چغندر عسلی با دارچین پرتقال و نعنا

فصل: 
توسط

اشپزي نوشيدني دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل چغندر عسلی با دارچین، پرتقال و نعنا

 

0
0
تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

چغندر عسلی با دارچین پرتقال و نعنا
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 3 نفر

  • به مقدار لازم شلغم 700 تا 900 گرم (12 عدد کوچک یا 8 عدد متوسط). سر ها زده، پوست کنده و نصف یا چهارگوش برش خورده.
  • 3/4 فنجان آب به اضافه مقدار بیشتر در صورت لزوم
  • 1 عدد چوب دارچین
  • 1 قاشق چای خوری نمک زبر
  • 2 قاشق غذا خوری برگ نعنای تازه خرد شده
  • 1 برش پوست پرتقال به شکل نوارهای باریک، 1 نوار 1 در 7 سانتی متری
  • 3 قاشق غذا خوری عسل
  • به مقدار لازم فلفل سیاه تازه آسیاب شده

طرز تهیه

  1. چغندر ها و 4/3 پیمانه آب را در یک تابه به قطر 25 تا 30 سانتی متر بریزید که در هم داشته باشد.
  2. چوب دارچین و نمک را اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید.
  3. در تابه را بگذارید و بگذارید 20 دقیقه تا وقتی چغندر ها نرم شده باشند آهسته بجوشد.
  4. مقدار آب را هر از گاهی چک کنید و اگر تابه در حال خشک شدن بود 2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.
  5. وقتی چغندرها نرم شدند، در را بردارید و اگر هنوز آب در تابه است شعله را کمی بیشتر کنید و بجوشانید تا آب بخار شود.
  6. وقتی چغندرها در حال پخت هستند، نعنا، پوست پرتقال و سیر را بردارید و آنها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
  7. عسل را قطره قطره روی چغندر پخته بچکانید و روی شعله ی متوسط هم بزنید تا عسل به جوش بیاید و روی چغندرها را بپوشاند.
  8. یک دور آسیاب فلفل اضافه کنید و مخلوط نعنا را روی آن بپاشید.

  9. ترجمه شده از سايت:honey.com

    Copyright (c) :honey.com


نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد