شیرینی زردآلو با آرد ذرت

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی زردآلو با آرد ذرت در منزل

0
0
خیلی آسان
ارزان

شیرینی زردآلو با آرد ذرت
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی زردآلو با آرد ذرت

  • 1 1/2 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1/2 پیمانه آرد ذرت زرد
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 300 گرم در دمای اتاق کره
  • 1 پیمانه شکر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/3 پیمانه برگه زردآلو

طرز تهیه

  1. آرد و نمک و بکینگ پودر و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید.
  2. ترجیحاً از یک همزن رومیزی با سر پارویی استفاده کنید در غیر اینصورت از یک کاسه بزرگ و همزن دستی استفاده کنید. کره را با سرعت یک دقیقه متوسط بزنید تا یکدست شود. شکر را اضافه کنید و دو دقیقه بزنید تا مخلوط سبک و کمرنگ شود.
  3. تخم مرغ و زرده را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه دیگر بزنید. وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید.
  4. سرعت همزن را کم کنید و مخلوط آرد را اضافه کنید و فقط آنقدر بزنید تا مخلوط شود. چون بهترین حالت برای خمیر حالتی است که کمتر هم خورده باشد شاید بهتر باشد قبل از اینکه آرد کاملاً با خمیر مخلوط شده باشد همزن را متوقف کنید و کار همزدن را با یک کاردک پلاستیکی تمام کنید. وقتی آرد با مواد مخلوط شود، خمیر حالت نرم و خامه ای و قابل انعطافی خواهد داشت.
  5. خمیر را روی کابینت قرار دهید و آن را دو قسمت کنید. برای تهیه شیرینی های برشی هر نصفه خمیر را به شکل یک سوسیس درشت به قطر 5 سانتی متر در بیاورید و آن را داخل کیسه پلاستیکی یا (آنی) بپیچید. خمیر باید حداقل دو ساعت در یخچال قرار بگیرد. اگر خمیر را خوب در کیسه پیچیده باشید می توانید آن را تا 3 روز در یخچال و تا 2 ماه در فریزر نگهداری کنید.
  6. با استفاده از طبقه ها فر را به سه قسمت تقسیم کنید و آن را با دمای 350 درجه فارنهایت از قبل داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی یا کفه ی سیلیکونی بپوشانید.
  7. با استفاده از یک چاقوی تیز و باریک خمیر را به شکل دایره هایی به ضخامت نیم سانتی متر برش دهید و دایره ها را به فاصله 4 سانتی متر داخل سینی فر قرار دهید.
  8. شیرینی ها را 9 تا 11 دقیقه در فر بپزید و بعد از گذشت نیمی از این زمان سینی را بچرخانید. شیرینی ها باید سفت شوند اما نباید رنگ آنها زیاد عوض شود. در هر نوبت فقط یک سینی در فر قرار دهید. 
  9. سینی را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی ها 1 دقیقه خنک شوند سپس آنها را با احتیاط روی توری فلزی بچینید تا خنک شوند و به دمای اتاق برسند.
  10. بقیه ی خمیر را هم به همین شکل بپزید و بین هر نوبت پخت بگذارید سینی ها خنک شوند.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com



نظر

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

کار در کافه   آشپزها

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد