کرپ نوتلا

گروه: 
فصل: 
توسط

کرپ ها پن کیک های خیلی نازک هستند که میتوان آنها را هم به عنوان خوراک شیرین و هم خوراک طعم دار استفاده کرد. مواد اولیه ی مشترک آنها آرد، شیر، تخم مرغ، کره و کمی نمک هستند.
مواد لازم (برای 12 عدد بزرگ یا 16 عدد کوچک)

مشکل
تقریبا گران

کرپ نوتلا
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 8دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 1 فنجان شیر
  • 1/2 فنجان آب
  • به مقدار لازم نمک
  • 45 گرم کره آب شده
  • 1 قاشق چای خوری شکر
  • به مقدار لازم وانیل
  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • به مقدار لازم کره برای سرخ کردن

مواد لازم جهت تزيين:

  • به مقدار لازم شکر پودری

مواد لازم جهت تهيه رویه :

  • به مقدار لازم شکلات نوتلا

طرز تهیه

  1. 2 عدد  تخم مرغ، زرده تخم مرغ، شیر، آب، نمک، شکر، وانیل و کره ی آب شده را در یک مخلوط کن مخلوط کنید تا کف کند سپس آرد را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود. خمیر را یک ساعت کنار بگذارید.

  2. یک تابه ی کوچک نچسب را روی شعله داغ کنید. آنقدر کره اضافه کنید که کف ظرف را بپوشاند. 30 گرم از خمیر را وسط تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا خمیر به طور یکدست پخش شود. 1 دقیقه آنقدر بپزید که روی خمیر دیگر براق نباشد سپس برگردانید. کف کرپ باید طلایی شده باشد.
  3. طرف دیگر کرپ را 15 ثانیه دیگر سرخ کنید سپس درون بشقاب قرار دهید. کرپ ها را در فر با دمای 250 درجه فارنهایت گرم نگه دارید یا بلافاصله روی آنها شکلات نوتلا بمالید و لوله کنید و شکر پودری بپاشید و سرو نمایید.

    ترجمه شده از سايت :tidymom.net
  4. Copyright (c) : tidymom.net
  5. کرپ نوتلاکرپ نوتلا

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد