#پاپس_کیک
سلام دوستان
حال واحوالتون چطوره؟
می دونید که من این چندروزه کلی کیک قرمز و سبز برای آموزشهای یلدایی تهیه کردم به همین خاطر مقداری خرده کیک اضافه اومده بود که اونها را گذاشتم کمی خشک بشن بعد پودر کردم (رنده ریز زدم) وبعد گذاشتم فریزر
الان با اون خرده کیکها
#پاپس_کیک_هندوانه_ای
تهیه کردم
برای تهیه این کیک چوبی های یلدایی
حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم خرده کیک را داخل ظرفی بریزید
(اگر کیکتون قرمز بود که چه بهتر، نبود کیک ساده وانیلی هم میشه فقط کمی رنگ قرمز باید بهش اضافه کنید )
مقداری شکلات عدسی شکل هم اضافه کنید (بعنوان تخمه های هندوانه) ومخلوط کنید
۱۰۰ گرم خامه صبحانه را روی حرارت کم گاز یا بخار آب کتری درحال جوش بگذارید هم بزنید تا روان بشه سپس ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خردشده سفید اضافه کنید
هم بزنید تا کاملا یکدست شود
ازروی حرارت بردارید اجازه دهید تا کاملا خنک شود
بعد کم کم به خرده کیک اضافه کنید ومخلوط کنید
تا جایی که خمیر سفتی شکل بگیره
فقط یادتون باشه کم کم بریزید تا جایی که نیاز میشه و خمیر شل نشه
از خامه فرم گرفته یا کرمفیل یا پودینگ ویا هر کرم خوشمزه دیگه ای هم می تونید برای خمیر کردن کیک استفاده کنید
من همین گاناش را ترجیح میدم
بعد خمیر را گوله کنید
کمی در یخچال بگذارید تا منسجم شوند
چوبها یا نی های پاپسیکل(لوازم قنادیها دارند)
نی های معمولی هم میشه
را درون شکلات بزنید ودرون گوله های کیک فرو کنید
بگذارید کامل سفت و محکم شوند
بعد یکی یکی درون شکلات سفید ذوب شده بزنید
وروی کاغذ روغنی بچینید
وقتی خودشون را گرفتن جدا کنید
ودرون شکلات سبز بزنید
اینجا برای اینکه کیک کاملا گرد وگوله باقی بمونه وتهش صاف نشه
میشه بگذارید داخل لیوان
روی همون کاغذ روغنی هم میشه فقط تهشون گرد نمیشه
ودر نهایت پس از منسجم شدن به دلخواه خط وخطوط بزنید و تمام
برای شکلات سبز هم
یا شکلات سبز اماده از قنادیها بخرید
یا شکلات سفید را با مقداری رنگ پودری رنگ کنید
برای رنگ کردن شکلات رنگهای پودری بهتره
رنگ ژله ای ممکنه شکلات را سفت کنه یا حالت بریده بریده بشه یا قشنگ حل نشه
این میزان مواد هم حدود سی چهل تایی کیک توپی میشه
پس کمتر خواستین دستور را نصف یا کمتر کنید
کپی با ذکر منبع
Instagram:armiamardanian