دسر رومانف

فصل: 
Featured Chef خانم نقیان

طرزتهیه دسر رومانف مواد لازم دسر رومانف به خانه برمیگردیم دسر رومانف

آسان
تقریبا ارزان

دسر رومانف
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 7ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

دسر رومانف

  • 2 لیوان شیر
  • 200 گرم خامه
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 100 گرم شکر 10 قاشق غذا خوری (100 گرم )
  • 1/2 قاشق چایخوری وانیل
  • 2 عدد موز پوره شده یا ریز خرد شده
  • 1/5 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • 1/4 پیمانه آب سرد

طرز تهیه

  1. نشاسته ذرت را در نصف لیوان شیر سرد حل میکنیم (خوب مخلوط کرده تا آرد در شیر حل شود ) بقیه شیر ,شکر ,وانیل را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم
  2. تا وقتی شیر جوش بیاد سریع و مداوم هم میزنیم تا آرد گوله نشود بعد از 5 تا 10 دقیقه که مواد دسر غلیظ شد از حرارت برداشته و موز را که داخل مخلوط کن پوره کردیم (میتوانیم نگینی خرد کنیم ) را به موادمان اضافه میکنیم خامه را نیز اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود .
  3. ژلاتین که با آب سرد مخلوط کرده بودیم و به روش بن ماری تهیه کردیم را به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم از حرارت بیفتد .
  4. در آخر در قالب چرب شده ریخته و به مدت 6 تا 7 ساعت داخل یخچال میگذاریم .

یاداشت دستور تهیه

بجای موز میتوانید از انواع میوه از قبیل انبه ،هلو ،زرد آلو ،آناناس و ..استفاده کنید.
میتوان موز یا هر میوه دیگر را خرد کرد در صورت خرد شدن در دسر دیده میشود و اگر پوره کنیم سطح دسر صاف تر خواهد شد

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 762 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد