کاپ کیک شکلاتی با رویه گلسژموکا

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم کاپ کیک شکلاتی با رویه گلسژموکا

0
0
تقریبا مشکل
تقریبا گران

کاپ کیک شکلاتی با رویه گلسژموکا
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 35دقیقه

مواد لازم

برای 9 نفر

کاپ کیک شکلاتی با رویه گلسژموکا

  • 225 گرم آرد
  • 1 قاشق سوپ خوری بیکینگ پودر
  • 2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
  • 1/8 قاشق سوپ خوری نمک
  • 150 گرم شکر سفید یا قهوه ای آسیاب شده
  • 110 گرم کره به دمای محیط رسیده نرم
  • 1 عدد تخم مرغ درشت
  • 1/2 پیمانه شیر 1/2 پیمانه=۱۲۵ میلی لیتر
  • 50 گرم شکلات چیپسی
  • 30 گرم کشمش پلویی ریز

گلسژ وانیلی یا فراستینگ وانیلی

  • 340 گرم کره نرم
  • 1/3 پیمانه آرد سفید معمولی 50 گرم یا 1/3 پیمانه
  • 1 پیمانه شیر 250 میلی لیتر یا 1 پیمانه
  • 1 قاشق چایخوری وانیل مایع یا دانه های 1/4 غلاف وانیل تازه
  • 1 1/4 پیمانه شکر 265 گرم یا 1 1/4 پیمانه

طرز تهیه

  1. همه مواد را اندازه گیری کنید و در محیط آشپزخانه بچینید. کپسولهای مافین را در قالب مافین بگذارید یا از کپسولهای کاغذی استفاده کنید که احتیاج به قالب مخصوص نداشته باشند. فر را روی حرارت 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. مواد خشک(آرد،بیکینگ پودر،پودر کاکائو و نمک) را با هم مخلوط و الک کنید.
  2. شکر و کره نرم را در کاسه ریخته و کاملا هم بزنید تا سبک و پوک شود، تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه بزنید.
  3. شیر را اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید. کشمش و چیپس شکلات را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید حالا مواد خشک را اضافه کرده و مواد را بصورت دورانی از زیر به رو هم بزنید‌. تنها نکته در پخت کاپ کیک هم نزدن زیاده از حده، فقط باید مواد رو در حدی هم بزنید که مخلوط بشن
  4. هم زدن زیادی باعث میشه کاپ کیک سنگین و بافتش منسجم بشه، کپسولهای کاغذی را با مواد پر کنید حدود دو سوم هر قالب یا کپسول پر بشه کافیه، چون کاپهای من بزرگ بودن دقیقا 9 تا کاپ کیک بهم داد. کاپ کیکها رو در طبقه وسط فر قرار بدید و حدود 15 ته 20 دقیقه زمان بدید تا پخته بشن کاپهای کوچکتر قطعا زمان کمتری برای پخت لازم دارن کاپهای من دقیقا 20 دقیقه ای پخته شدن زمان پخت به جز سایز کاپ کیک به دمای فرتون هم بستگی داره.
  5. بعد از پخت اجازه بدید کاملا خنک بشن بعد روی کاپ کیک رو با خامه یا باتر کریم(گلسژ یا فراستینگ) و ماسوره شکوفه تزیین کنید(الزامی نیست فقط جهت تزیین و زیبایی کاره) من دستور گلسژ رو از پیج سالومه جون برداشتم مقدارشو نصف کردم ولی نصفش موند، برای 9 تا کاپ کیک یک چهارم دستور سالومه جون کافی بود
  6. طرزتهیه گلسژ وانیلی یا فراستینگ وانیلی: این گلسژ برای تزیینات کیک با قیف و ماسوره فوق العادست و در رطوبت بالا هم همینطور شکل خودش رو حفظ میکنه مثل خامه نیست که انگشت بزنی فرو بره و شکل کیک بهم بریزه. بمدت سه روز در دمای محیط قابل نگهداریه و اگر کیک را داخل یخچال گذاشتید حتما یکساعت قبل از خوردن بذارید در دمای محیط بمونه که از سفتی در بیاد.
  7. داخل یه شیرجوش 55 گرم یا یک چهارم از کره را آب کنید مابقی را نگهدارید. بعد آرد را اضافه کنید و بمدت یک دقیقه همینطور که هم میزنید تفت بدید بعد شیر و وانیل را اضافه کنید و بگذارید بجوش بیاد در تمام مدت با همزن دستی هم بزنید بگذارید یک دقیقه با حرارت ملایم بجوشه بعد بریزید داخل یه کاسه و سریع مستقیم روش سلفون بندازید تا رویه نبنده و بگذارید در دمای محیط تا کاملا خنک بشه.
  8. ممکنه کمی غلیظ باشه این عادیه. اگر خواستید سریع خنکش کنید بریزید داخل کاسه همزن و همزن رو روشن کنید بگذارید پنج شش دقیقه با سرعت کم هم بزنه تا بخارهاش خارج بشه و خنک بشه بعد شکر و مابقی 285 گرم یا یک و یک چهارم پیمانه کره را اضافه کنید و بمدت پنج دقیقه با همزن بزنید تا یه گلسژ نرم و کرم مانند درست بشه.
  9. اگر داخل یخچال گذاشتید قبل از اینکه بخواهید استفاده کنید بگذارید بدمای محیط برسه و دوباره با همزن چند دقیقه بزنید تا بافت کرم مانندش رو دوباره پیدا کنه.
    این گلسژ وانیلی بود که تقریبا پایه اکثر گلسژهاست و انواع دیگه ای مثل نارگیلی نسکافه لیمویی و میوه ای هم داره که در فرصت بعدی مینویسم

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 433 کیلو کالری


نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد