معرفی
My QR Code
Virtual Gifts
آلبوم تصاویر
هیج تصویری وجود ندارد
توسط armini
هیج تصویری وجود ندارد
توسط armini
هیج تصویری وجود ندارد
توسط armini
هیج تصویری وجود ندارد
توسط armini
هیج تصویری وجود ندارد
توسط armini
هیج تصویری وجود ندارد
توسط نیوشا
هیج تصویری وجود ندارد
توسط نیوشا
دوستان مشترک
هیچ دوست مشترکی وجود ندارد
گروه ها
صفحه ها
Pinned Items
Recent Activities
  •   armini commented on this post about 2 هفته قبل
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #کیک دسر پرتغالی

    کیک برشی پرتفالی

    کیک دسر پرتقالی
    آموزش تصویری کیک دسر پرتقالی یا کیک برشی پرتقالی آموزش های بیشتر در سایت https://nooshidani.ir
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • سلام سلام

    #کیک دسر پرتغالی


    خوب بریم سراغ دستورمون:

    تخم مرغ ۴عدد
    شکر ۲/۳ پیمانه (۱۵۰گرم)
    وانیل ۱/۴ ق چ
    اب پرتقال (من اب پرتقال طبیعی استفاده کردم) ۱/۳پیمانه ۷۰ گرم
    روغن مایع ۱/۳ پیمانه ۷۰ گرم
    آرد سفید قنادی ۱و ۱/۳ پیمانه (۲۰۰گرم)
    بیکینگ پودر ۱ق چ
    اسانس پرتقال مقداری یا رنده قسمت نارنجی رنگ پوست پرتقال ۱ق غ
    تخم مرغ ،شکر ووانیل را حدود ۸ دقیقه ای با همزن بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس اب پرتقال ،روغن مایع واسانس یا رنده پوست پرتقال را اضافه کنید کمی مخلوط کنید
    در نهایت مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید
    مایه کیک را یکدست کنید ودرون قالب کاغذ روغنی انداخته مربع سایز ۲۵ یا مستطیل ۳۰×۲۰ بریزید ودر فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه به مدت تقریبی بیست تا سی دقیقه بپزید
    پس از پخت وسرد شدن کیک را برگردانید کاغذ روغنی آن را جدا کنید ودوباره درون همان قالب بگذارید
    کیک را سوراخ بزنید

    وبا مقداری شیر مرطوب کنید (حدود ۱/۴ پیمانه شیر)
    ویک لایه خامه فرم گرفته بکشید وصاف کنید
    ودر فریزر بگذارید تا خامه سفت شود
    میریم برای تهیه دسر یا سس پرتقالی:

    اب پرتقال ۳ پیمانه (۶۰۰گرم) من اب پرتقال پاکتی بازاری بدون پالپ استفاده کردم ،با آب پرتقال طبیعی ممکنه سس ترش یا تلخ بشه
    اگر خواستین از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید یک پیمانه اون را اب بریزید
    نشاسته ذرت ۴ ق غ پر (۵۰گرم)
    شکر ۳ق غ(بستگی به شیرینی ترشی اب پرتقال وذائقه تون داره)
    پودر ژله پرتقال نصف پاکت ( دو سه قاشق)
    پودر ژلاتین ۱ق س سرخالی ( ۷گرم)
    اب سرد ۳ق س
    پودر ژلاتین واب سرد را مخلوط کنید وکنار بگذارید

    اب پرتقال،نشاسته ذرت وشکر را نیز درون ظرفی مخلوط کنید وهم بزنید روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کم کم غلیظ شود
    کمی که به غلظت رسید پودر ژله را اضافه کنید
    ومخلوط کنید
    تا سس کمی غلیظ شود
    ودرنهایت پودر ژلاتین
    بعد از اماده شدن سس را کنار بگذارید هر ازگاهی هم بزنید تا خنک شود
    درنهایت ان را روی کیک بریزید ودر یخچال بگذارید تا کاملا منسجم شود
    و برش بزنید

    نکته مهم
    اگر دوست داشتین رویه کیک حالت سس مانندی داشته باشه وژله ای نبا شه ،، پودر ژلاتین را حذف کنید
    واگر دوست داشتین بافت کیک اسفنجی تر وابری باشه، زرده وسفیده تخم مرغ را جدا کنید یعنی از
    این دستور استفاده کنید
    منبع :
    instagram:armiamardanian
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #باقلوا


    باقلوا استانبولی

    مواد لازم
    شربت به میزان لازم
    خمیر یوفکا مخصوص باقلوا به میزان لازم
    آجیل پودر شده بدون نمک (پسته و بادام و گردو)
    ادویه دلخواه کمی
    برای بادام و پسته از هل و برای گردو از کمی دارچین استفاده کنید حتی میتوان کلا ادویه را حذف کرد
    شکر برای مخلوط کردن با مغزها نهایتا یک چهارم وزن آجیل
    روغن مایع و جامد یا کره یا مخلوط مساوی از هر سه به میزان لازم

    .مواد شربت.
    آب ..........................250 گرم
    شکر.............................. 350 گرم
    عسل یا گلوکز مایع ...150 گرم
    گلاب............................ 2 ق س

    در صورت تمایل از دانه های هل نکوبیده و چوب دارچین استفاده شود.

    روغن مصرفی برای چرب کردن خمیر را روی حرارت ذوب کنید ( نجوشد ) و بگذارید تا سرد شود اما نبندد. بهتر است از مخلوط هر سه نوع استفاده شود. پس از ذوب کردن بهتر است از صافی عبور داده تا تمیز و یکدست شود.
    برای تهیه شربت آب و شکر و دانه های هل و چوب دارچین در صورت تمایل را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا شکر حل شود سپس شعله را بیشتر کرده تا به جوش آید پس از به جوش آمدن شعله را ملایم کرده و دیگر هم نزنید تا 10 الی 15 دقیقه بجوشد میتوانید چند قطره آبلیمو هم اضافه کنید. پس از قوام آمدن شربت عسل یا گلوکز را اضافه کرده و گلاب را افزوده و پس از به جوش آمدن اگر شربت قوام آمده حرارت را خاموش کنید.
    سینی فر را با روغن مایع چرب کرده و کنار بگذارید. اگر چند طرح باقلوا آماده میکنید بهتر است برای هر طرح یک سینی جدا آماده کنید زیرا مدت پخت در طرحهای مختلف متفاوت است. بهتر است از سینیهای ضخیم تر استفاده شود تا مانع از سوختن باقلوا شود.
    برای تهیه مغزها آنها را به صورتی آسیاب کنید که به روغن نیفتد. بهتر است از غذا ساز استفاده شود. برای پودر پسته خلال را در فریزر قرار داده تا منجمد شود سپس در آسیاب برقی آسیاب کنید تا خوش رنگ تر شود. ادویه دلخواه را نیز به مغز اضافه کرده استفاده از شکر دلخواه میباشد. در نوع پسته ای معمولا از شکر استفاده نمیشود. در باقلوای استانبولی مقدار آجیل کم است و لایه های خمیر بیشتر است.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #باقلوا

    خمیر_باقلوا

    باقلوا یزدی


    مواد لازخمیر باقلوا
    زرده تخم مرغ...................2عدد،
    ماست معمولی .............100 گرم.
    روغن جامد اب کرده ... 100گرم .
    آرد به میزان لازم،
    روغن مایع کمی (برای بین لایه های خمیر البته کره هم میتوان استفاده کرد )

    مواد داخل باقلوا :
    پودر بادام یا پسته ویا مخلوط هر دو................................ 200گرم
    پودر قند..................... 100گرم.
    پودر هل.................... 2قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای شهد :
    شکر ....................1پیمانه
    اب .....................یک دوم پیمانه
    جوهر لیمو اندازه حدود 1/8ق چ
    یا ......1ق چایخوری اب لیمو تازه .
    گلاب.............. نصف پیمانه.

    برای رومال شیرینی :هم مخلوط 1 زرده وکمی زعفران
    ابتدا شهد را اماده میکنیم ومیزاریم خنک شود.
    آماده کردن خمیر
    در ظرفی زرده وماست وروغن جامد اب شده را با هم مخلوط کرده ارد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیف ونرمی بدست بیاد (حدود دو پیمانه کمی بیشتر)که به دست نچسبد وحتما با نوک انگشت ورز میدهیم ودر حد مخلوط شدن وبعد خمیر را در محیط به مدت 30 دقیقه استراحت میدهیم.
    درضمن مواد میانی را در اسیاب کاملا با هم مخلوط کرده ومیکس میکنیم من از مخلوط بادام وپسته استفاده میکنم که مزه عالی بهش میده بعد از استراحت خمیر را به 4قسمت تقسیم کرده،وروی سطح را ارد پاشی میکنیم وبا وردنه اغشته به ارد خمیر را بسیار نازک پهن میکنیم (هرچه نازکتر باشه بهتره )به اندازه قالب وبه کمک وردنه خمیر را برداشته وبه قالب منتقل میکنیم وبه کمک انگشت دیواره ها رو هم پوشش میدهیم وبا روغن مایع ویا کره کل سطح خمیر را چرب میکنیم.
    ولایه بعدی را هم دوباره به همان نحو باز کرده وروی لایه قبلی پهن میکنیم وبعد مواد میانی را که اماده کردیم تماما روی دولایه خمیر (که قبلاً پهن کردیم در قالب) میریزیم دوباره یک تکه خمیر دیگر را باز کرده وروی مواد قرار میدهیم ودوباره سطح خمیر را چرب کرده ودوباره لایه بعدی خمیر را گذاشته با انگشت کناره ای خمیر را کامل به هم چسبانده ومنظم میکنیم وبعد با چاقویی تیزخمیر را برشهایی به صورت لوزی میدهیم وبعد خمیر را رومال زده ودرفر 180 درجه به مدت نیم ساعت قرار میدهیم برای خوشرنگ تر شدن حتماًاز گریل هم استفاده کنید قالب من بیست در بیست سانتی بود،شهد خنک شده را روی باقلوای داغ میریزیم وچند دقیقه حوصله میکنیم تا شربت را به خودش بکشه وبعدنوش جان میکنیم .
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #رول_ونیزی


    مواد مورد نیاز
    آرد .......................270گرم
    آرد برنج ................30گرم
    روغن جامد................200گرم
    روغن مایع .............10گرم
    تخم مرغ................... 1عدددرشت
    شیر ......................20گرم
    گلاب...........................20گرم
    شربت ...................10گرم
    شکر قهوه ای............ 110گرم
    نسکافه.....................1 ق چ
    وانیل.........................1 ق چ
    پودر کاکائو ...........25 گرم.

    طرز تهیه
    ابتدا ارد سفید و ارد برنج و روغن پنجاه را میریزیم داخل دستگاه(همزن) تا کاملا پوک شود بعد روغن مایع و پودر کاکائو را مخلوط کرده و به موادمون اضافه میکنیم در مرحله بعد مواد خیسمون را در ظرفی جداگانه ریخته و با همزن به هم میزنیم تا شکرکاملا آب شود.
    داخل ظرف بزرگتر دو مواد را با هم مخلوط کرده وارام هم میزنیم وبعد بصورت رول قیف می‌زنیم.
    درجه فر 200 و به مدت 15 دقیقه.

    نکته ها
    روغن به دمای محیط برسد.
    روغن واردها باید کاملا پوک وسبک شود.
    روغن مایع وپودر کاکاعو را باهم قاطی میکنیم تا پودر کاکایو خوب حل شود وخوشرنگتر شود.
    بجای شکر قهوه ای میتوانید شکر سفید استفاده کنید.البته اگر شکر سفید استفاده کردید حدود 10گرم کمتر استفاده کنید.
    موادسفت ( روغن وارد ) را به مواد ابکی اضافه کردین به ارامی هم بزنید درین مرحله دقت بیشتری بخرج دهید نباید خمیرتون زیاد هم بخوردچون تسمه خواهد شد.
    سینی فررا هم میتوانید کاغذ قرار دهید هم میتوانید با دستمال چرب تمیز کنید البته نباید خیلی چرب باشد.
    خمیررا داخل قیف ریخته با ماسوره ساده بصورت رول یا عمامه ای با فاصله توی سینی قیف میزنیم.
    برای خوشگلتر شدن شیرینی میتوانید ماسوره ریزتر استفاده کنید تا تعداد رولها بیشتر باشد.
    تایم پخت فرها متفاوته پس خودتون دقت کنید بعداز 15 دقیقه به شیرینی دست بزنید اگر راحتی از سینی کنده شد وروش هم سفت بود یعنی پخته. از فر خارج میکنیم وتا خنک شدن کامل صبر میکنیم.
    برای مغز این شیرینی میتوان از نوتلا یا کرمفیل یا فروتفیل در طعم ومزه های مختلف استفاده کنید.
    بعداز جفت کردن به سلیقه خود تزئین کنید
    مثلا روش شکلات بنماری خط رفته بعد روی شکلات خاک قند یا پودر قهوه الک میکنیم ویا تزیینات دیگه که به ذهنتون میرسه انجام میدید.
    موندگاری این شیرینی زیاده داخل یخچال نگهداری میشود
    میتوانید نسکافه وکاکایو نزنین وبجاش رنگ زعفرانی استفاده کنید
    رول ونیزی در سه رنگ سفید وزرد وکاکایویی هم میتونید بزنید
    چون طعم دهنده های زیادی داخل خمیر هست پس باحذف وانیل هیچ مشکلی پیش نمیاد.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #کلوچه گردو و خرما

    مواد لازم
    آرد سفيد ............. 250تا 300 گرم.
    شیر ولرم .............. 1 پیمانه.(200گرم)
    روغن مایع ........ 1/2 پیمانه.(100گرم)
    شکر .................... 3 ق س خ
    خمیرمایه ............ 3 ق چ خ
    وانیل ....... یک چهارم ق س خ

    مواد میانی كلوچه
    خرما ....................... 250 گرم
    گردو ريز خرد شده .... 100 گرم
    دارچین و زنجبیل یک دوم ق چ خ
    پودر هل...............1ق چ خ

    مواد رومال:
    زرده تخم مرغ ....... 1 عدد
    زعفران غليظ ......... 1 ق س خ
    وانيل...........................1پنس
    طرز تهیه:
    * ابتدا شیر ولرم را با 1 ق س شکر و 3 ق چ مایه خمیر مخلوط کرده، روی آن را با کیسه فریزر پوشانده و در جای تاریک ونسبتا گرم به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا مايه خمير عمل آمده و پف کند.

    * سپس روغن مایع و مابقی شکر را در ظرفی ریخته، خوب مخلوط می کنیم. خمیر مایه ی عمل آمده را اضافه می کنیم و با مفتول دستی به خوبی مخلوط می کنیم. وانيل را هم به باقي مواد اضافه می کنیم.
    * پس از آن آردی که از قبل الک کرده بوديم را روی مواد بالا الک می کنیم.
    آرد را تا جایی اضافه می کنیم که خمیر لطیفی به دست آید و خمير بدست نچسبد. چسبندگی خمیر را با ورز دادن می گیریم. در حدود 5 دقیقه خمیر را خوب ورز می‌دهیم. این زمان تقریبی است زیرا قدرت ورز دادن افراد با هم متفاوت است. می توانید برای ورز دادن از دستگاه نیز استفاده کنید. تا زمانی ورز ميدهيم که خمیر لطیفی داشته باشید.
    روی آن را پوشانده و به مدت 30 دقیقه استراحت می دهیم

    طرز تهیه ی مواد میانی:
    ابتدا خرما را روی حرارت ملايم قرار داده تا کمی نرم شود. سپس 1 ق س روغن مایع، دارچین و زنجبیل را افزوده و با پشت قاشق هم می زنیم تا خرما نرم و یکدست شود. گردو را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا خنک شود.
    • بعد از استراحت اولیه از خمیر چانه ‌های 50 گرمی برداشته، مقداری از مواد میانی وسط آن قرار می دهیم. آن را خوب پیچیده و در کف دست کمی باز کرده، روی آن مهر دلخواه زده یا طرح می اندازیم.
    • سینی مخصوص را کمی چرب کرده و کلوچه ها را با فاصله داخل سيني می چینیم. روی كلوچه ها را پوشانده و اجازه می دهیم 20 دقیقه ی دیگر استراحت کند. وقتی روی آن را می پوشانیم مواظب باشید که نایلون با سطح نان ها تماس نداشته باشد.
    • بعد از استراحت دوم روی نان ها را رومال زده، کنجد یا تخم خرفه پاشیده و در فری که از قبل گرم شده به حرارت 200 درجه سانتیگراد و مدت تقریبی 20 تا 25 دقیقه قرار می دهیم تا زیر کلوچه ها طلایی شود.

    نكته:
    کف فر ظرف آب قرار دهید زیرا بخار اب باعث نرم شدن کلوچه ها می شود
    اگر از فری استفاده می کنید که چرخش دما دارد نیازی به روشن کردن گریل نیست. در غیر اینصورت برای خوشرنگ شدن روی کلوچه ها چند دقیقه گریل را روشن کنید. تا زمانی که گریل روشن است از جلوی فر تکان نخورید تا سطح روي كلوچه ها نسوزد.

    بافت اين كلوچه بسيار نرم و لطيف است پس بيش از حد كلوچه ها در فر نگذاريد كه خشك نشود

    نوش جان
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #کیک موز


    مواد لازم.

    روغن معمولی لادن..............2500گرم.
    مارسیبان کم شیرین....................1کیلو.
    خاکه قند..............................2500گرم.
    موز رنده شده...............................4کیلو.
    ارد..................................................3کیلو.
    اردنخودچی..............................400گرم.
    بکینگ پودر ...........................1ق غ.
    اسانس موز....................................1ق غ.
    تخم مرغ......................................90.عدد.
    شیر............................................500 گرم.
    روغن مایع.................................100گرم.

    طرزتهیه :
    ابتدا روغن جامد وخاکه قند ومارسیبان را داخل همزن (میکسر)میریزیم وبادنده کند(1) روشن میکنیم تا قشنگ قاطی کنه وپوک بشه با لیسک ته همزن را درمیاریم که هیچگونه گلوله وناصافی نداشته باشه (هرچه بیشتر بزنه بهتره)کاملا که پفکی ونرم شد تخم مرغها را کم‌کم اضافه میکنیم تا تموم بشه .بعد موز رارنده کرده یا با کاردک خرد میکنیم وبه موادمون اضافه میکنیم وچنددور زد کافیه بعد شیررااضافه میکنیم واخر سر اردها وبکینگ پودر الک شده را به موادمون اضافه میکنیم وبادست هم میزنیم نیازی به همزن نیست بعد روغن مایع را میریزیم وهم میزنیم تا کاملا قاطی بشه .داخل دیس یا قالبهای دور چرب کاغذ شده میریزیم وداخل فر بادرجه 180 به مدت تقریبی 50دقیقه قرار میدهیم .بعداز پختن وخنک شدن تزئین کرده ونوش جان مینماییم

    کاری از استاد فرج
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #رولت سیب

    اموزش و طرز تهیه رولت سیب

    طرز تهیه رولت سیب
    اموزش و طرز تهیه رولت سیب منبع : عشق آشپزی آرمیا
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #خاگینه گل مینا


    برای شربت:
    ۲ پیمانه شکر
    ۱ پیمانه آب
    نصف قاشق چایخوری آبلیمو
    ۲ قاشق غذاخوری گلاب
    مقداری زعفران دم شده
    ۱ قاشق غذاخوری گلوکز(واجب)
    ۲ عدد دانه هل(اختیاری)
    -
    برای خمیر:
    حدود ۵۰۰ گرم آرد
    ۱۲۵ گرم کره
    یک پنس نمک
    ۱ قاشق غذاخوری شکر
    ۱ تخم مرغ
    وانیل
    ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه
    ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
    آب یا شیر، اونقدر که بخواد
    -
    این مقادیر نصف مقداریکه در عکس میبینید، خاگینه میده.
    ابتدا شربت رو تهیه کنین، آب، دانه های هل و شکر رو روی حرارت ملایم قرار بدین و هم نزنین تا شروع کنه به جوشیدن بعد آبلیمو، گلاب، گلوکز و زعفران دم کرده رو اضافه و مخلوط کنید ، بعد از چند دقیقه جوشیدن که غلیظ شد، البته نه خیلی زیاد چون بعد از سرد شدن هم غلیظ میشه. اگه نیاز بود، فرجه رو با آبلیمو آغشته کرده و دیواره قابلمه بزنین تا شکرک نباشه. شربتو بزارین جای خنک ولی نه یخچال تا سرد شه.
    برای خمیر، نیم پیمانه آب گرم مایل به ولرم رو با شکر مخلوط کنین بعد خمیر مایه رو مخلوط کنین و روشو بپوشونین تا ۵-۱۰ دقیقه بمونه بعد بیکینگ پودر رو اضافه کنین بعد بقیه مواد بجز آب یا شیر رو اضافه و مخلوط کنید بعد اونقدر آب یا شیر اضافه کنین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه .
    روی خمیر رو بپوشونین و نیم ساعت استراحت بدین بعد روی سطحیکه کمی آرد پاشیدین ، با وردنه باز کتین و با کاتر گل مینا که در چند سایز میشه ببرین و روی هم بزارین. برای اینکه بچسبن،کمی آب یا سفیده تخم مرغ زده شده بزنین و هرسری کمی فشار بدین بعد روی هرکدوم بادام فشار بدین و روی کاغذ روغنی بچینین .
    بعد در روغن داغ سرخ کنین .خیلی داغ نباشه و حرارت متوسط باشه تا خام نمونه داخلشون.
    از روغن که درآوردین و قشنگ سرخ شدن، سریع و بلافاصله داخل شربت بار بندازین و به آرامی با چیزی فشار بدین تا داخل شربت فرو برن. شربت حتما باید مثل شربت زولبیا و بامیه غلیظ باشه و بین دو انگشتتون کش بیاد و مثل عسل روان ولی غلیظ باشه.
    اگه قالب ندارین، به همون ضخامت ببرین بصورت مستطیل یا مربع و سرخ کنین.
    منبع » ashpazi_zahrabanoo
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
فعالیتی موجود نیست
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: کار در کافه

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد