لوز زعفرانی تبریز

فصل: 
توسط

طرزتهیه لوز زعفرانی تبریز مواد لازم لوز زعفرانی تبریز تهیه درمنزل لوز زعفرانی تبریز

آسان
تقریبا ارزان

لوز زعفرانی تبریز
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

لوز زعفرانی تبریز

  • 1 پیمانه شکر
  • 1/2 پیمانه آب
  • 200 گرم بادام 150 الی 200 گرم
  • 2 قاشق سوپ خوری پودر قند(معادل 20 گرم)
  • 1 قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده غلیظ
  • پسته کوبیده به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. برای این شیرینی نیاز به پودر بادام داریم، یا میتونید آماده تهیه کنید.
    برای تهیه پودر بادام، بادام خام رو توی آب خیس کنید و پوستش رو بگیرید و یک روز بگذارید تا خشک بشه بعد آسیاب کنید و بعد از الک ریز رد کنید. پودر بادام باید خیلی نرم باشه و زیر دندون احساس نشه. پودر قند رو با پودر بادام مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. شکر و آب رو با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت تا بجوشه و قوام بیاد، باید مثل مربا شیره کشدار بشه.
    بگذارید شیره حسابی خنک بشه.بعد با هم زن برقی شروع به هم زدن کنید، حدود ده الی پانزده دقیقه باید هم بزنید تا مایع سفید و کشدار بشه.
  3. زعفران رو بهش اضافه کنید.( دقت کنید که زعفران باید غلیظ باشه تا فقط یک قاشقش به مایع خوب رنگ بده. چند دقیقه دوباره هم بزنید.
  4. پودر بادام رو کم کم به مایع اضافه کنید و هم بزنید.
    پودر بادام باید آنقدر اضافه بشه که مایع شیرینی به شکل خمیر دربیاد و به دست نچسبه.
  5. داخل قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بندازید و مایع شیرینی رو توش بریزید و پهن کنید و پسته ها رو روش بپاشید و با پشت قاشق صاف کنید.نصف روز توی یخجال بگذارید تا شیرینی کاملا منسجم بشه، بعد برش بزنید.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 637 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد