کیک ایتالیایی

فصل: 
توسط
Featured Chef مهدی گرامی

طرزتهیه کیک ایتالیایی مواد لازم کیک ایتالیایی تهیه خانگی کیک ایتالیایی

آسان
تقریبا ارزان

کیک ایتالیایی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 10 نفر

کیک ایتالیایی ( حجم کارکاهی )

  • 3 شانه تخم مرغ (90 عدد)
  • 3 کیلوگرم شکر
  • 2500 گرم آرد
  • 1 کیلوگرم روغن مایع
  • 600 گرم پودر کاکائو
  • 200 گرم گلاب
  • 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • وانیل و اسانس (به دلخواه)

طرز تهیه

  1. ابتدا سفید و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده، سفیده را میزاریم یخچال وسپس زرده ودوسوم شکر را داخل همزن ریخته و با درجه ی تند آن را هم می زنیم تا قشنگ کرمی رنگ شود در همین حین گلاب را افزوده و چند دور دیگر هم می زنیم.
  2. بعد روغن مایع و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و به مخلوط زرده وشکر زرده اضافه می کنیم.
  3. بعد سفیده را داخل همزن فاقدچربی میریزیم وبادنده تند روشن میکنیم یکم که بالا اومد باقیمانده شکررا اضافه میکنیم وهمچنان به همزدن ادامه میدهیم تا سفیده مثل خامه فرم گرفته شود .
  4. بعد نصف زرده که نگه داشته بودیم را اضافه میکنیم .بعد بابقیه مواد مخلوط کرده، بعد از آن آرد و بکینگ پودری که از قبل مخلوط کرده و الک شده را به مواد اضافه می کنیم. زیاد هم نمی زنیم تا حالت تسمه پیش نیاید.
  5. دیس های مخصوص را چرب کرده و کاغذ پهن می کنیم. از مواد آماده شده داخل دیس می ریزیم وصاف میکنیم تا یک سوم سینی از مواد پر شود (مثل تیتابی)وحتی میتوانیم سه چهارم سینی را پرکنیم که بعداز پخته شدن ازوسط برشش دهیم ویا داخل قالبهای کیک بریزیم وبجای نون کیک ازش استفاده کنیم .
  6. سینی را داخل فری که از قبل گرم شده، با درجه حرارت 270 درجه سانتیگراد (بمدت 15دقیقه) قرار می دهیم البته اگه بصورت کیک زدیم درجه 200 (بمدت 40 دقیقه)به دلیل متفاوت بودن فرها و فشار گاز دقت نمایید که در زمان کوتاهی این کیک پخته می شود. برای تست این کیک از خلال دندان استفاده کنید. به این صورت که خلال دندان تمیز را داخل فر فرو کرده و اگر تمیز خارج شد پخت آن به پایان رسیده است.
  7. بعداز پخت وخنک شدن روی آن کرمفیل شیر کشیده و با قطعه ی دیگری از کیک جفت می کنیم. به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا راحت تر برش داده شود.بعد از آن به سلیقه خود تزئین وبرش بدهید.

یاداشت دستور تهیه

سفیده باید کاملا خنک وظرفش آن فاقد هر گونه چربی باشد.
اگر زرده و شکر با یکدیگر خوب مخلوط نشود، بعد از پخت بوی زرده داخل کیک مشخص خواهد بود، پس زرده و شکر را به خوبی مخلوط نمایید.
کرمفیل، کاکائو و گلاب از طعم دهنده های خوبی هستند ولی اگر دوست داشتید می توانید از کمی اسانس یا وانیل استفاده نمایید.
برای روکاری کیک، کمی کرمفیل روی کیک کشیده سپس روی آن بریلو ساده را خیلی نازک کشیده، روی آن شکلات سفید رنده کنید.
از بریلوهای دیگه هم میشه استفاده کرد.

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 691 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد