گرانولا کینولا

فصل: 

کینوا مقدار زیادی از مواد مغذی ترد را به گرینولا ی شما اضافه می کند ، این یک دستور شیرین و بسیار خوش طعم گرانولاست .

0
0
خیلی آسان
ارزان

گرانولا کینولا

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 فنجان قدیمی جو
  • 1 فنجان کینولا (نپخته)
  • 1 فنجان بادام خلال شده
  • 1/4 فنجان عسل
  • 2 قاشق غذا خوری روغن نارگیل
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 فنجان پودر نارگیل (یا 2/3 فنجان نارگیل رنده شده)
  • 6 عدد زردآلو خشک
  • 6 عدد گیلاس خشک یا زغال اخته

طرز تهیه

  1. فر را روی 350 درجه تنظیم کنید .
    جو، کوینولا، بادام، عسل، روغن نارگیل، نمک و دارچین را در یک ظرف بزرگ به هم بزنید تا بطور کامل ترکیب شود .
    مخلوط را بر روی یک ورق مخصوص پخت ازجنس فویل و یا کاغذ خمیر پهن کنید .بمدت حدود 20 دقیقه آن را بپزید و حین پخت یکبار گرانولا را تکان دهید .
  2. سپس ورق مخصوص پخت را جدا کرده و نارگیل های خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 3 الی 5 دقیقه دوباره آن را بپزید تا زمانی که مشاهده کنید نارگیل ها به طور کامل ترد شده است .
    اجازه دهید گرانولا سرد شود و میوه های خشک شده را به آن اضافه کنید .

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving


نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد