اسفنجی خرده ای

فصل: 
توسط

طرزتهیه اسفنجی خرده ای مواد لازم اسفنجی خرده ای تهیه خانگی اسفنجی خرده ای

آسان
تقریبا ارزان

اسفنجی خرده ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 10 نفر

اسفنجی خرده ای ( حجم کارگاهی )

  • 8 کیلوگرم خرده شیرینی
  • 6 شونه تخم مرغ
  • 5 کیلوگرم شکر
  • 1 کیلوگرم آرد
  • 1 کیلوگرم گردو
  • 1 کیلوگرم کشمش
  • 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • 200 گرم دارچین
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

  1. تخم مرغ ها را زرده سفیده جدا کرده وداخل یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.
    بعد سفیده تخم‌ مرغ رو میبندیم دستگاه(میکسر) تا خوب پف کرده وبالا بیاید بعد شکرو اضافه مکنیم چند دقیقه باشکر هم بخورد وسفت شود (مثل خامه فرم گرفته) بعد زرده رو اضافه میکنیم یه ذره کار کنه تا مخلوط بشه بعد از دستگاه میاریم پایین میریزیم تو پاتیل تخم‌ مرغی بزرگتر.
  2. بعد ارد و گردو وخرده ودارچین وبکینگ پودر وکشمش را با هم قاطی میکنم بعد با دست موادو تو پاتیل تخم‌مرغی هم میزنم ویه نفر دیگه هم کم کم خورده ها رامیریزه تو پاتیل و هم میزنیم زیاد هم نمیزنیم که تسمه بشه بعد مثل تخته ای میکشید تو دیس تخته ای .بعدداخل فر بادرجه 180قرار میدهیم بمدت 40دقیقه . وقتی از فر در اومد مثل مکزیکی استفاده میکنیم.
  3. داخل سینی خمیردانمارکی بدون لایی میندازیم وروش فروتفیل خرما میکشیم وازین اسفنجی پخته شده میزاریم ودوباره روش فروتفیل میکشیم ویه لایه خمیردانمارکی میندازیم روش وبعد روی خمیردانمارکی را زرده زده وبا چرخه ناپلئون چاک میزنیم ودوباره میندازیم فر تازمانی که زرده سرخ بشه .از فردراورده وبعداز خنک شدن برش میدهیم ونوش جان مینماییم .
  4. ویا خمیر دانمارکی را نازک باز میکنیم وتخم مرغ میزنیم وازین تخته ای که با کرم جفت شده به عرض 5سانت برش داده ومیزاریم روی خمیرو رول میکنیم وروش زرده زده وداخل فر قرار میدهیم وبعداز پخته شدن وخنک شدن برش داده ومیل میکنیم .
  5. واسه اینکه کشمش وگردو کف دیس نرود میتوانید این دوتا را اخر سر روی خمیرتون که داخل دیس کشیده اید بریزید که کف سینی نرود .

یاداشت دستور تهیه

خرده باالک ریز الک شود.گردو خرد شده باشد.واسه ماندگاری زیاد حتما داخل یخچال وداخل سلفون نگه داری کنید.
کف سینی را کاغذ ودورش را چرب کنید وخمیررا تا سه چهارم سینی پرکنید.

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد