کنگر فرنگی اسفناج وقارچ شکم پر

فصل: 
توسط

کنگر فرنگی و اسفناج قارچ شکم پر با  آرتیشو(کنگر فرنگی) و اسفناج

0
0
تقریبا مشکل
تقریبا گران

کنگر فرنگی اسفناج وقارچ شکم پر
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 16 عدد قارچ چرخ شده، شسته شده و بدون ساقه ( ترجیحا قارچ دکمه ای بزرگ استفاده شود)
  • 1 عدد اسفناج منجمد(یخ زدایی و آبکش شده)
  • 300 گرم مغز کنگر فرنگی کوچک، خشک و خرد شده
  • 170 گرم پنیر خامه ای
  • 1/4 فنجان خامه ترش
  • 1/4 فنجان سس مایونز
  • 2/3 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز ورقه ای (دلخواه)
  • به مقدار لازم سس تند (اختياري)
  • 1/8 قاشق چای خوری پودر سیر
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. فر خود را با دمای 350 درجه گرم کنید.
  2. در یک ماهی تابه کوچک، اسفناج ، مغز کنگر فرنگی و 1  فنجان آب اضافه کرده و حرارت را افزایش داده تا آب بجوشد و بعد حرارت را کاهش داده تا به مدت 3-5 دقیقه بپزد.
  3. در حالی که اسفناج و کنگر فرنگی ها در حال پخته شدن هستند، پنیر خامه ای را به  قطعات مکعبی برش داده و در مایکروویو برای مدت حدودا 1 دقیقه گرم کنید.
  4. اسفناج و کنگر فرنگی را از روی حرارت برداشته ،به خوبی آبکش نمایید.
  5. اسفناج و کنگر را در تابه ریخته و با حرارت کم، در پنیر خامه ای، خامه ترش، مایونز و پنیر پارمسان هم بزنید.
  6. هم زدن را تا جایی که همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند ادامه دهید.
  7. پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و سفید، و ورقه های فلفل قرمز( در صورت دلخواه ) را اضافه کنید.
  8. بر روی  یک کاغذ روغنی قارچ ها را قرار داده و یک قاشق پر از مخلوط اسفناج و آرتیشو را بر روی هر قارچ قرار دهید.
  9. بمدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار داده و بلافاصله سرو نمایید.
  10. شما می توانید از مانده سس اضافی و یا قارچ های اضافه بهمراه باگت تازه یا کراکر لذت ببرید
  11. ترجمه شده از سايت :centercutcook.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving


نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد