کرم پفکی

فصل: 
Featured Chef خانم تندرو

طرزتهیه کرم پفکی مرنگ مواد لازم کرم پفکی مرنگ  تهیه درمنزل کرم پفکی مرنگ

0
0
آسان
تقریبا ارزان

کرم پفکی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کرم پفکی

  • 2 عدد سفیده تخم مرغ
  • 700 گرم پودر قند

طرز تهیه

  1. سفیده تخم مرغ را در حدی بزنید که کمی پف کند. پودر قند را در این مرحله کم کم به سفیده اضافه کنید تا کاملا براق شود و فرم بگیرد
  2.  از پره های همزن نریزد ‌.سپس روی کیک و یا تارت بریزید و در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید و یا به مدت 10 دقیقه در فر گریل کنید .

یاداشت دستور تهیه

اگر مرنگ سفت شد بیش از حد با افزودن مقداری آب پرتقال یا انبه به غلظت مناسب برسانید.

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 335 کیلو کالری


نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد