گرانولا با نمک دریایی و روغن زیتون (بدون گلوتن)

فصل: 

آموزش گرانولا با نمک دریایی و روغن زیتون (بدون گلوتن)

0
0
خیلی آسان
ارزان

گرانولا با نمک دریایی و روغن زیتون (بدون گلوتن)

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1 پیمانه جو پرک (بدون گلوتن)
  • 1 پیمانه بادام، خرد شده
  • تخمه کدو حلوایی نصف پیمانه
  • 2 قاشق غذاخوری آرد بذر کتان
  • 1/3 پیمانه تخمه آفتابگردان
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریایی
  • شربت افرا نصف پیمانه
  • 2 قاشق غذاخوری شربت برنج قهوه ای
  • 1/3 پیمانه روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 3/4 پیمانه کشمش طلایی

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 300 درجه داغ کنید. همه ی مواد را در یک  کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  2. از دستانتان استفاده کنید تا مطمئن شوید همه چیز خوب به هم آغشته شده است.
  3. مخلوط را به طور یکدست داخل یک سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید پهن کنید.
    30 دقیقه در دمای 300 درجه بپزید، سپس دما را تا 350 درجه فارنهایت بالا ببرید و 10 تا 12 دقیقه دیگر تا گرانولا طلایی و بو داده شود بپزید.
  4. آن را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس به همراه شیر گیاهی یا ماست یونانی سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving


نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد