جزئیات
کانال اطلاع رسانی دکوراتوران برجسته ایران دکوراتوران و اشنایی با متدهای روز دکوراتوری فقط و فقط در کانال و پیج دکوراتور...
کانال اطلاع رسانی دکوراتوران برجسته ایران
دکوراتوران و اشنایی با متدهای روز دکوراتوری فقط و فقط در کانال و پیج دکوراتوران کیک ایران
بیشتر
کیک کافی شاپ بی بی
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
قالب سایز ۲۰ , آرد ۲ پیمانه , پودر کاکائو ۱/۲پیمانه, شکر ۱و۱/۴ پیمانه, بیکینگ پودر, جوش شیرین (من بیکینگ پودر ریختم), نمک, وانیل, روغن مایع ۱/۲پیمانه, اب داغ ۱/۲پیمانه, شیر ولرم ۱پیمانه, تخم مرغ, خامه صبحانه , شکلات تلخ
توضیحات:

کیک کافی شاپ بی بی

کیک بدون همزن تهیه میشه و بنابراین جز کیکهای کوئیک میکس هست (یعنی کیکهایی که بدون همزن تهیه


آماده سازی: 1ساعت
زمان پخت: 1ساعت
زمان انتظار: 3ساعت

See کیک کافی شاپ بی بی Recipe

شیرینی مصری
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
شیرینی مصری, روغن جامد, روغن مایع, زرده تخم مرغ, تخم مرغ, ماست, کشمش, مقدار وانیل, پودرکاکائو, آرد, گردوخردشده (مقدار گردوی مصرفی کاملا سلیقه ای می باشد و می توانید مقدار آن را کم و زیاد کنید)
توضیحات:

شیرینی مصری رسپی شیرینی مصری مواد لازم شیرینی مصری 


آماده سازی: 1ساعت
زمان پخت: 1ساعت
زمان انتظار: 4ساعت

See شیرینی مصری Recipe

کیک شیره انگور
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
ارد سفید قنادی ۱و ۱/۲پیمانه, بیکینگ پودر, پودر دارچین, الک کنید و کنار بگذارید , تخم مرغ, وانیل , روغن مایع ۱/۲ پیمانه , شیره انگور ۳/۴پیمانه, اب ولرم ۱/۴پیمانه
توضیحات:

کیک شیره انگور رسپی کیک شیره انگور طرزتهیه کیک شیره انگور


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 1ساعت
زمان انتظار: 2ساعت

See کیک شیره انگور Recipe

سوهان توری
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
کنجد, کره, شکر 100گرم, زعفران خشک اسیاب شده, پودر هل, اردسفید ممکنه کمی بیشترهم استفاده بشه, خامه صبحانه بهتره ازخامه های شل استفاده کنید, عسل
توضیحات:

سوهان توری رسیپی سوهان توری طرزتهیه سوهان توری

اصل این سوهان بامغزیجاتی مثل گردو،بادام یامخلوطی ازهردو


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 10دقیقه
زمان انتظار: 35دقیقه

See سوهان توری Recipe

کیک تولد به شکل باب اسفنجی
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
تخم مرغ, آرد, شکر, اب ولرم, وانیل, پکینگ پودر
توضیحات:

کیک تولد به شکل باب اسفنجی 

برای تهیه یک کیک به شکل باب اسفنجی ابتدا یک کیک 5تخم مرغه اسفنجی برطبق دستورزیرت


آماده سازی: 1ساعت
زمان پخت: 1ساعت
زمان انتظار: 4ساعت

See کیک تولد به شکل باب اسفنجی Recipe

تی تاپ خانگی
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
قالب سایز ۲۰ در ۳۰, تخم مرغ درشت, آرد سفید قنادی ۱پیمانه, بیکینگ پودر , شکر ۱/۲پیمانه, روغن مایع ۱/۴پیمانه, اب ولرم ۱/۴پیمانه, عسل یا شربت بار (برای تیره تر شدن رنگ کیک،که با آب ولرم مخلوطش کنید), وانیل, پودر کاکائو, شکر, خامه صبحانه, شیر گرم, کره, پودر کاکائو دلخواه
توضیحات:

تی تاپ خانگی رسپی تی تاپ خانگی مواد لازم تی تاپ خانگی

بچه ها بافت کیک خیییلی نرم وپنبه ایه وبا کرم وسطش عا


آماده سازی: 1ساعت
زمان پخت: 1ساعت
زمان انتظار: 3ساعت

See تی تاپ خانگی Recipe

کروسان گردویی
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
شیرولرم, مایه خمیر, شکر, تخم مرغ, کره نرم شده, نمک, ارد به حدی می ریزیم که خمیر بدست نچسبد.
توضیحات:

کروسان گردویی دستورتهیه کروسان گردویی رسپی کروسان گردویی


آماده سازی: 1ساعت
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 2ساعت

See کروسان گردویی Recipe

نان قیفی
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
شیر, اب ولرم, روغن مایع, شکر, نمک, خمیرمایه, ارد به میزان لازم
توضیحات:

نان قیفی طرزتهیه نان قیفی مواد لازم نان قیفی رسپی نان قیفی 

نانهای مخروطی یا قیفی ایده ی مناسبی برا


آماده سازی: 1ساعت
زمان پخت: 1ساعت
زمان انتظار: 3ساعت

See نان قیفی Recipe

کاپ کیک هویج
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
شکر, کزه, هویج, اردسفید, پکینگ پودر, دارچین, نمک, تخم مرغ, گردوی خردشده
توضیحات:

کاپ کیک هویج رسپی کاپ کیک هویج مواد لازم کاپ کیک هویج


آماده سازی: 1ساعت
زمان پخت: 1ساعت
زمان انتظار: 3ساعت

See کاپ کیک هویج Recipe

نان محلی کاکولی
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
شکر, تخم مرغ, شیر, مایه خمیر, مایه خمیر, نمک, پکینگ پودر, روغن مایع, کشمش ،گردووبادام خردشده به مقدارلازم, زعفران دم کرده به مقدارلازم , اردتقریبا یک کیلو تاجایی اردمی ریزیم که خمیر به دست نچسبد., تخم مرغ, شکر, کنجد به مقدارلازم, زعفران دم کرده به میزان دلخواه , گل رنگ به مقدارلازم درعطاریها موجود است., رازیانه وسیاه دانه به دلخواه کمی
توضیحات:

نان محلی کاکولی رسپی نان محلی کاکولی مواد لازم نان محلی کاکولی

این نان، نان محلی استان چهارمحال وبختیار


آماده سازی: 1ساعت
زمان پخت: 1ساعت
زمان انتظار: 2ساعت

See نان محلی کاکولی Recipe

خاگینه پاپیونی
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
تخم مرغ, شیر, روغن مایع, پکینگ پودر, قاشق چایخوری, اردبه میزان لازم, آب, شکر, زعفران دم کرده, گلاب, ابلیمو
توضیحات:

خاگینه پاپیونی رسپی خاگینه پاپیونی طرز تهیه خاگینه پاپیونی 


آماده سازی: 25دقیقه
زمان پخت: 10دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See خاگینه پاپیونی Recipe

ژله به شکل شیرینی زبان
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
ژله الوئه ورا, بستنی زعفرانی, رنگهای مجاز خوراکی زردوقرمزوکمی مشکی یا قهوه ای
توضیحات:

ژله به شکل شیرینی زبان رسپی ژله به شکل شیرینی زبان 

امروز این ژله ها را درست کردم خیلی جالب هستند ژله به ش


آماده سازی: 1ساعت
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 5ساعت

See ژله به شکل شیرینی زبان Recipe

کباب تسبیحی
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده, سینه مرغ چرخ کرده, پیاز رنده شده آب گرفته, خامه, زعفران دم کرده, نمک و فلفل به میزان لازم, روغن برای سرخ کردن
توضیحات:

کباب تسبیحی رسپی کباب تسبیحی مواد لازم کباب تسبیحی


آماده سازی: 1ساعت
زمان پخت: 1ساعت
زمان انتظار: 2ساعت

See کباب تسبیحی Recipe

کوفته ایرانی
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
گوشت گوساله چرخ شده, برنج نیم دانه چندساعتی خیس شده باشد , لپه لپه هم چندساعتی خیس شده باشد , سبزیهای معطرشامل مرزه،تره کوهی،آویشن، به مقداردلخواه, پیاز بزرگ, نمک ،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
توضیحات:

کوفته ایرانی تهیه کوفته ایرانی رسپی کوفته ایرانی موارد لازم 


آماده سازی: 1ساعت
زمان پخت: 6ساعت
زمان انتظار: 8ساعت

See کوفته ایرانی Recipe

شیرینی مربایی
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
مارگارین قنادی, پودر شکر, آرد, زرده تخم مرغ, شربت بار یا عسل, شیر, روغن مایع, مارمالاد به میزان لازم, وانیل
توضیحات:

شیرینی مربایی  مشهدی  ومارمالادی هم بهش میگن (اگر کره یا مارگارین خوراکی جایگزین
کردید 130 گرم)


آماده سازی: 1ساعت
زمان پخت: 1ساعت
زمان انتظار: 2ساعت

See شیرینی مربایی Recipe

شیرینی فسایی
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
روغن جامدقنادی, پودر قند, ارد گندم, ارد نخودچی, زعفران اب شده, تخم خرفه برای تزیین
توضیحات:

این شیرینی تقریبا مشابه شیرینی نخودچی است وطعمی شبیه به ان

دارد

ولی میزان اردنخودچی ان بسیاربسیارکمتراست.وخ


آماده سازی: 1ساعت
زمان پخت: 1ساعت
زمان انتظار: 3ساعت

See شیرینی فسایی Recipe

پیراشکی گوشت
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
شیرولرم, مایه خمیر, شکر, تخم مرغ, نمک, روغن مایع, آردسفیدبه میزان لازم
توضیحات:

دستورتهیه پیراشکی گوشت رسپی پیراشکی گوشت 


آماده سازی: 1ساعت
زمان پخت: 1ساعت 30دقیقه
زمان انتظار: 2ساعت

See پیراشکی گوشت Recipe

كيك يزدي خانگی
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
آرد (٣ ليوان) ليوان دسته دار, تخم مرغ, گلاب, شكر (١ ليوان), روغن مايع ١٧٥ گرم (٣/٤ليوان), بکینگ پودر, نمک, پودرهل, وانيل, ماست ١٥٠ گرم (٣/٤ ليوان)
توضیحات:

كيك يزدي خانگی دستورتهیه كيك يزدي خانگی رسپی كيك يزدي خانگی مواد لازم كيك يزدي خانگی


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See كيك يزدي خانگی Recipe

نان تافتون
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
آرد 2/5 لیوان پر, آب, بکینگ پودر, نمک, مخلوط پنيرخامه اي وماست
توضیحات:

نان تافتون رسپی نان تافتون مواد لازم نان تافتون تهیه نان تافتون


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 10دقیقه
زمان انتظار: 30دقیقه

See نان تافتون Recipe

شیرینی سه آرد
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
روغن جامد, پودر قند, آرد سفید, آرد نخودچی, آرد برنج, پودر هل , مغزهای خرد شده به دلخواه-زنجبیل،دارچین،کاکائو،زعفر ان به دلخواه
توضیحات:

شیرینی سه آرد دستورتهیه شیرینی سه آرد رسپی شیرینی سه آرد مواد لازم شیرینی سه آرد


آماده سازی: 3ساعت
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 4ساعت

See شیرینی سه آرد Recipe

شیرینی برنجی
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
آرد برنج ایرانی, پودرقند خیلی نرم, روغن صاف قنادی, پودر هل نرم , گلاب, زرده تخم مرغ, زعفران درصورت دلخواه دم کرده غلیظ, خلال پسته یا سیاه دانه یا خرفه جهت تزیین
توضیحات:

شیرینی برنجی دستورتهیه شیرینی برنجی  اموزش شیرینی برنجی دستورتهیه شیرینی برنجی


آماده سازی: 1روز
زمان پخت: 25دقیقه
زمان انتظار: 1روز 40دقیقه

See شیرینی برنجی Recipe

نان بربری خانگی
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
آرد گندم مخصوص پخت نان, نمک, مخمر خشک فوری, شکر, بهبوددهنده ( از لوازم قنادی ها میتونید بگیرید), آب ( 320 الی 350 گرم ), کره (10 الی 20 گرم ) اختیاری
توضیحات:

نان بربری خانگی اموزش تهیه نان بربری خانگی رسپی نان بربری خانگی 


آماده سازی: 1ساعت 10دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 2ساعت

See نان بربری خانگی Recipe

کوکی جو دو سر نارگیل
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
جو پرك ريز يا ٩٠ گرم, آرد يا ١٢٥ گرم, آرد يا ١٢٥ گرم, شكر قهوه اى روشن يا ٢٢٥ گرم, كره يا ١٢٥ گرم, كُرن سيروپ ( گلوكز), عسل, آب جوش, جو پرك درشت, بكينگ سودا
توضیحات:

کوکی جو دو سر نارگیل تهیه کوکی جو دو سر نارگیل اموزش کوکی جو دو سر نارگیل


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 45دقیقه

See کوکی جو دو سر نارگیل Recipe

سوپ خامه
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
جو, آب مرغ یا ۲ عدد عصاره مرغ, هویج کوچک, خامه, جعفری ساطوری شده, نمک, آبلیمو, جعفری ساطوری شده و فلفل قرمز کمی
توضیحات:

سوپ خامه طرز تهیه سوپ خامه مواد لازم سوپ خامه


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See سوپ خامه Recipe

جوجه ترش
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
فیله یا سینه مرغ, گردو میکس شده, سبزی معطر شمال چوچاق خالواش گشنیز و نعنا میکس شده, رب انار و الوچه, پیاز درشت , نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
توضیحات:

جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش مواد لازم جوجه ترش رسپی جوجه ترش


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 35دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See جوجه ترش Recipe

تارت سیب
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
کره, آرد, شیر 3 الی 4 قاشق, نمک, وانیل, زرده تخم مرغ, پودر قند, سیب درشت اسلایس شده, شکر قهوه ای, دارچین
توضیحات:

تارت سیب طرزتهیه تارت سیب مواد لازم تارت سیب رسپی تارت سیب


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See تارت سیب Recipe

شیرینی پرتقالی
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
کره نرم دمای محیط, زرده تخم مرغ, آرد, پودر قند, رنده پوست پرتقال(قسمت نارنجی), اسانس پرتقال, زرده تخم مرغ, خامه صبحانه و کمی زعفران غلیظ, خلال پرتقال برای تزیین به میزان لازم, شکلات برای تزیین به میزان لازم
توضیحات:

شیرینی پرتقالی طرزتهیه شیرینی پرتقالی مواد لازم شیرینی پرتقالی رسپی شیرینی پرتقالی


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See شیرینی پرتقالی Recipe

شيريني نارگيلي بازاری
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
پودرنارگیل, سفیده تخم مرغ بزرگ, شکر, آبلیمو, روغن مایع, وانیل
توضیحات:

شيريني نارگيلي بازاری طرزتهیه شيريني نارگيلي بازاری مواد لازم شيريني نارگيلي بازاری رسپی شيريني نار


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See شيريني نارگيلي بازاری Recipe

شیرینی مارمالادی
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
کره نرم, پودر قند, تخم مرغ, آرد سفید, بکینگ پودر, وانیل, مارمالاد (من گل سرخ زدم )
توضیحات:

شیرینی مارمالادی رسپی شیرینی مارمالادی مواد لازم شیرینی مارمالادی تهیه شیرینی مارمالادی


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See شیرینی مارمالادی Recipe

مکرون نارگیلی
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
آرد ۳/۴ لیوان دسته دار فرانسه, شکر تقریبا ۱/۴لیوان , بکینگ پودر, وانیل, زرده تخم مرغ, کره یا روغن جامد, شیر, سفیده تخم مرغ, شکر, پودر نارگیل چرب تقریبا یک لیوان و۱/۴لیوان دسته دار فرانسه
توضیحات:

مکرون نارگیلی دستورتهیه مکرون نارگیلی رسپی مکرون نارگیلی تهیه مکرون نارگیلی


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See مکرون نارگیلی Recipe

Link copied to your clipboard
Filter Timeline:
Pinned Items
Recent Activities
  • armini uploaded a new video
    #کیک دسر پرتغالی

    کیک برشی پرتفالی

    کیک دسر پرتقالی
    آموزش تصویری کیک دسر پرتقالی یا کیک برشی پرتقالی آموزش های بیشتر در سایت https://nooshidani.ir
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • سلام سلام

    #کیک دسر پرتغالی


    خوب بریم سراغ دستورمون:

    تخم مرغ ۴عدد
    شکر ۲/۳ پیمانه (۱۵۰گرم)
    وانیل ۱/۴ ق چ
    اب پرتقال (من اب پرتقال طبیعی استفاده کردم) ۱/۳پیمانه ۷۰ گرم
    روغن مایع ۱/۳ پیمانه ۷۰ گرم
    آرد سفید قنادی ۱و ۱/۳ پیمانه (۲۰۰گرم)
    بیکینگ پودر ۱ق چ
    اسانس پرتقال مقداری یا رنده قسمت نارنجی رنگ پوست پرتقال ۱ق غ
    تخم مرغ ،شکر ووانیل را حدود ۸ دقیقه ای با همزن بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس اب پرتقال ،روغن مایع واسانس یا رنده پوست پرتقال را اضافه کنید کمی مخلوط کنید
    در نهایت مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید
    مایه کیک را یکدست کنید ودرون قالب کاغذ روغنی انداخته مربع سایز ۲۵ یا مستطیل ۳۰×۲۰ بریزید ودر فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه به مدت تقریبی بیست تا سی دقیقه بپزید
    پس از پخت وسرد شدن کیک را برگردانید کاغذ روغنی آن را جدا کنید ودوباره درون همان قالب بگذارید
    کیک را سوراخ بزنید

    وبا مقداری شیر مرطوب کنید (حدود ۱/۴ پیمانه شیر)
    ویک لایه خامه فرم گرفته بکشید وصاف کنید
    ودر فریزر بگذارید تا خامه سفت شود
    میریم برای تهیه دسر یا سس پرتقالی:

    اب پرتقال ۳ پیمانه (۶۰۰گرم) من اب پرتقال پاکتی بازاری بدون پالپ استفاده کردم ،با آب پرتقال طبیعی ممکنه سس ترش یا تلخ بشه
    اگر خواستین از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید یک پیمانه اون را اب بریزید
    نشاسته ذرت ۴ ق غ پر (۵۰گرم)
    شکر ۳ق غ(بستگی به شیرینی ترشی اب پرتقال وذائقه تون داره)
    پودر ژله پرتقال نصف پاکت ( دو سه قاشق)
    پودر ژلاتین ۱ق س سرخالی ( ۷گرم)
    اب سرد ۳ق س
    پودر ژلاتین واب سرد را مخلوط کنید وکنار بگذارید

    اب پرتقال،نشاسته ذرت وشکر را نیز درون ظرفی مخلوط کنید وهم بزنید روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کم کم غلیظ شود
    کمی که به غلظت رسید پودر ژله را اضافه کنید
    ومخلوط کنید
    تا سس کمی غلیظ شود
    ودرنهایت پودر ژلاتین
    بعد از اماده شدن سس را کنار بگذارید هر ازگاهی هم بزنید تا خنک شود
    درنهایت ان را روی کیک بریزید ودر یخچال بگذارید تا کاملا منسجم شود
    و برش بزنید

    نکته مهم
    اگر دوست داشتین رویه کیک حالت سس مانندی داشته باشه وژله ای نبا شه ،، پودر ژلاتین را حذف کنید
    واگر دوست داشتین بافت کیک اسفنجی تر وابری باشه، زرده وسفیده تخم مرغ را جدا کنید یعنی از
    این دستور استفاده کنید
    منبع :
    instagram:armiamardanian
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #باقلوا


    باقلوا استانبولی

    مواد لازم
    شربت به میزان لازم
    خمیر یوفکا مخصوص باقلوا به میزان لازم
    آجیل پودر شده بدون نمک (پسته و بادام و گردو)
    ادویه دلخواه کمی
    برای بادام و پسته از هل و برای گردو از کمی دارچین استفاده کنید حتی میتوان کلا ادویه را حذف کرد
    شکر برای مخلوط کردن با مغزها نهایتا یک چهارم وزن آجیل
    روغن مایع و جامد یا کره یا مخلوط مساوی از هر سه به میزان لازم

    .مواد شربت.
    آب ..........................250 گرم
    شکر.............................. 350 گرم
    عسل یا گلوکز مایع ...150 گرم
    گلاب............................ 2 ق س

    در صورت تمایل از دانه های هل نکوبیده و چوب دارچین استفاده شود.

    روغن مصرفی برای چرب کردن خمیر را روی حرارت ذوب کنید ( نجوشد ) و بگذارید تا سرد شود اما نبندد. بهتر است از مخلوط هر سه نوع استفاده شود. پس از ذوب کردن بهتر است از صافی عبور داده تا تمیز و یکدست شود.
    برای تهیه شربت آب و شکر و دانه های هل و چوب دارچین در صورت تمایل را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا شکر حل شود سپس شعله را بیشتر کرده تا به جوش آید پس از به جوش آمدن شعله را ملایم کرده و دیگر هم نزنید تا 10 الی 15 دقیقه بجوشد میتوانید چند قطره آبلیمو هم اضافه کنید. پس از قوام آمدن شربت عسل یا گلوکز را اضافه کرده و گلاب را افزوده و پس از به جوش آمدن اگر شربت قوام آمده حرارت را خاموش کنید.
    سینی فر را با روغن مایع چرب کرده و کنار بگذارید. اگر چند طرح باقلوا آماده میکنید بهتر است برای هر طرح یک سینی جدا آماده کنید زیرا مدت پخت در طرحهای مختلف متفاوت است. بهتر است از سینیهای ضخیم تر استفاده شود تا مانع از سوختن باقلوا شود.
    برای تهیه مغزها آنها را به صورتی آسیاب کنید که به روغن نیفتد. بهتر است از غذا ساز استفاده شود. برای پودر پسته خلال را در فریزر قرار داده تا منجمد شود سپس در آسیاب برقی آسیاب کنید تا خوش رنگ تر شود. ادویه دلخواه را نیز به مغز اضافه کرده استفاده از شکر دلخواه میباشد. در نوع پسته ای معمولا از شکر استفاده نمیشود. در باقلوای استانبولی مقدار آجیل کم است و لایه های خمیر بیشتر است.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #باقلوا

    خمیر_باقلوا

    باقلوا یزدی


    مواد لازخمیر باقلوا
    زرده تخم مرغ...................2عدد،
    ماست معمولی .............100 گرم.
    روغن جامد اب کرده ... 100گرم .
    آرد به میزان لازم،
    روغن مایع کمی (برای بین لایه های خمیر البته کره هم میتوان استفاده کرد )

    مواد داخل باقلوا :
    پودر بادام یا پسته ویا مخلوط هر دو................................ 200گرم
    پودر قند..................... 100گرم.
    پودر هل.................... 2قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای شهد :
    شکر ....................1پیمانه
    اب .....................یک دوم پیمانه
    جوهر لیمو اندازه حدود 1/8ق چ
    یا ......1ق چایخوری اب لیمو تازه .
    گلاب.............. نصف پیمانه.

    برای رومال شیرینی :هم مخلوط 1 زرده وکمی زعفران
    ابتدا شهد را اماده میکنیم ومیزاریم خنک شود.
    آماده کردن خمیر
    در ظرفی زرده وماست وروغن جامد اب شده را با هم مخلوط کرده ارد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیف ونرمی بدست بیاد (حدود دو پیمانه کمی بیشتر)که به دست نچسبد وحتما با نوک انگشت ورز میدهیم ودر حد مخلوط شدن وبعد خمیر را در محیط به مدت 30 دقیقه استراحت میدهیم.
    درضمن مواد میانی را در اسیاب کاملا با هم مخلوط کرده ومیکس میکنیم من از مخلوط بادام وپسته استفاده میکنم که مزه عالی بهش میده بعد از استراحت خمیر را به 4قسمت تقسیم کرده،وروی سطح را ارد پاشی میکنیم وبا وردنه اغشته به ارد خمیر را بسیار نازک پهن میکنیم (هرچه نازکتر باشه بهتره )به اندازه قالب وبه کمک وردنه خمیر را برداشته وبه قالب منتقل میکنیم وبه کمک انگشت دیواره ها رو هم پوشش میدهیم وبا روغن مایع ویا کره کل سطح خمیر را چرب میکنیم.
    ولایه بعدی را هم دوباره به همان نحو باز کرده وروی لایه قبلی پهن میکنیم وبعد مواد میانی را که اماده کردیم تماما روی دولایه خمیر (که قبلاً پهن کردیم در قالب) میریزیم دوباره یک تکه خمیر دیگر را باز کرده وروی مواد قرار میدهیم ودوباره سطح خمیر را چرب کرده ودوباره لایه بعدی خمیر را گذاشته با انگشت کناره ای خمیر را کامل به هم چسبانده ومنظم میکنیم وبعد با چاقویی تیزخمیر را برشهایی به صورت لوزی میدهیم وبعد خمیر را رومال زده ودرفر 180 درجه به مدت نیم ساعت قرار میدهیم برای خوشرنگ تر شدن حتماًاز گریل هم استفاده کنید قالب من بیست در بیست سانتی بود،شهد خنک شده را روی باقلوای داغ میریزیم وچند دقیقه حوصله میکنیم تا شربت را به خودش بکشه وبعدنوش جان میکنیم .
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #رول_ونیزی


    مواد مورد نیاز
    آرد .......................270گرم
    آرد برنج ................30گرم
    روغن جامد................200گرم
    روغن مایع .............10گرم
    تخم مرغ................... 1عدددرشت
    شیر ......................20گرم
    گلاب...........................20گرم
    شربت ...................10گرم
    شکر قهوه ای............ 110گرم
    نسکافه.....................1 ق چ
    وانیل.........................1 ق چ
    پودر کاکائو ...........25 گرم.

    طرز تهیه
    ابتدا ارد سفید و ارد برنج و روغن پنجاه را میریزیم داخل دستگاه(همزن) تا کاملا پوک شود بعد روغن مایع و پودر کاکائو را مخلوط کرده و به موادمون اضافه میکنیم در مرحله بعد مواد خیسمون را در ظرفی جداگانه ریخته و با همزن به هم میزنیم تا شکرکاملا آب شود.
    داخل ظرف بزرگتر دو مواد را با هم مخلوط کرده وارام هم میزنیم وبعد بصورت رول قیف می‌زنیم.
    درجه فر 200 و به مدت 15 دقیقه.

    نکته ها
    روغن به دمای محیط برسد.
    روغن واردها باید کاملا پوک وسبک شود.
    روغن مایع وپودر کاکاعو را باهم قاطی میکنیم تا پودر کاکایو خوب حل شود وخوشرنگتر شود.
    بجای شکر قهوه ای میتوانید شکر سفید استفاده کنید.البته اگر شکر سفید استفاده کردید حدود 10گرم کمتر استفاده کنید.
    موادسفت ( روغن وارد ) را به مواد ابکی اضافه کردین به ارامی هم بزنید درین مرحله دقت بیشتری بخرج دهید نباید خمیرتون زیاد هم بخوردچون تسمه خواهد شد.
    سینی فررا هم میتوانید کاغذ قرار دهید هم میتوانید با دستمال چرب تمیز کنید البته نباید خیلی چرب باشد.
    خمیررا داخل قیف ریخته با ماسوره ساده بصورت رول یا عمامه ای با فاصله توی سینی قیف میزنیم.
    برای خوشگلتر شدن شیرینی میتوانید ماسوره ریزتر استفاده کنید تا تعداد رولها بیشتر باشد.
    تایم پخت فرها متفاوته پس خودتون دقت کنید بعداز 15 دقیقه به شیرینی دست بزنید اگر راحتی از سینی کنده شد وروش هم سفت بود یعنی پخته. از فر خارج میکنیم وتا خنک شدن کامل صبر میکنیم.
    برای مغز این شیرینی میتوان از نوتلا یا کرمفیل یا فروتفیل در طعم ومزه های مختلف استفاده کنید.
    بعداز جفت کردن به سلیقه خود تزئین کنید
    مثلا روش شکلات بنماری خط رفته بعد روی شکلات خاک قند یا پودر قهوه الک میکنیم ویا تزیینات دیگه که به ذهنتون میرسه انجام میدید.
    موندگاری این شیرینی زیاده داخل یخچال نگهداری میشود
    میتوانید نسکافه وکاکایو نزنین وبجاش رنگ زعفرانی استفاده کنید
    رول ونیزی در سه رنگ سفید وزرد وکاکایویی هم میتونید بزنید
    چون طعم دهنده های زیادی داخل خمیر هست پس باحذف وانیل هیچ مشکلی پیش نمیاد.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #کلوچه گردو و خرما

    مواد لازم
    آرد سفيد ............. 250تا 300 گرم.
    شیر ولرم .............. 1 پیمانه.(200گرم)
    روغن مایع ........ 1/2 پیمانه.(100گرم)
    شکر .................... 3 ق س خ
    خمیرمایه ............ 3 ق چ خ
    وانیل ....... یک چهارم ق س خ

    مواد میانی كلوچه
    خرما ....................... 250 گرم
    گردو ريز خرد شده .... 100 گرم
    دارچین و زنجبیل یک دوم ق چ خ
    پودر هل...............1ق چ خ

    مواد رومال:
    زرده تخم مرغ ....... 1 عدد
    زعفران غليظ ......... 1 ق س خ
    وانيل...........................1پنس
    طرز تهیه:
    * ابتدا شیر ولرم را با 1 ق س شکر و 3 ق چ مایه خمیر مخلوط کرده، روی آن را با کیسه فریزر پوشانده و در جای تاریک ونسبتا گرم به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا مايه خمير عمل آمده و پف کند.

    * سپس روغن مایع و مابقی شکر را در ظرفی ریخته، خوب مخلوط می کنیم. خمیر مایه ی عمل آمده را اضافه می کنیم و با مفتول دستی به خوبی مخلوط می کنیم. وانيل را هم به باقي مواد اضافه می کنیم.
    * پس از آن آردی که از قبل الک کرده بوديم را روی مواد بالا الک می کنیم.
    آرد را تا جایی اضافه می کنیم که خمیر لطیفی به دست آید و خمير بدست نچسبد. چسبندگی خمیر را با ورز دادن می گیریم. در حدود 5 دقیقه خمیر را خوب ورز می‌دهیم. این زمان تقریبی است زیرا قدرت ورز دادن افراد با هم متفاوت است. می توانید برای ورز دادن از دستگاه نیز استفاده کنید. تا زمانی ورز ميدهيم که خمیر لطیفی داشته باشید.
    روی آن را پوشانده و به مدت 30 دقیقه استراحت می دهیم

    طرز تهیه ی مواد میانی:
    ابتدا خرما را روی حرارت ملايم قرار داده تا کمی نرم شود. سپس 1 ق س روغن مایع، دارچین و زنجبیل را افزوده و با پشت قاشق هم می زنیم تا خرما نرم و یکدست شود. گردو را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا خنک شود.
    • بعد از استراحت اولیه از خمیر چانه ‌های 50 گرمی برداشته، مقداری از مواد میانی وسط آن قرار می دهیم. آن را خوب پیچیده و در کف دست کمی باز کرده، روی آن مهر دلخواه زده یا طرح می اندازیم.
    • سینی مخصوص را کمی چرب کرده و کلوچه ها را با فاصله داخل سيني می چینیم. روی كلوچه ها را پوشانده و اجازه می دهیم 20 دقیقه ی دیگر استراحت کند. وقتی روی آن را می پوشانیم مواظب باشید که نایلون با سطح نان ها تماس نداشته باشد.
    • بعد از استراحت دوم روی نان ها را رومال زده، کنجد یا تخم خرفه پاشیده و در فری که از قبل گرم شده به حرارت 200 درجه سانتیگراد و مدت تقریبی 20 تا 25 دقیقه قرار می دهیم تا زیر کلوچه ها طلایی شود.

    نكته:
    کف فر ظرف آب قرار دهید زیرا بخار اب باعث نرم شدن کلوچه ها می شود
    اگر از فری استفاده می کنید که چرخش دما دارد نیازی به روشن کردن گریل نیست. در غیر اینصورت برای خوشرنگ شدن روی کلوچه ها چند دقیقه گریل را روشن کنید. تا زمانی که گریل روشن است از جلوی فر تکان نخورید تا سطح روي كلوچه ها نسوزد.

    بافت اين كلوچه بسيار نرم و لطيف است پس بيش از حد كلوچه ها در فر نگذاريد كه خشك نشود

    نوش جان
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #کیک موز


    مواد لازم.

    روغن معمولی لادن..............2500گرم.
    مارسیبان کم شیرین....................1کیلو.
    خاکه قند..............................2500گرم.
    موز رنده شده...............................4کیلو.
    ارد..................................................3کیلو.
    اردنخودچی..............................400گرم.
    بکینگ پودر ...........................1ق غ.
    اسانس موز....................................1ق غ.
    تخم مرغ......................................90.عدد.
    شیر............................................500 گرم.
    روغن مایع.................................100گرم.

    طرزتهیه :
    ابتدا روغن جامد وخاکه قند ومارسیبان را داخل همزن (میکسر)میریزیم وبادنده کند(1) روشن میکنیم تا قشنگ قاطی کنه وپوک بشه با لیسک ته همزن را درمیاریم که هیچگونه گلوله وناصافی نداشته باشه (هرچه بیشتر بزنه بهتره)کاملا که پفکی ونرم شد تخم مرغها را کم‌کم اضافه میکنیم تا تموم بشه .بعد موز رارنده کرده یا با کاردک خرد میکنیم وبه موادمون اضافه میکنیم وچنددور زد کافیه بعد شیررااضافه میکنیم واخر سر اردها وبکینگ پودر الک شده را به موادمون اضافه میکنیم وبادست هم میزنیم نیازی به همزن نیست بعد روغن مایع را میریزیم وهم میزنیم تا کاملا قاطی بشه .داخل دیس یا قالبهای دور چرب کاغذ شده میریزیم وداخل فر بادرجه 180 به مدت تقریبی 50دقیقه قرار میدهیم .بعداز پختن وخنک شدن تزئین کرده ونوش جان مینماییم

    کاری از استاد فرج
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • armini uploaded a new video
    #رولت سیب

    اموزش و طرز تهیه رولت سیب

    طرز تهیه رولت سیب
    اموزش و طرز تهیه رولت سیب منبع : عشق آشپزی آرمیا
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #خاگینه گل مینا


    برای شربت:
    ۲ پیمانه شکر
    ۱ پیمانه آب
    نصف قاشق چایخوری آبلیمو
    ۲ قاشق غذاخوری گلاب
    مقداری زعفران دم شده
    ۱ قاشق غذاخوری گلوکز(واجب)
    ۲ عدد دانه هل(اختیاری)
    -
    برای خمیر:
    حدود ۵۰۰ گرم آرد
    ۱۲۵ گرم کره
    یک پنس نمک
    ۱ قاشق غذاخوری شکر
    ۱ تخم مرغ
    وانیل
    ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه
    ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
    آب یا شیر، اونقدر که بخواد
    -
    این مقادیر نصف مقداریکه در عکس میبینید، خاگینه میده.
    ابتدا شربت رو تهیه کنین، آب، دانه های هل و شکر رو روی حرارت ملایم قرار بدین و هم نزنین تا شروع کنه به جوشیدن بعد آبلیمو، گلاب، گلوکز و زعفران دم کرده رو اضافه و مخلوط کنید ، بعد از چند دقیقه جوشیدن که غلیظ شد، البته نه خیلی زیاد چون بعد از سرد شدن هم غلیظ میشه. اگه نیاز بود، فرجه رو با آبلیمو آغشته کرده و دیواره قابلمه بزنین تا شکرک نباشه. شربتو بزارین جای خنک ولی نه یخچال تا سرد شه.
    برای خمیر، نیم پیمانه آب گرم مایل به ولرم رو با شکر مخلوط کنین بعد خمیر مایه رو مخلوط کنین و روشو بپوشونین تا ۵-۱۰ دقیقه بمونه بعد بیکینگ پودر رو اضافه کنین بعد بقیه مواد بجز آب یا شیر رو اضافه و مخلوط کنید بعد اونقدر آب یا شیر اضافه کنین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه .
    روی خمیر رو بپوشونین و نیم ساعت استراحت بدین بعد روی سطحیکه کمی آرد پاشیدین ، با وردنه باز کتین و با کاتر گل مینا که در چند سایز میشه ببرین و روی هم بزارین. برای اینکه بچسبن،کمی آب یا سفیده تخم مرغ زده شده بزنین و هرسری کمی فشار بدین بعد روی هرکدوم بادام فشار بدین و روی کاغذ روغنی بچینین .
    بعد در روغن داغ سرخ کنین .خیلی داغ نباشه و حرارت متوسط باشه تا خام نمونه داخلشون.
    از روغن که درآوردین و قشنگ سرخ شدن، سریع و بلافاصله داخل شربت بار بندازین و به آرامی با چیزی فشار بدین تا داخل شربت فرو برن. شربت حتما باید مثل شربت زولبیا و بامیه غلیظ باشه و بین دو انگشتتون کش بیاد و مثل عسل روان ولی غلیظ باشه.
    اگه قالب ندارین، به همون ضخامت ببرین بصورت مستطیل یا مربع و سرخ کنین.
    منبع » ashpazi_zahrabanoo
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #کرپ_کیک شکلاتی



    برای کرپها:
    ۵ تخم مرغ
    ۴-۵ قاشق غذاخوری شکر
    ۱ قاشق چایخوری نمک
    ۲۵۰ میلی لیتر کفیر یا شیر
    ۸۰۰ میلی لیتر شیر
    ۲۵۰ میلی لیتر آب
    ۴-۵ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
    ۴۰۰ گرم آرد
    ۱۰۰ میلی لیتر روغن مایع
    -
    ۵۰۰ گرم خامه قنادی شیرین شده
    ۵۰۰ گرم مخلوط پنیر خامه ای ویلی و ماسکارپونه
    -
    برای گاناش شکلاتی :
    ۱۰۰ گرم شکلات
    ۸۰ گرم خامه صبحانه
    -
    برای کرپ، همه موادو مخلوط کنین و نیاز بود از صافی رد کنین .برای کرپ از همزن برقی استفاده نکنید .نیازی نیست. بعد داخل تابه ۲۰ سانتیمتری نازک بپزین هر دو طرفشونو. تابه رو در تمام کرپها اول چرب کنین.
    حدودا ۳۵ عدد کرپ میشه.
    میتونین با نصف مقدار مواد، حدود ۱۷ عدد کرپ درس کنین.
    برای خامه پنیری، خامه قنادی که یخ آن باز شده و مثل بستنی شده رو با پنیرها هم بزنین تا فرم بگیره و مات شه، نیاز بود کمی هم پودر قند اضافه و هم بزنید .
    بین کرپها مقداری خامه پنیری بمالین، خیلی زیاد نباشه.
    بعد کل کرپ کیک رو با خامه پنیری بپوشونین و بزارین یخچال بعد خارج کنین و گاناش شکلاتی همدمای اتاق رو روش بریزین.
    نکته: این کیک واقعا خیلی پرکاره و ازش نباید انتظار بیشتر از یک کرپ کیکو داشته باشین. من خودم تاحالا درس نکردم چون خیلی زحمت میخواد.
    برای بار اول با نصف مقدار مواد درس کنین و در تابه کوچکتر.
    منبع » ashpazi_zahrabanoo
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
فعالیتی موجود نیست
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: کار در کافه

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد