دسر رومانف

فصل: 
Featured Chef خانم نقیان

طرزتهیه دسر رومانف مواد لازم دسر رومانف به خانه برمیگردیم دسر رومانف

0
0
آسان
تقریبا ارزان

دسر رومانف
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 7ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

دسر رومانف

  • 2 لیوان شیر
  • 200 گرم خامه
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 100 گرم شکر 10 قاشق غذا خوری (100 گرم )
  • 1/2 قاشق چایخوری وانیل
  • 2 عدد موز پوره شده یا ریز خرد شده
  • 1/5 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • 1/4 پیمانه آب سرد

طرز تهیه

  1. نشاسته ذرت را در نصف لیوان شیر سرد حل میکنیم (خوب مخلوط کرده تا آرد در شیر حل شود ) بقیه شیر ,شکر ,وانیل را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم
  2. تا وقتی شیر جوش بیاد سریع و مداوم هم میزنیم تا آرد گوله نشود بعد از 5 تا 10 دقیقه که مواد دسر غلیظ شد از حرارت برداشته و موز را که داخل مخلوط کن پوره کردیم (میتوانیم نگینی خرد کنیم ) را به موادمان اضافه میکنیم خامه را نیز اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود .
  3. ژلاتین که با آب سرد مخلوط کرده بودیم و به روش بن ماری تهیه کردیم را به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم از حرارت بیفتد .
  4. در آخر در قالب چرب شده ریخته و به مدت 6 تا 7 ساعت داخل یخچال میگذاریم .

یاداشت دستور تهیه

بجای موز میتوانید از انواع میوه از قبیل انبه ،هلو ،زرد آلو ،آناناس و ..استفاده کنید.
میتوان موز یا هر میوه دیگر را خرد کرد در صورت خرد شدن در دسر دیده میشود و اگر پوره کنیم سطح دسر صاف تر خواهد شد

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 762 کیلو کالری


نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد