سس آرابیاتا

فصل: 
توسط

تند و خوشمزه! ایده آل برای پنه پاستا

0
0
خیلی آسان
ارزان

سس آرابیاتا
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 35دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

ادویه ها

  • 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه

  • 1 قاشق چای خوری روغن زیتون
  • 1 فنجان پیاز خرد شده
  • 4 عدد سیر ریز شده
  • 1 قاشق غذا خوری شکر
  • 1 قاشق غذا خوری ریحان خرد شده
  • 2 قاشق غذا خوری رب گوجه
  • 1 قاشق غذا خوری آب لیمو
  • 1/2 قاشق چای خوری چاشنی ایتالیایی
  • 411 گرم سیب زمینی پوست کنده و خرد شده
  • 2 قاشق غذا خوری جعفری تازه خرد شده
  • 1/2 فنجان سركه

طرز تهیه

  1. روغن را در یک قابلمه بزرگ یا ماهیتابه ی لبه بلند روی شعله ی متوسط حرارت دهید. پیاز و سیر را به مدت 5 دقیقه در روغن سرخ کنید.
  2. سركه، شکر، ریحان، فلفل قرمز، رب گوجه، آب لیمو، چاشنی ایتالیایی، فلفل سیاه و گوجه را اضافه کنید و آب پز کنید.  شعله را روی متوسط بگذارید و بدون که روی ظرف را بپوشانید، اجازه دهید که به مدت 15 دقیقه بجوشد.
  3. جعفری را نیز اضافه کنید و با پاستای آماده شده ی مورد علاقه خود میل کنید.
  4. ترجمه شده از سايت :allrecipes.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 77 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 2.1گرم
  • سدیم(میلیگرم): 258میلی گرم
  • کربوهیدرات: 11.8گرم
  • چربی: 1گرم
  • پروتئین: 1.9گرم


نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

کار در کافه   آشپزها

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد