سالسا به سبک رستوران ها

فصل: 
توسط

این دستور تهیه ی سالسا به سبک رستوران ها بسیار آسان است و پر از طعم های تازه و فوق العاده است.

0
0
آسان
تقریبا ارزان

سالسا به سبک رستوران ها
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 5دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

  • 2 فنجان گشنیز تازه
  • 2 قوطی کنسرو گوجه فرنگی دودی 420 گرمی، اگر می خواهید سالسای غلیظ تری داشته باشید آبکش شود
  • 3 حبه سیر پوست کنده
  • 120 گرم فلفل سبز خرد شده
  • 1 فنجان پیاز سفید خردشده
  • 1 عدد فلفل هالوپینو ساقه گرفته، تخم گرفته در صورتی که نمی خواهید سالسا خیلی تند بشود
  • 1 قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری شکر
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. همه ی مواد را در یک مخلوط کن یا غذا ساز بزنید تا یکدست شوند یا به غلظت مورد نظر شما برسند. در صورت لزوم نمک و فلفل اضافه کنید.

  2. بلافاصله سرو نمایید یا تا 3 روز در یک ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید.

  3. اگر نگران هستید سالسا خیلی تند بشود ابتدا فقط نصف فلفل هالوپینوی تخم گرفته را اضافه کنید و بعد ببینید می خواهید باز هم اضافه کنید یا نه. اگر تندی بیشتری می خواهید فلفل هالوپینو را با تخم بریزید یا حتی دو عدد فلفل استفاده کنید.
  4. اگر می خواهید طعم دودی بیشتر شود 1 تا 2 عدد فلفل چیپتوله در سس ادوبو اضافه کنید
  5. ترجمه شده از سايت :gimmesomeoven.com
  6. Copyright (c) :gimmesomeoven.com


نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد