سالاد مرغ کنجدی آسیایی

گروه: 
فصل: 

آموزش سالاد مرغ کنجدی آسیایی

خیلی آسان
ارزان

سالاد مرغ کنجدی آسیایی

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 تکه سینه مرغ نصف شده ی جدا، با پوست و استخوان
  • روغن زیتون
  • نمک
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 1 عدد کاهو، نازک رشته شده
  • کلم بنفش نصف عدد، نازک رشته شده
  • 1 عدد هویج، پوست کنده و خلال شده
  • 3/4 پیمانه ادامامه (لوبیای سویا)
  • 1 عدد آووکادو، سفت اما رسیده، خرد شده
  • 1/4 پیمانه گشنیز خرد شده
  • 1/4 پیمانه ریحان خرد شده
  • 1/4 پیمانه نعنا خرد شده
  • بادام نصف پیمانه ورقه شده، بو داده
  • 1 قاشق غذاخوری کنجد سیاه

برای سس

  • 1/4 پیمانه سس هویسین
  • 1/4 پیمانه روغن کنجد
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • 2 قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت داغ کنید. تکه های مرغ را داخل یک سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید و روی آن روغن زیتون و مقدار مناسبی نمک و فلفل بمالید.
  2. 35 دقیقه تا زمانی که کاملاً بریان شود در فر قرار دهید. بگذارید کمی خنک شود سپس آن را رشته کنید.پوست و استخوان را دور بریزید.
  3. مرغ را تا زمانی که کاملاً خنک شود در یخچال قرار دهید.
  4. همه ی مواد سس را با هم مخلوط کنید. می توانید این سس را تا 10 روز تا در یخچال نگهداری کنید.
    کلم بنفش، کاهو، هویج و ادامامه را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید. آووکادو و سبزی ها و مرغ را اضافه کنید.
  5. سپس به مقدار دلخواه سس اضافه کنید و با ملایمت هم بزنید. بادام و کنجد را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید.

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد