اسلایس تلخ شکلاتی و آجیل

فصل: 
توسط
Featured Chef حمیده تختی

طرزتهیه ومواد لازم اسلایس تلخ شکلاتی و آجیل

تقریبا مشکل
تقریبا گران

اسلایس تلخ شکلاتی و آجیل
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

اسلایس تلخ شکلاتی و آجیل

  • 216 گرم آرد
  • 15 گرم پودر کاکائو
  • 115 گرم کره سرد یخچالی
  • 100 گرم پودر قند
  • 20 گرم پودر بادام
  • 35 گرم تخم مرغ زده شده

مواد رویه

  • 26 گرم خلال پسته
  • 50 گرم گردوی نگینی
  • 45 گرم شکلات چیپسی
  • 100 گرم شیرعسلی کاراملی شده

جهت تزیین

  • 1 قاشق غذاخوری پودر پسته
  • 1/2 قاشق غذاخوری شکلات سفید

طرز تهیه

  1. آماده سازی قالب:
    برای تهیه این اسلایس نیاز به یک قالب یا رینگ با ابعاد 20 در 20 سانتیمتر دارید. 
    در مورد انتخاب قالب برای تهیه اسلایسها, هم میتوانید از رینگ استفاده کنید و هم از قالبهایی که لبه آنها زیاد بلند نباشد. من معمولا از رینگ استفاده میکنم. 
  2. اگر از قالب استفاده میکنید, میتوانید داخل قالب را کاملا با فویل بپوشانید به طوری که فویل کاملا جداره ها را بپوشاند. 
  3. یا اینکه کف قالب را کمی چرب کنید و بعد قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید به طوریکه کاغذ روغنی از دو طرف جداره قالب بالاتر باشد تا بتوانید بعد از پخت, به راحتی با کاغذ روغنی, شیرینی را از قالب بیرون آورید.
    اگر مثل من از رینگ استفاده میکنید، میتوانید یک تکه فویل را پهن کنید و رینگ را روی آن بگذارید. اگر دوست ندارید موادتان با فویل در تماس باشد میتوانید روی فویل را نیز یک تکه کاغذ روغنی پهن کنید. سپس اطراف فویل را به جداره بیرونی رینگ جمع کنید. به هیچ وجه روی آن را چرب نکنید. رینگ را در یک سینی قرار دهید.
  4. ابتدا خمیر پایه اسلایس را آماده میکنیم. برای این منظور آرد و پودر کاکائو را مخلوط کنید. کره مکعبی سرد یخچالی را به آن اضافه کنید و با پشت چنگال یا چنگک یا نوک انگشتان کره را به خورد آرد دهید تا به صورت پرک درآید. سپس پودر قند و تخم مرغ را اضافه کنید و مجددا به خورد مواد بدهید. در نهایت پودر بادام را اضافه کنید و با نوک انگشتان مواد را مخلوط کنید و خمیر را جمع کنید.
  5. اگر خمیرتان چسبناک است, آن را در مشما بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. در غیر این صورت نیازی به استراحت در یخچال نیست. سپس خمیر را کف قالب (یا رینگ) به طور یکنواخت پهن کنید و با چنگال سوراخ سوراخ کنید. قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا خمیر نیم پز شود. دقت کنید که بیشتر در فر نماند چون خمیرتان خشک میشود. سپس از فر درآورید و اجازه دهید تا از دما بیفتد یعنی داغ نباشد اما کمی گرم باشد که دستتان احساس سوزش نکند. 
  6. اکنون مواد رویه را آماده کنید. برای تهیه مواد رویه تمام مواد را با هم مخلوط کنید. مواد رویه را روی خمیر به طور یکنواخت پخش کنید. ضخامت این مواد رویه خیلی کم است و نیاز به دقت و حوصله برای پهن کردن دارد. مراقب باشید که از خمیر زیرین، کنده نشود. سپس مجددا قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید. 
  7. اکنون قالب را از فر درآورده و بلافاصله تا داغ است، مقداری پودر پسته روی آن بریزید. سپس اجازه دهید کاملا خنک شود. دور تا دور شیرینی را با لبه چاقو از جداره رینگ آزاد کنید و رینگ را دراورید. سپس حدود دو میلیمتر از دور تا دور شیرینی را با چاقو ببرید تا اسلایسهایتان شکیل شود و بعد به کمک خط کش و چاقو به دلخواه برش بزنید. من برشهای 5 در 5 مربعی زدم و بعد هر مربع را به دو مثلث تقسیم کردم. 
  8. سپس مقداری شکلات سفید خرد شده را در کاسه ای ریخته و روی بخار کتری یا داخل ماکروفر قرار دهید تا ذوب شود. همینکه مقدار دو سوم آن ذوب شد و تقریبا یک سوم آن به صورت جامد در کاسه باقی ماند، با قاشق بهم بزنید تا تمام شکلات ذوب شود. سپس اجازه دهید کمی از حرارت اولیه بیفتد و بعد در قیف ریخته و نوک آن را با قیچی سوراخ کنید. سپس اسلایسها را روی کاغذ روغنی گذاشته و به صورت راه راه روی آنها با شکلات طرح بزنید. وقتیکه شکلاتها خودشان را گرفتند، اسلایسها را از کاغذ جدا کنید اضافات شکلات اطراف آن را جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.
  9. این اسلایسها را میتوانید به مدت تقریبا 3 هفته در ظرف دربسته در یخچال و به مدت سه ماه در فریزر نگه دارید. یک ساعت قبل از سرو آنها را در دمای محیط بگذارید تا از نرم تر شود.
  10. دستورتهیه شیرعسلی کاراملی

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 109 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد