راویولی پخته

گروه: 
فصل: 
توسط

دستورتهيه راویولی پخته اموزش پخت در منزل

0
0
آسان
تقریبا ارزان

راویولی پخته
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 3 نفر

ادویه ها

  • به مقدار لازم نمک و فلفل
  • 1/5 قاشق چای خوری پونه و یا آویشن

  • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 1 عدد پیاز متوسط تکه شده
  • 3 عدد سیر ریز شده
  • 1 عدد قوطي کنسرو گوجه فرنگی
  • 1 عدد قوطی کنسرو رب گوجه
  • 1 کیلوگرم راویولی (نوعی پاستا با پنیر و معمولا گوشت) منجمد خریداری شده
  • 1/5 فنجان پنیر موزارلا رنده شده
  • 1/5 فنجان پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه

  1. اجاق را تا 425 درجه گرم کنید. روغن زیتون را در ماهی تابه بزرگ با شعله متوسط داغ کنید. سیر و پیاز اضافه کرده، نمک و فلفل بزنید و به هم بزنید تا نرم شوند، حدود 5 دقیقه. آویشن و گوجه فرنگی اضافه کنید. بگذارید بجوشد و سپس شعله را کم کنید و در این دما قرار دهید، گوجه ها را با قاشق به هم بزنید تا وقتی که سس غلیظ شود و به حدود 5 و نیم فنجان کاهش یابد، 20 تا 25 دقیقه.
  2. در همین حین، راویولی را در یک ظرف بزرگ حاوی آب نمک دار جوش آمده بجوشانید تا وقتی که روی سطح آب غوطه ور شوند (پاستا در اجاق بعدا می پزد.) آب پاستا را بگشید و به ظرف بازگردانید.
  3. سس را با پاستا قاطی کنید. پاستا را داخل یک ظرف آشپزی بزرگ ریخته و روی آن پنیر بپاشید. تا هنگام طلایی شدن صبر کنید، 20 تا 25 دقیقه. قبل از خوردن صبر کنید تا مقداری خنک شود.
  4. ترجمه شده از سايت :marthastewart.com


نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد