شربت سیب کاراملی

فصل: 
توسط
Featured Chef Becky Hardin :::> thecookierookie.com

طرزتهیه ومواد لازم شربت سیب کاراملی

خیلی آسان
ارزان

شربت سیب کاراملی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 12ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شربت سیب کاراملی :

  • 10 عدد سیب چهار قاچ شده
  • 1 عدد پرتقال چهار قاچ شده
  • 4 عدد چوب دارچین
  • 1/5 قاشق چایخوری جوز
  • 2 قاشق چایخوری میخک
  • 14 پیمانه آب
  • 1/3 پیمانه استویا
  • 1/4 پیمانه نکتار آگاوه
  • 1/4 پیمانه سس کارامل بدون قند (با شیرین کننده جایگزین تهیه شده باشد)

جهت تزیین :

  • 5 عدد چوب دارچین
  • 2 عدد سیب برش خورده
  • 1 عدد پرتقال حلقه شده

طرز تهیه

  1. سیب و پرتقال را در یک آرام پز بزرگ بریزید. لازم نیست آنها را پوست بکنید چون نوشیدنی را در آخر صاف می کنید. چوب دارچین و جوز و میخک را اضافه کنید و آن را تقریباً تا لبه با آب پر کنید یعنی تقریباً همان 14 پیمانه.
  2. در آرام پز را ببندید و 8 ساعت با درجه ی کم و 4 ساعت با درجه ی زیاد بپزید.
  3. سپس با یک پوره کننده میوه ها را خوب در آرام پز پوره کنید.
  4. مخلوط را از صافی رد کنید تا تکه های میوه و ادویه جدا شود. سپس آنرا از یک صافی ریز رد کنید تا کاملاً صاف شود. مخلوط را خوب فشار دهید تا کل آب آن گرفته شود. آب سیب باقی مانده را در آرام پز بریزید.
    استویا و آگاوه و کارامل را اضافه کنید و هم بزنید و نوشیدنی را سرو کنید. می توانید آن را 4 تا 5 روز در ظرف محفوظ از هوا در یخچال نگهداری کنید
  5. نوشیدنی را داغ با تزئین چوب دارچین و تکه های پرتقال و سیب سرو کنید. می توانید لبه های لیوان ها را نیز در سس کارامل بزنید.

یاداشت دستور تهیه

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد