سس کارامل نمکی

گروه: 
فصل: 

این سس کارامل نمکی حالتی یکدست و خامه ای دارد و غلظت آن کاملاً مناسب است.

0
0
خیلی آسان
ارزان

سس کارامل نمکی

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 پیمانه شکر دانه ریز
  • 12 قاشق غذاخوری کره در دمای اتاق خرد شده
  • 1 پیمانه حامه پر چرب در دمای اتاق
  • 1 قاشق غذاخوری نمک دریایی

طرز تهیه

  1. شکر را در یک روغن دان 2 تا 3 لیتری بریزید و روی شعله نسبتاً زیاد بگذارید تا آب شود.
    وقتی شکر آب شد خوب مراقب آن باشید و ظرف را گاهی بچرخانید. به محض اینکه رنگ شکر کهربایی شد کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره حل شود.
    ظرف را از روی شعله بردارید و همینطور که هم می زنید خامه را کم کم اضافه کنید. مواظب باشید به سر و دستتان نپرد.
  2. خوب هم بزنید تا خامه مخلوط شود سپس نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
    سس را کنار بگذارید تا 15 دقیقه بماند و خنک شود سپس در شیشه بریزید تا کاملاً خنک شود.
    می توانید سس را تا 2 هفته در یخچال نگه دارید ولی قبل از استفاده باید آن را گرم کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :americanheritagecooking.com

Copyright (c) :americanheritagecooking.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving


نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد