گرانولای نارگیل بو داده و بادام

فصل: 

آموزش گرانولای نارگیل بو داده و بادام

خیلی آسان
ارزان

گرانولای نارگیل بو داده و بادام

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 پیمانه جو
  • 1 پیمانه خلال بادام
  • بذر کتان نصف پیمانه
  • سبوس جو نصف پیمانه
  • تخمه کد حلوایی نصف پیمانه
  • نارگیل ورقه شده نصف پیمانه شیرین نشده
  • 1 پیمانه سس سیب شیرین نشده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل، آب شده
  • 2 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/4 پیمانه شیره افرا
  • 1 پیمانه برگه زردآلو خرد شده
  • 1 پیمانه آب پرتقال

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 250 درجه فارنهایت داغ کنید. جو، بادام، بذر کتان، سبوس جو، تخمه کدوحلوایی و نارگیل ورقه شده را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و هم بزنید.
  2. سپس سس سیب، روغن نارگیل آب شده، وانیل و شیره افرا را اضافه کنید و با استفاده از دست مواد را خوب هم بزنید سپس به صورت یک لایه کف یک سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید پهن کنید.
    برگه زرد آلو را در آب پرتقال خیس کنید تا آن را به خود جذب کند.
    سینی را 1 ساعت در فر بگذارید و گاهی هم بزنید.
    برگه ها را آبکش کنید سپس به گرانولا اضافه کنید و هم بزنید.
  3. بگذارید 20 تا 30 دقیقه دیگر در فر بپزد تا همه چیز طلایی و بو داده شود.
    بگذارید گرانولا کاملاً در سینی فر خنک شود سپس آن را به یک ظرف محفوظ از هوا منتقل کنید.
  4. این گرانولا تا 1 هفته در دمای اتاق و تا 2 ماه در فریزر ماندگاری دارد.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد