مربای لبو و انواع توت

فصل: 
توسط

این مربا مانند سسی خوشمزه برای ساندویچ ها و تست های شماست! نه تنها پر از آنتی اکسیدان است بلکه لبو هم دارد که به پاک شدن چربی از بدنتان کمک می کند.

آسان
ارزان

مربای لبو و انواع توت
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

مربای لبو و انواع توت

  • 3 فنجان پوره ی لبو و انواع توت (توت فرنگی، تمشک، شاه توت)
  • 1 قاشق چای خوری استویا (اختیاری، برای شیرین تر شدن مربا)
  • 3/4 فنجان آب
  • 1 فنجان پودر ژله

طرز تهیه

  1. توت ها و لبوی پخته را با یک غذاساز یا گوشتکوب پوره کنید.
  2. بگذارید کمی تکه های درشت در آن باقی بماند و خیلی یکدست نشود.
  3. همه میوه ها و لبو را داخل یک روغن دان بریزید.
  4. استویا، آب و پودر ژله را اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید.
  5. 1 دقیقه بجوشانید سپس از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود.
  6. تا 7 روز در یخچال نگهداری کنید.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد