نان گردویی با کرنبری و گلابی

فصل: 
توسط

اشپزی نوشیدنی دستورتهیه و اموزش تهیه در منزل نان گردویی با کرنبری و گلابی

0
0
آسان
تقریبا ارزان

نان گردویی با کرنبری و گلابی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 14دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 1/5 فنجان آرد همه منظوره
  • 3/4 فنجان شکر
  • 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
  • 1/2 قاشق چای خوری جوز هندی
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1/2 فنجان روغن نباتی
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • 1 قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده
  • 1 قاشق غذا خوری آب لیموترش تازه
  • 1/5 فنجان گلابی رسیده پوست کنده رنده شده
  • 1 فنجان گردوی درشت خرد شده
  • 1 فنجان کرنبری تازه

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. یک قالب نان 22 در 12 سانتی متری را چرب کنید و کنار بگذارید. آرد، شکر، جوش شیرین، نمک، دارچین و جوز را در یک کاسه ی کوچک هم بزنید.
  2. در یک کاسه ی بزرگ تخم مرغ، روغن، وانیل، آب لیموترش، پوست لیمو ترش و گلابی رنده شده را با همزن بزنید.
  3. مخلوط آرد را به مخلوط مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا سه چهارم مواد خشک مرطوب شده باشند. گردو ها و کرنبری ها را اضافه کنید و هم بزنید تا کل مواد خشک مرطوب شوند.
  4. خمیر را داخل قالب بریزید و 1 ساعت و 15 تا 1 ساعت و 20 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که وسط نان فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.
  5. بگذارید نان با قالب 5 تا 10 دقیقه روی توری فلزی خنک شود سپس از قالب در بیاورید و روی توری بگذارید تا کاملاً خنک شود.


    ترجمه شده از سايت:shutterbean.com

    Copyright (c) :shutterbean.com


نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

کار در کافه   آشپزها

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد