پیده سیب زمینی

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم پیده سیب زمینی

آسان
تقریبا گران

پیده سیب زمینی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 50دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

خمير پيده

  • 650 گرم ارد 600 تا 650 گرم
  • 250 میلی لیتر شير يا آب (یک پیمانه)
  • 2 قاشق غذاخوری ماست شيرين (معادل 30 گرم)
  • 130 گرم سيب زميني پخته رنده شده
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری خمير مايه (معادل 5 گرم)
  • 1 قاشق سوپ خوری شكر
  • 100 گرم روغن يا كره

مواد مياني

  • 50 گرم كره
  • 1 لیوان پياز ريز خرد شده
  • 100 گرم قارچ خرد شده
  • 1 لیوان فلفل دلمه خرد شده
  • 400 گرم سيب زميني پخته رنده شده
  • 1 لیوان پنير صبحانه
  • 1 قاشق چایخوری نمك بميزان لازم
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز پولكي
  • 1/2 لیوان جعفري يا گشنيز خرد شده

مواد رومال

  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 2 قاشق سوپ خوری كنجد

طرز تهیه

  1. ابتدا خمير مايه را با آب (شير) ولرم و شكر عمل اوريد.سپس در كاسه اي سيب زميني، كره نرم شده و ماست و نمك را مخلوط كنيد ( من اينجا زيره ي نسابيده و فلفل سياه درشت هم اضافه کردم).
  2. خمير مايه عمل امده را به مواد سیب زمینی اضافه و ارد را كم كم روي ان بريزيد تا خمير جمع شود.
    سپس خمير را 5 دقيقه با دست ورز دهيد و در ظرفي بزرگ گذاشته و خمير را كمي با روغن چرب كنيد و پارچه ي نخي روی ظرف بندازيد.
  3. بعد از ربع ساعت، خمير را مجددا ورز داده و دوباره سرجايش برگردانده و بمدت يك ساعت مجددا استراحت دهيد .
  4. برای تهیه مواد مياني، ابتدا كره را در ماهيتابه اب كرده، سپس پياز را در آن تفت داده تا نرم و سبك شود، قارچ و فلفل را اضافه كرده و از روي حرارت برداشته و سيب زميني، پنير، نمك و فلفل و گشنيز را اضافه كنيد. ( من همه مواد رو حرارت دادم، بجز پنير، هويج و سينه ي مرغ پخته هم اضافه كردم). 
  5. خمير را دو قسمت كرده و به ضخامت 2 تا 3 ميليمتر و عرض 12 تا 15 سانت و طول 20 تا 25 سانتي متر، بشكل مستطيل باز كنید. مواد مياني را جوري در ميان خمير قرار داده تا از هر طرف 3 سانتي متر فاصله داشته باشد، سپس لبه ها را تا كنيد و كمي فشار دهيد. بمدت 15 تا 20 دقيقه روي آنرا پوشانده و به آن استراحت دهيد.
  6. سپس با اب يا زرده ي تخم مرغ ، لبه ها را تر كنيد و كنجد بپاشين و در فر گرم شده با دمای 180 درجه بمدت 15 تا 20 دقيقه بپزيد. 
  7. تركيبش خیلی عالی بود من برای مواد میانی از سيب زميني، پيازداغ، سس پستو، زعتر، نمك، فلفل، پنير صبحانه، هويج، سينه مرغ ريش ريش و فلفل قلمي سبز استفاده کردم.نوش جان

یاداشت دستور تهیه

این رسپی عالی به عنوان پيش غذا برای 18 تا 20 نفر مناسب است و به عنوان غذاي اصلي برای 8 تا 10 نفر کافیست

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 392 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد