فسنجان بادمجان

فصل: 
Featured Chef خانم حسینی

طرزتهیه فسنجان بادمجان مواد لازم فسنجان بادمجان به خانه برمیگردیم فسنجان بادمجان

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

فسنجان بادمجان
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 3ساعت 15دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

فسنجان بادمجان

  • 250 گرم بادنجان قلمی 2 عدد یا 250 گرم
  • 200 گرم مغز گردو
  • 1 قاشق سوپ خوری رب انار ترش 1 قاشق یا30 گرم
  • 50 گرم پیاز 1عدد متوسط یا 50 گرم سرخ شده
  • زعفران زردچوبه فلفل نمک به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه

  1. ابتدا بادنجان ها را پوست کنده،سپس به صورت مربع 2 سانتی خرد کنید.بادنجان ها را در آبکش قرار دهید و روی آن نمک بریزید.2 ساعت زمان دهید تا تیزآب آن گرفته شود.سپس با دستمال خشک کنید تا آب آن گرفته شود.حالا در روغن سرخ نمائید.
  2. پیاز را نگینی خرد کرده تفت دهید تا عسلی شود.سپس،زردچوبه،نمک و فلفل را بیفزائید و تفت دهید.گردوی چرخ شده را نیز اضافه نموده،کمی تفت دهید.سه لیوان آب را به همراه رب انار اضافه کنید.مخلوط نمائید و زمان دهید تا به جوش آید.
  3. حرارت را ملایم کرده،فرصت دهید خورش جا بیفتد.در زمان پخت در دفعات،یک تکه یخ اضافه کنید تا شوک وارد شده و روغن بیشتری بیندازد.هنگام جا افتادن خورش،بادنجان ها را اضافه کنید و 10 دقیقه بعد خاموش نمائید.
    به همراه چلو سرو نمائید.نوش جان

یاداشت دستور تهیه

این خورش از خانواده ی فسنجان و موتنجان می باشد.

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving
  • کیلوکالری: 885 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد