پخت ماهی در سفال

فصل: 
Featured Chef خانم کامیار

طرز تهیه پخت ماهی در سفال مواد لازم پخت ماهی در سفال

آسان
تقریبا ارزان

پخت ماهی در سفال
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 2 نفر

پخت ماهی در سفال

  • 1 عدد ماهي قزل آلا
  • 1 عدد ليمو ترش
  • 2 حبه سیر
  • 1 قاشق چایخوری تخم گشنيز نیم کوب
  • 1 شاخه رزماري
  • 1/2 قاشق چایخوری اويشن
  • 1 قاشق چایخوری پودر پياز
  • 2 قاشق سوپ خوری خامه
  • 2 قاشق سوپ خوری روغن زيتون
  • نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
  • سيب زميني فلفل دلمه پياز ريز قارچ هويج كدو به ميزان لازم
  • كاغذ فويل
  • خمير سفال

طرز تهیه

  1. ابتدا ماهي را از قسمت شكم باز ميكنيم
  2. ليموترش،سير ،تخم گشنيز، آويشن، رزماري، پودر پياز ، خامه ، روغن زيتون ، نمك و فلفل را مخلوط كرده از سس اماده شده مقدار كمي به سطح پوست ماهي زده و مابقي سس داخل شكم ماهي اغشته كرده و چند حلقه ليموترش داخل شكم ماهيِ قرار دهيد.
  3. ماهي را با فويل پوشانده و سپس دور ماهي را با خمير سفال بپوشانيد
  4. به مدت 1 ساعت داخل فر 180 درجه سانتيگراد قراردهيد. سيب زميني ، فلفلِ دلمه اي ، پياز كوچک ، هويج ، قارچ ، كدو را به مخلوط آب ليموترش ، روغن زيتون ، نمك و پودرسير اغشته كرده داخل يه كاسه فويلي در فر كنار ماهي قرار دهيد.
  5. ماهي اماده شده را همراه با سبزيجات در كنار برنج يا نان يا سيب زميني سرو كنيد.

یاداشت دستور تهیه

پخت ماهی در سفال

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 896 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد