سالمون بریانی با سس پستو و سالاد چغندر

فصل: 
توسط

سالمون بریانی که روی آن سس پستو و خامه ترش ریخته شده به همراه سبزیجات رنده شده غذایی سریع و کامل برای روزهای کاری است.

0
0
آسان
تقریبا ارزان

سالمون بریانی با سس پستو و سالاد چغندر
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 18دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 1/5 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 4 عدد فیله سالمون
  • 2 عدد چغندر خام، حدود 250 گرم، پوست کنده و درشت رنده شده
  • 175 گرم کرفس بیابانی پوست کنده و درشت رنده شده
  • 2 عدد هویج 175 گرم درشت رنده شده
  • 1 قاشق غذا خوری سرکه سیب
  • 2 قاشق غذا خوری مخلوط 3 تخمه بو داده
  • 2 قاشق غذا خوری سس پستو
  • 4 قاشق غذا خوری خامه ترش

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد داغ کنید و کف یک سینی فر را با فویل بپوشانید. فیله های سالمون را مزه دار کنید و آنها را از سمت پوست دار داخل سینی بچینید.
  2. روی آنها کمی روغن بچکانید و 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید.

  3. در این مدت در یک کاسه، چغندر، کرفس بیابانی، هویج، سرکه، باقی روغن، تخمه ها و کمی ادویه را مخلوط کنید.
  4. سس پستو و خامه ترش را داخل یک کاسه کوچک بریزید و هم بزنید سپس ادویه بزنید. فیله ی سالمون را با سالاد ترد و سس پستو سرو نمایید.

    ترجمه شده از سايت :bbcgoodfoodme.com
    Copyright (c) : bbcgoodfoodme.com

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 502 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 8گرم
  • کربوهیدرات: 14گرم
  • چربی اشباع(گرم): 32گرم
  • پروتئین: 36گرم


نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد