هویج خامه ای و سوپ لیموی تند

گروه: 
فصل: 
توسط

دستورتهيه و اموزش تهيه درمنزل هویج خامه ای و سوپ لیموی تند

تقریبا مشکل
تقریبا گران

هویج خامه ای و سوپ لیموی تند
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 8دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 10 عدد هویج متوسط بریده شده
  • 1 قاشق غذا خوری روغن نارگیل ساده ارگانیک
  • 1/2 فنجان پیاز تکه شده
  • 1 قاشق غذا خوری ریشه زنجبیل تازه پوست کنده
  • 1/2 عدد آووکادو
  • 1/4 فنجان آب لیمو
  • 6 عدد خرمای بی هسته
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل کاین
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک تصفیه نشده، و مقداری بیشتر برای چاشنی
  • 1/2 فنجان آب

طرز تهیه

  1. هویج ها را در یک بخار پز با آب جوش قرار داده و درپوش را قرار دهید، بگذارید 10-12 دقیقه بجوشد تا نرم شود. هویج ها را 5 دقیقه کنار گذاشته تا خنک شوند.

  2. روغن را در ماهی تابه بزرگ با شعله متوسط داغ کرده، پیاز و ریشه زنجبیل را اضافه کنید، و تا هنگام نرم شدن 4-5 دقیقه سرخ کنید. بگذارید ترکیب پیاز برای چند دقیقه خنک شود.

  3. هویج های خنک شده و ترکیب پیاز را به همراه آووکادو، آب لیمو، خرما، فلفل کاین، نمک و آب به مخلوط کن اضافه نمایید. تا هنگام نرم و خامه ای شدن به هم بزنید. سرد و یا گرم میل کنید.
  4. ترجمه شده از سايت :qfoodrecipes.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد