کیک یزدی خانگی

فصل: 
Featured Chef خانم حداد

طرزتهیه کیک یزدی خانگی مواد لازم کیک یزدی خانگی تهیه خانگی کیک یزدی خانگی

0
0
آسان
تقریبا ارزان

کیک یزدی خانگی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 50دقیقه

مواد لازم

برای 8 نفر

کیک یزدی خانگی

  • 300 گرم آرد سفيد
  • 3 عدد تخم‌ مرغ
  • 200 گرم شکر
  • 150 گرم ماست
  • 175 گرم روغن مايع
  • 1 قاشق سوپ خوری بيكينگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری هل سبز ساييده

طرز تهیه

  1. شکر، تخم‌مرغ، ماست و روغن مايع را در کاسه‌اي با هم‌زن دستي مخلوط مي‌کنيم(حدود پنج دقیقه).در ظرف ديگري بکينگ پودر را با آرد و هل مخلوط مي‌کنيم سپس بتدريچ به مخلوط شکر و تخم‌ مرغ اضافه مي‌کنيم و هم مي‌زنيم.
  2. کاغذهاي مخصوص را داخل قالب‌هاي فلزي کيک يزدي مي‌گذاريم. از مواد داخل قالب‌ها را تا نيمه پر مي‌کنيم سپس قاشق يا چنگال را در روغن مايع زده و در وسط كيک ها فرو مي‌كنيم.
  3. در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه مي‌پزيم تا روي کيک‌ها طلايي شود.

یاداشت دستور تهیه

 یک قاشق سوپخوری عسل.قالبها رو تا دو سوم پر کردم. -بعد از ریختن مواد کیک داخل قالب چنگالی رو داخل روغن مایع فرو کردم و در مرکز قالب زدم تا روی کیک ها ترک برداره 4-دمای فر رو 200 درجه کردم و حدود 20 دقیقه در طبقه وسط پختم.

بعد از خارج کردن کیک ها از فر روش رو با عسل که با آب رقیق کردیم با فرچه میزنیم تا کیک های براقی داشته باشیم.نوش جان

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 400 کیلو کالری


نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد