زودفود خواهد بود؟

    زودفود هم‌چنان به مانند گذشته و با انرژی و روحیه مضاعف در همان قالب قبلی به ارائه خدمات خواهد پرداخت.

    آیا ارسال سفارش ها توسط اسنپ انجام خواهد شد؟

    جهت ارسال هر چه سریع‌تر و ارزان‌تر سفارش‌ها، اسنپ‌فود از ظرفیت ارسال رستوران ها در کنار شبکه ارسال خود که مبتنی بر موتورسیکلت‌هاست، بهره می برد.

    برند اسنپ فود چه زمانی به صورت رسمی رونمایی می شود؟

    رونمایی رسمی و اعلام رسمی، اواخر تیرماه انجام خواهد شد.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • سُس هاي بار ١.٨٩ ليتر مونين (شكلات، كارامل، وايت چاكلت)

    سُس شكلات مونين قيمت 98,500 تومان
    سُس وايت چاكلت مونين قيمت 98,500 تومان
    سُس كارامل مونين قيمت 98,500 تومان
    حجم 1.89 ليتر

    پمپ سُس 18,000 تومان
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  •   Agahi liked this post about 2 روز قبل
    Agahi
    با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی لیست دله های موجود

    دله اصلی در سه سایز

    دله سوری در سه سایز ۲۴۲۰۰۰
    دله دست ساز نقش دار در پنج سایز ۶۷۵۰۰۰
    دله هندی شماره ۵ ۱۵۵۰۰
    دله هندی شماره ۷ ۲۱۵۰۰
    دله هندی شماره ۹ ۲۷۵۰۰
    دله هندی شماره ۱۱ ۳۲۰۰۰
    دله هندی شماره ۱۳ ۳۸۵۰۰
    دله هندی شماره ۱۵
    دله رسلان شماره ۵ ۱۵۰۰۰
    دله رسلان شماره ۷ ۲۵۵۰۰
    دله رسلان شماره ۹ ۳۰۵۰۰
    دله رسلان شماره ۱۱ ۳۸۵۰۰
    دله رسلان شماره ۱۳ ۵۵۰۰۰
    دله عمان نقش دار ۵
    دله عمان نقش دار ۷ ۲۸۵۰۰
    دله عمان نقش دار ۹ ۳۳۵۰۰
    دله عمان نقش دار ۱۱ ۴۱۰۰۰

    کلیه قیمت ها به تومان میباشد
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  •   Agahi liked this post about 2 روز قبل
    Agahi
    باسلام همکاران گرامی
    گروه قهوه سازان کامین به دلیل نوسانات بازار قهوه سعی بر این دارد

    قیمت روزانه ارائه کند
    قهوه ویتنام گرد ۱۸ 18000
    قهوه ویتنام 17500
    اندونزی گرد۱ 21000
    برزیل گرید۱ 24000
    برزیل سایز 18 25500
    برزیل 21500
    انونزی EK 21000
    اندنزی جاوه24500
    19000Pb
    عرابیکا سواترا 29000
    عربیکا بلندتیشن 36000
    پرو 45000
    اتیوپی سیدامو 39000
    اتیوپی لکمنت 37000
    عربیکا کویتی 40000
    Rp32000روباستا
    رباستا RC 28000
    کلمبیا سوپرمو 48000
    کلمبیا 38000
    کلمبیا ۱۹54000
    اوگاندا43000
    هندوراس51000
    اورگانیک عربیکا 42000
    کلاسیک اورو کارتون 610000
    کلاسیک برزیل 41000
    کلاسیک لهستان 49000
    گلد 59000
    گلد 77000
    هات چاکلت 23000
    کاپو مکزیکی 32000
    پودر کاکائو هلندی 32000
    تمام قیمتها به تومان وبرای خرید یک کیسه به بالا هستند برای خرید بالای
    50کیلو تخفیف داده میشود
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  •   Agahi liked this post about 2 روز قبل
    Agahi
    سُس شكلات مونين قيمت 35,000 تومان
    سُس شكلات فندق مونين قيمت 40,000 تومان
    سُس كارامل مونين قيمت 40,000 تومان
    حجم ٥٠٠ ميلي ليتر
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
هم اکنون فعالیت ها محدود به اعضاست.

برای مشاهده ی اطلاعات بیشتر وارد شوید.
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد