پیش غذای پنیری

گروه: 
فصل: 
توسط

این پیش غذا از خوراک های مربوط به شمال شرقی آمریکاست و طعم و شکل متفاوتی دارد

0
0
تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

پیش غذای پنیری
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 35دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

ادویه ها

  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده

  • 2 عدد خمیر رول کراسان
  • 110 گرم گوشت دودی باریک برش خورده
  • 110 گرم پنیر پروولون
  • 110 گرم پنیر سوئیسی
  • 110 گرم سالامی برش خورده
  • 110 گرم پپرونی
  • 10 عدد فلفل قرمز بریانی شده آبکش شده، برش خورده به شکل نوارهای باریک (اختیاری)
  • 3 قاشق غذا خوری پنیر پارمزان

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید.

  2. یک قوطی خمیر را کف یک تابه ی 22 در 32 سانتی متری پهن کنید. گوشت، پنیر ورقه شده و فلفل قرمز را به صورت لایه ای روی خمیر بپاشید.

  3. در یک کاسه تخم مرغ ها را کمی بزنید و پنیر پارمزان و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. 4/3 این مخلوط را روی فلفل قرمز ها بریزید.

  4. بسته ی خمیر دوم را باز کنید و روی مخلوط تخم مرغ پهن کنید. باقی مخلوط تخم مرغ را با قلم مو روی آن بمالید. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

  5. 25 دقیقه در فر بپزید. فویل را بردارید و 10 تا 20 دقیقه دیگر تا زمانی که خمیر پف کنید و قهوه ای طلایی شود در فر بپزید.
  6. ترجمه شده از سايت :tidymom.net
  7. Copyright (c) : tidymom.net

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving


نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

کار در کافه   آشپزها

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد