سوشي تن

فصل: 
Featured Chef آقای زنجانی

طرزتهیه سوشي تن مواد لازم سوشي تن به خانه برمیگردیم سوشي تن

تقریبا مشکل
تقریبا گران

سوشي تن
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

سوشي تن

  • 1 عدد تن ماهي
  • 500 گرم برنج ژاپنی
  • 15 عدد ورق جلبک دريايي
  • سس سويا،زنجبيل،سس تند واسابي به مقدار لازم
  • سبزيجات به دلخواه

طرز تهیه

  1. برنج را بعد از شستن با 1/5 بند انگشت آب اجازه پخت به مدت نيم ساعت مي دهيم و بعد از روي گاز بر مي داريم و اجازه ميدهيمكمي خنك شود.
  2. يك برگ جلبك برداشته و روي آن را با برنج لايه نازكي بپوشانيد و بعد در وسط آن قرار مي دهيم و همينطور سبزيجاتي مانند هويج و زيتون و در صورت تمايل كمي سس مايونز در داخل سوشي ريخته و در نهايت آن را رول ميكنيم و به 6 قطعه برش ميدهيم.

یاداشت دستور تهیه

داخل اين رول ها شما ميتوانيد از هر مدل گوشت يا ماهي پخته يا خام استفاده كنيد. 
براي سس شما تنها سس سيا را به همراه زنجبيل و سس تند واسابي مخلوط كرده و آماده سرو است.

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 500 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد