ساندویچ کوبایی

فصل: 
توسط
Featured Chef KAREN :::> thefoodcharlatan.com

طرزتهیه و مواد لازم ساندویچ کوبایی

0
0
خیلی آسان
ارزان

ساندویچ کوبایی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

ساندویچ کوبایی

  • 180 گرم گوشت دودی نازک ورقه شده و در آب جوشیده
  • 2 قاشق غذاخوری کره نرم شده برای روی ساندویچ
  • 1 قاشق غذاخوری خردل برای روس ساندویچ
  • 350 گرم گوشت رست بیف نازک ورقه شده
  • 240 گرم پنیر سوئیسی
  • 3 عدد خیارشور شوید دار حلقه شده

طرز تهیه

  1. تابه را روی شعله ی متوسط بگذارید و گوشت دودی را اضافه کنید و هر طرف را 1 دقیقه تا زمانی که دانه های قهوه ای پیدا شوند سرخ کنید. سپس در بشقاب بگذارید.
  2. کره را روی سمت برش خورده ی نان ها بمالید. نان ها را در تابه قرار دهید و روی برش خورده ی آن ها را حرارت دهید تا طلایی شود و رو به تست شدن بگذارید.
  3. سپس روی آن خردل بمالید.
  4. گوشت رست بیف، گوشت دودی، پنیر و خیارشور را لایه لایه روی نان بچینید. یک تکه نان دیگر روی آن بگذارید. سطح رویی و زیری ساندویچ را کره بمالید.
  5. ساندویچ را در همان تابه گریل کنید و یک تابه ی سنگین روی آن بگذارید و آن را با کنسرو پر کنید که به ساندویچ فشار بیاورد. می توانید از پنینی ساز استفاده کنید. ساندویچ را 3 دقیقه حرارت دهید، سپس آن را برگردانید و روی آن را سنگین کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر گریل کنید آنقدر که بیرون ساندویچ برشته و طلایی شده و پنیر آب شود.
  6. ساندویچ را نصف کرده و بلافاصله سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه



نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

کار در کافه   آشپزها

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد