تبوله

فصل: 
توسط

حتماً دستور تهیه ی این تبوله ی تازه، سبک و خوشمزه را همین امروز امتحان کنید  

آسان
تقریبا ارزان

تبوله
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 1/2 فنجان بلغور گندم
  • 2 فنجان عصاره مرغ یا آب مرغ
  • 3 فنجان جعفری ریز خرد شده
  • 1/2 فنجان نعنا ریز خرد شده
  • 1/4 فنجان پیازچه ریز خرد شده
  • 4 عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 1 عدد اب لیموترش - یا بیشتر طبق ذائقه
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه

  1. در یک کاسه ی بزرگ 2 پیمانه آب یا عصاره مرغ را روی بلغور بریزید. بگذارید 30 تا 60 دقیق خیس بخورد تا نرم شود سپس آن را از صافی رد کنید.

  2. سپس بلغور آماده شده، جعفری، نعنا، پیازچه و گوجه فرنگی را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید. روغن و آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. طبق ذائقه نمک بزنید.

  3. بلافاصله سرو کنید یا تا یک روز در یخچال نگهداری کنید.
  4. ترجمه شده از سايت:gimmesomeoven.com
  5. Copyright (c) : gimmesomeoven.com
  6.  

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد