پای نارگیل خامه ای

فصل: 
توسط

این یک پای نارگیل قدیمی، خسته کننده و اما خوب هست.سالها وقت می بره تا یاد گرفته و پخته شود و به این شکل است.لذت ببرید.

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

پای نارگیل خامه ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 4ساعت 50دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 1 فنجان تکه نارگیل شیرین
  • 3 فنجان خامه نیم چرب
  • 2 فنجان تخم مرغ هم زده
  • 3/4 فنجان شکر سفید
  • 1/2 فنجان آرد چند کاره
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • 1 عدد پوسته پای پخته
  • 1 فنجان فوم آب نارگيل

طرز تهیه

  1. فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت(175 درجه سانتیگراد) از قبل گرم کنید.
  2. نارگیل را روی سینی فر گذاشته و  حدود 5 دقیقه بپزیدو گاهی تکانش دهید.تا قهوه ای روشن شود.
  3. در یک قابلمه متوسط خامه نیم چرب، تخم مرغ، شکر، آرد و نمک را خوب هم بزنید.و با دمای کم به جوش بیاوریدو گاه گاهی هم بزنید.ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و در سه چهارم پیمانه نارگیل برشته شده و وانیل بغلطانید.نارگیل باقیمانده را برای روی پای نگه دارید.
  4. مواد را در پوسته پای بریزید و بگذارید مدت 4 ساعت  سرد و سفت شود.
  5. روکش پف کرده با نارگیل های کنار گذاشته را در بالا قرار دهید.
  6. ترجمه شده از سايت :allrecipes.com

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 423 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 1.5گرم
  • سدیم(میلیگرم): 276میلی گرم
  • کربوهیدرات: 46.1گرم
  • چربی: 23.5گرم
  • چربی اشباع(گرم): 86گرم
  • پروتئین: 6.8گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد