کره بادام شکلاتی تنها با 4 ماده اولیه

فصل: 
توسط

این کره بادام شکلاتی خانگی که حالتی خامه ای و مخملی دارد به ذائقه ی متعصب ترین طرفداران شکلات نیز خوش می آید و در عین حال به دلیل استفاده از بادام خام از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

آسان
تقریبا ارزان

کره بادام شکلاتی تنها با 4 ماده اولیه
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 پیمانه بادام خام
  • 1/2 پیمانه خرده شکلات تلخ
  • روغن نارگیل 1 قاشق چایخوری (یا روغن نوع دیگر)
  • نمک 4/1 تا 8/1 قاشق چایخوری، طبق ذائقه

طرز تهیه

  1. 2 پیمانه بادام خام را داخل غذاساز بریزید و 15 دقیقه بزنید و هر یک دقیقه یکبار دیواره های ظرف را بتراشید. این مرحله طولانی است اما تا بادام ها کاملاً روغن نینداخته و مخلوط حالت یکدست و کره ای پیدا نکرده دست نکشید.

  2. یک دقیقه قبل از اینکه کره بادام به حالت دلخواه برسد و آماده شود، خرده شکلات و روغن نارگیل را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی شعله ملایم آب کنید. وقتی هنوز مقداری خرده شکلات آب نشده در ظرف باقی است از روی شعله بردارید تا شکلات نسوزد. نگران نباشید آنها وقتی مخلوط را هم بزنید آب می شوند.

  3. شکلات آب شده را به کره بادام که هنوز داخل غذاساز است اضافه کنید و یکی دو دقیقه بزنید و در صورت لزوم دیواره های ظرف را بتراشید. طبق ذائقه نمک اضافه کنید و باز هم بزنید. با ملاقه داخل ظرف بکشید و در یخچال نگهداری کنید. این مقدار مواد اولیه 4/1 1 پیمانه یا 20 قاشق غذاخوری یا 250 میلی لیتر کره به دست می آید. کره را در یخچال قرار دهید و توجه داشته باشید که کره بادام در یخچال سفت می شود. پس قبل از استفاده بگذارید کمی در دمای اتاق بماند تا نرم شود.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سایت :  ohsheglows.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد