جزئیات
کلی مطالب آموزشی و جالب مربوط با صنعت قهوه و کافی شاپ بیشتر
اعضاء
کوکی جو دو سر نارگیل
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
جو پرك ريز يا ٩٠ گرم, آرد يا ١٢٥ گرم, آرد يا ١٢٥ گرم, شكر قهوه اى روشن يا ٢٢٥ گرم, كره يا ١٢٥ گرم, كُرن سيروپ ( گلوكز), عسل, آب جوش, جو پرك درشت, بكينگ سودا
توضیحات:

کوکی جو دو سر نارگیل تهیه کوکی جو دو سر نارگیل اموزش کوکی جو دو سر نارگیل


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 45دقیقه

See کوکی جو دو سر نارگیل Recipe

سوپ خامه
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
جو, آب مرغ یا ۲ عدد عصاره مرغ, هویج کوچک, خامه, جعفری ساطوری شده, نمک, آبلیمو, جعفری ساطوری شده و فلفل قرمز کمی
توضیحات:

سوپ خامه طرز تهیه سوپ خامه مواد لازم سوپ خامه


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See سوپ خامه Recipe

جوجه ترش
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
فیله یا سینه مرغ, گردو میکس شده, سبزی معطر شمال چوچاق خالواش گشنیز و نعنا میکس شده, رب انار و الوچه, پیاز درشت , نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
توضیحات:

جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش مواد لازم جوجه ترش رسپی جوجه ترش


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 35دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See جوجه ترش Recipe

تارت سیب
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
کره, آرد, شیر 3 الی 4 قاشق, نمک, وانیل, زرده تخم مرغ, پودر قند, سیب درشت اسلایس شده, شکر قهوه ای, دارچین
توضیحات:

تارت سیب طرزتهیه تارت سیب مواد لازم تارت سیب رسپی تارت سیب


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See تارت سیب Recipe

شیرینی پرتقالی
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
کره نرم دمای محیط, زرده تخم مرغ, آرد, پودر قند, رنده پوست پرتقال(قسمت نارنجی), اسانس پرتقال, زرده تخم مرغ, خامه صبحانه و کمی زعفران غلیظ, خلال پرتقال برای تزیین به میزان لازم, شکلات برای تزیین به میزان لازم
توضیحات:

شیرینی پرتقالی طرزتهیه شیرینی پرتقالی مواد لازم شیرینی پرتقالی رسپی شیرینی پرتقالی


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See شیرینی پرتقالی Recipe

شيريني نارگيلي بازاری
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
پودرنارگیل, سفیده تخم مرغ بزرگ, شکر, آبلیمو, روغن مایع, وانیل
توضیحات:

شيريني نارگيلي بازاری طرزتهیه شيريني نارگيلي بازاری مواد لازم شيريني نارگيلي بازاری رسپی شيريني نار


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See شيريني نارگيلي بازاری Recipe

شیرینی مارمالادی
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
کره نرم, پودر قند, تخم مرغ, آرد سفید, بکینگ پودر, وانیل, مارمالاد (من گل سرخ زدم )
توضیحات:

شیرینی مارمالادی رسپی شیرینی مارمالادی مواد لازم شیرینی مارمالادی تهیه شیرینی مارمالادی


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See شیرینی مارمالادی Recipe

مکرون نارگیلی
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
آرد ۳/۴ لیوان دسته دار فرانسه, شکر تقریبا ۱/۴لیوان , بکینگ پودر, وانیل, زرده تخم مرغ, کره یا روغن جامد, شیر, سفیده تخم مرغ, شکر, پودر نارگیل چرب تقریبا یک لیوان و۱/۴لیوان دسته دار فرانسه
توضیحات:

مکرون نارگیلی دستورتهیه مکرون نارگیلی رسپی مکرون نارگیلی تهیه مکرون نارگیلی


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See مکرون نارگیلی Recipe

شیرینی صدفی
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
تخم مرغ, شیر, روغن مایع, سرکه, بکینگ پودر , آرد به اندازه ای که خمیر نرم ومطلوبی بدست بیاد که بدست نچسبه, نشاسته ذرت برای باز کردن خمیر , کره آب شده برای روی شیرینی, گردو (درصورت دلخواه کمی دارچین ), آب, شکز, آبلیمو 2 الی 3 قطره, کمی زعفران غلیظ
توضیحات:

شیرینی صدفی رسپی شیرینی صدفی طرزتهیه شیرینی صدفی مواد لازم شیرینی صدفی


آماده سازی: 25دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See شیرینی صدفی Recipe

سالاد انار و گردو
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
سیب زمینی پخته و رنده شده, مرغ پخته نگینی شده, پیاز داغ, هویچ پخته و رنده شده, گردو ریز نگینی شده, نمک و فلفل به مقدار لازم, دونه انار به مقدار لازم, سس مایونز به مقدار لازم
توضیحات:

سالاد انار و گردو طرزتهیه سالاد انار و گردو مواد لازم سالاد انار و گردو رسپی سالاد انار و گردو


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 1ساعت
زمان انتظار: 1ساعت 20دقیقه

See سالاد انار و گردو Recipe

شیرینی سیب
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
آرد, کره, روغن جامد (صاف), پودر قند, ماست پرچرب, بکینگ پودر, وانیل, سیب درشت, شکر, وانیل, دارچین به مقدار دلخواه و ذائقه, زعفران به مقدار لازم
توضیحات:

شیرینی سیب طرزتهیه شیرینی سیب مواد لازم  شیرینی سیب رسپی شیرینی سیب


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See شیرینی سیب Recipe

رولت مرغ آجیلی
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
مرغ بدون استخوان چرخ شده (من از ترکیب سینه و رون مرغ استفاده کردم), گردو نگینی خلال بادوم خلال پسته زرشک کشمش از هر کدوم, پیاز داغ, سیر رنده شده, پیاز رنده شده, پودر سوخاری و خامه صبحانه از هر کدوم, پودر زنجبیل, پودر جوز هندی, نمک فلفل زردچوبه زعفرون به مقدار لازم, رب گوجه فرنگی
توضیحات:

رولت مرغ آجیلی رسپی رولت مرغ آجیلی مواد لازم رولت مرغ آجیلی تهیه رولت مرغ آجیلی


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 1ساعت
زمان انتظار: 2ساعت

See رولت مرغ آجیلی Recipe

شيريني بادام زنجبيلي
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
پودر قند, کره, زرده تخم مرغ, وانیل به مقدار لازم, زنجبیل, آرد
توضیحات:

شيريني بادام زنجبيلي رسپی شيريني بادام زنجبيلي مواد لازم شيريني بادام زنجبيلي 


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See شيريني بادام زنجبيلي Recipe

شیرینی فندق نسکافه
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
پودر قند, کره, زرده تخم مرغ, وانیل به مقدار لازم, پودر نسکافه یا نسکافه گلد, بکینگ پودر, آرد, فندق خورد شده به مقدار لازم, شکلات شیری بن ماری و گلبرگ گل محمدی به مقدار لازم
توضیحات:

شیرینی فندق نسکافه طرزتهیه شیرینی فندق نسکافه مواد لازم شیرینی فندق نسکافه رسپی شیرینی فندق نسکافه


آماده سازی: 30دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See شیرینی فندق نسکافه Recipe

نان اهری
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
ماست خامه ای بالای 5%, روغن مایع, پودر قند, آرد, تخم مرغ درشت, پودر زنجبیل یا 14 گرم, پودر هل, آمونیاک ( جای آمونیاک یک قاشق سوپ خوری پیکینگ پودر و 2 قاشق سرکه ), وانیل
توضیحات:

نان اهري  طرز تهیه نان اهري مواد لازم نان اهري رسپی نان اهري


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 25دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See نان اهری Recipe

تارت پنيري
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
آرد, کره, شکر, زرده تخم مرغ, شیر, نمک, دارچین, پنيرماسكارپونه يا كاله 2 بسته, تخم مرغ, شکر, آرد, نشاسته ذرت
توضیحات:

تارت پنيري رسپی تارت پنيري مواد لازم تارت پنيري تهیه تارت پنيري


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 6ساعت

See تارت پنيري Recipe

سالاد ايتاليايي
آسان تقریبا گران
مواد لازم:
سينه ي مرغ, ژامبون دودي يا ساده, پاستا فرمي, پيازداغ, ذرت پخته شده, خيارشورخردشده, هویج, جعفري خرد شده, شويد تازه, نعنا خشک به مقدارلازم, آب ليموترش تازه, فلفل دلمه رنگي ازهررنگ نصف , پودر پاپريكا, پودر آویشن, نمك وفلفل به مقدارلازم
توضیحات:

سالاد ايتاليايي طرزتهیه سالاد ايتاليايي مواد لازم سالاد ايتاليايي تهیه سالاد ايتاليايي


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 30دقیقه

See سالاد ايتاليايي Recipe

شیرینی سيگارت
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
زرده ی تخم مرغ, خامه, کره, آرد, گردوی آسیاب شده, هل, پودر قند, پورد شکر و پودر پسته برای روی شیرینی
توضیحات:

شیرینی سيگارت طرزتهیه شیرینی سيگارت مواد لازم شیرینی سيگارت تهیه شیرینی سيگارت


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 40دقیقه

See شیرینی سيگارت Recipe

قطاب عسلي
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
زرده تخم مرغ, ماست پرچرب, کره, آرد, گردوی آسیاب شده, هل, پودر قند, پورد شکر و پودر پسته برای روی شیرینی , آب سردبه مقداركم (موادمياني روباهم مخلوط وكمي اب سرداضافه تاموادباهم خميربشن ), شکر, آب, زعفران دم شده, عسل
توضیحات:

قطاب عسلي طرزتهیه قطاب عسلي مواد لازم قطاب عسلي رسپی قطاب عسلي


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See قطاب عسلي Recipe

شیرینی پنجره ای
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
تخم مرغ, نشاسته, شیر, آرد, وانیل
توضیحات:

شیرینی پنجره ای طرزتهیه شیرینی پنجره ای مواد لازم شیرینی پنجره ای


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 45دقیقه

See شیرینی پنجره ای Recipe

دانماركي ساده
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
آرد یا 1/5 لیوان, شير ولرم , تخم مرغ, روغن مايع, خمير مايه, زرده تخم مرغ براروي شيريني (من سفيده زدم), زعفران اب شده به مقدارلازم ( اختیاری), آب یا شیر, شکر, آرد, وانیل مایع, کره
توضیحات:

دانماركي ساده رسپی دانماركي ساده مواد لازم دانماركي ساده


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See دانماركي ساده Recipe

ليدي فينگر خانگی
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
تخم مرغ, شکر, وانیل, پودر قند به ميزان لازم, آرد (3 بار الک شود )
توضیحات:

ليدي فينگر خانگی دوستاي خوبم من ليدي فينگرروبادوروش تهيه كردم وازهردوروش راضي بودم البته بنظرم روش دوم انسجا


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 35دقیقه

See ليدي فينگر خانگی Recipe

شيريني برنجي قنادي
تقریبا مشکل تقریبا ارزان
مواد لازم:
آرد برنج, آرد سفید, روغن جامد قنادي (صاف), تخم مرغ, پودرقند يا شكر, آب يا گلاب, شیر, روغن مايع, شربت بار, وانيل يا پودرهل
توضیحات:

شيريني برنجي قنادي طرزتهیه شيريني برنجي قنادي مواد لازم شيريني برنجي قنادي


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 25دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See شيريني برنجي قنادي Recipe

شيريني نخودي نخودچي
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
آرد نخودچی, روغن جامد, پودر قند, پودر هل, آرد سفید
توضیحات:

شيريني نخودي نخودچي طرزتهیه شيريني نخودي نخودچي مواد لازم شيريني نخودي نخودچي


آماده سازی: 20دقیقه
زمان پخت: 20دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See شيريني نخودي نخودچي Recipe

دسر هزار شب
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
شيره انگور, آب, آرد, کره, شیر, شکر, آرد, نشاسته ذرت, وانيل, کره
توضیحات:

دسر هزار شب طرزتهیه دسر هزار شب مواد لازم دسر هزار شب


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 7ساعت

See دسر هزار شب Recipe

خورشت داوود پاشا
تقریبا مشکل تقریبا گران
مواد لازم:
گوشت چرخکرده, پیاز رنده شده متوسط, پیاز نگینی خرد شده, نعنا خشک, رب انار, روغن مایع مقداری برای سرخ کردن, زردچوبه پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
توضیحات:

خورشت داوود پاشا طرزتهیه خورشت داوود پاشا مواد لازم خورشت داوود پاشا


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 1ساعت 45دقیقه
زمان انتظار: 2ساعت

See خورشت داوود پاشا Recipe

دسر ايرميک ژله ايي
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
شیر, ايرميک ( آرد سمولينا ), شکر, وانیل, پودر ژله به دلخواه
توضیحات:

دسر ايرميک ژله ايي طرزتهیه دسر ايرميک ژله ايي مواد لازم دسر ايرميک ژله ايي


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 10دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See دسر ايرميک ژله ايي Recipe

ژله انار به شکل انار
خیلی آسان ارزان
مواد لازم:
پودر ژله انار , پودر ژله آلووراء, انار دون شده, بستني وانيلي
توضیحات:

ژله انار به شکل انار دستورتهیه ژله انار به شکل انار رسپی ژله انار به شکل انار مواد لازم ژله انار به شکل


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 15دقیقه
زمان انتظار: 3ساعت

See ژله انار به شکل انار Recipe

توپک برفي شكلاتي
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
خامه صبحانه, پودر قند, پودر نارگيل, بيسكويت یه ميزان لازم, شكلات تخته ايي به ميزان لازم
توضیحات:

توپک برفي شكلاتي طرزتهیه توپک برفي شكلاتي مواد لازم توپک برفي شكلاتي


آماده سازی: 15دقیقه
زمان پخت: 0 min
زمان انتظار: 30دقیقه

See توپک برفي شكلاتي Recipe

سالاد امريكايي
آسان تقریبا ارزان
مواد لازم:
سيب زميني آبپز, هويچ آبپز, خيار شور خرد شده, نخود فرنگي پخته شده, نمک فلفل به ميزان لازم , سس مايونز, ماست
توضیحات:

سالاد امريكايي رسپی سالاد امريكايي مواد لازم سالاد امريكايي 


آماده سازی: 10دقیقه
زمان پخت: 30دقیقه
زمان انتظار: 1ساعت

See سالاد امريكايي Recipe

Link copied to your clipboard
Filter Timeline:
Pinned Items
Recent Activities
  • normally people try to hide their trainers/tutors or where they learn and after a while pretend they are rocking the stones and came out from the moon,
    but this is my honor to say you @marty_pollack are my teacher and it was great learning from you, thank you so much dude for what have you done for me and I’m so thankful for you and your team. good job brother.


    قدردان بودن سخته، من “سعی” میکنم قدردان باشم، قدردانی با چاپلوسی فرق داره

    منبع : اینستاگرام سعید عبدی نصب
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • تاحالا به این فکر کردی اگه کسی نفهمه قهوه تخصصی فرقش با تجاری چیه سفارش نمیده و بعد باعث میشه چه اتفاقی واسه مزرعه دار بیوفته

    میره علف جا قهوه تو فصلای دیگه میکاره سودش بیشتره طرفدارشم همینطور سر فصلشم #دانه-قهوه تجاری میده دست بازار، پس بجای کلاس گذاشتن

    بیهوده بدون هیچ هدف و تجربه ای یسری کلاس واسه مهمونای کافت بذار در غیر این صورت بشین پشت اسپرسو ماشین گرون و صد میلیونیت آب سیب گرم کن و کف شیر بگیر . حالا باز بخند


    have you ever thought if customers don’t buy speciality coffee cause can’t figure out the difference between speciality and commercial and unfortunately commercial are more reasonable these days what will happen to the farmers ? they don’t continue to be care about coffee and just produce commercial in the harvest season so in another seasons they just grow grass or some vegetables which is more reasonable, no more caring for the speciality coffee , do you know educating customer is how effective ? , so please before being trainer at barista advance start training your customers how they can analyze the difference between speciality and comercial coffee from today . otherwise go back off your fuckin' expensive espresso machine and make some hot apple juice.

    منبع : اینستاگرام سعید عبدی نصب
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • ترجمه در پایین توضیحات انگلیسی قرار گرفته
    From crop to cup, DMCC is the Centre that offers cost-effective logistical support and services that connect producers to buyers. The Centre houses a coffee quality laboratory, cupping labs and a Specialty Coffee Association (SCA) Premier Training Campus, in addition to a range of commercial office space. wish them good luck
    مرکز تحقیقاتی و نگهداری #دانه-قهوه (دی‌ام‌سی سی) به تازگی در منطقه‌ی آزاد جبل‌علی-دبی شروع به کار کرده که این امکان برای تمامی صادر کنندگان و وارد کنندگان قهوه سبز فراهم شده تا با هزینه‌ای بسیار کم و بدون پرداخت مالیات و عوارض قهوه های سبز(خام) خود را در این منطقه انبار و به سراسر دنیا ارسال کنند تا قهوه با قیمت عادلانه‌تری به دست مصرف کنندگان برسه، شرایط نگهداری و آزمایشگاه‌های مجهز از نقاط قوت این مرکز می‌باشد.


    منبع : اینستاگرام سعید عبدی نصب
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • ترجمه فارسی در آخر مطلب:
    Since 10 month ago we decided to find some solutions to improve some coffee farms and educate the farmers to get a better quality production that it’s not just about speciality coffee . this is a voluntary project and in these few months we marked some countries and some farms which the visa process is easy to get for all nationalities and make the plan for the next year to help them from your side , so please if you have at least one month free for voluntary duties out of your country , passport , passion for coffee and have experience of working in hard conditions , send an mail to me for registration and if you have any question ask in the comments
    saeed_abdinasab@brew-master.com also you can find the mail in my bio .

    در طول ده ماه گذشته در پی تحقیقات مختصری تصمیم به کمک و بهبود مزارع قهوه گرفتیم ، برای بهتر شدن کیفیت طعمی و نتیجه نهایی که فقط برای قهوه های تخصصی نمیباشد. این پروژه به صورت بسیار ساده و داوطلبانه اجرا خواهد شد و سعی فقط بهبود محصول نهایی این مزارع میباشد. سعی شده تا کشورهایی انتخاب شود که گرفتن ویزا برای همگان آسان باشد. پروژه از اوایل ۲۰۱۹ به صورت مستقل شروع میشه و بعد از ۶ماه داوطلبان به مناطق مورد نظر فرستاده خواهند شد. اگر به قهوه علاقه مند هستید، گذرنامه شما در دستتان میباشد ، حداقل یک ماه خارج از ایران در مزرعه در شرایط سخت میتوانید کار کنید، پیامی شامل اینکه برای کار داوطلبانه در مزارع قهوه آماده هستید برای من ایمیل کنید و اگر سوالی دارید در کامنت بپرسید.
    saeed_abdinasab@brew-master.com

    منبع : اینستاگرام سعید عبدی نصب

    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • این کشور نماینده 600،000 نفر از کشاورزان قهوه در سراسر ایالت "بوروندی" در 48،000 هکتار زمین می‌باشد. بوروندی بر روی راه اندازی تولید و شیوه های قهوه پایدار به منظور بهبود رفاه هر دو تولید کننده قهوه و مصرف کنندگان متمرکز است.

    جمهوری بوروندی کشوری است در مرکز آفریقا.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Armin updated the cover photo of the group
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • اخبار قهوه

    یک تحقیق دو ساله از صدها مزرعه قهوه روبوستا در ویتنام شواهدی جدیدی پیدا کردند که سیستم‌های مزرعه به تنهایی دی‌اکسید کربن بیشتری را در اتمسفر تولید می‌کنند.

    در مقابل ، این تحقیق نشان می‌دهد که مزارع مختلف قهوه - با سایر گونه های گیاهی که در کنار قهوه رشد می کنند می توانند به عنوان ذخیره کربن عمل کنند و مقدار قابل توجهی از CO2 را از جو حذف کنند.

    این تحقیق توسط IDH مستقر در هلند، طرح تجارت پایدار هلند، با اطلاعاتی که توسط شرکت Agri-Logic هلندی تهیه شده بود، شامل کارهای مختلف شرکت های تجاری بزرگ قهوه ای با منافع قانونی در عرضه قهوه روبوستا، شامل JDE Coffee، Lavazza ، Olam Ocom و شرکت Ecom Acom ویتنام را شامل می‌شود.

    مدیر امور مناظر جهانی Daan Wensing اعلام کرد: "تغییر آب و هوا تهدیدی است که نیازمند به بازنگری فوری در سیستم‌های کشاورزی است که در آن قهوه تولید می‌شود".

    این تحقیق امیداورم است که جوامع قهوه و کشاورزان بتوانند بیشتر در مقابل آب و هوا مقاوت کنند تا قهوه ما پایدارتر بشود.

    ویتنام به عنوان دومین کشور بزرگ تولید کننده قهوه جهان پس از جنگ ویتنام، و در دهه ۹۰ میلادی به شهرت رسید. بخش قهوه کشور که در درجه اول تولید کننده اصلی است، به وسیله یک رویکرد مبتنی بر حجم، تعریف شده‌ است که اغلب منجر به جنگل‌زدایی برای سیستم‌های مزرعه ، و از دست رفتن تنوع زیستی می‌شود. این کشور همچنین اتکای زیادی به آفت‌کش‌ها دارد و یکی از بزرگ‌ترین منابع انتشار کربن در تولید قهوه در جهان است.

    در سال جاری، منطقه اصلی در حال رشد کشور، سنترال هایلندز، چشم انداز خشکسالی را تحت تاثیر قرار می دهد که می تواند تولید و کیفیت را تحت تأثیر قرار دهد و این نیز نشان دهنده نیاز به استراتژی های کاهش آسیب پذیری در محیط زیست و روش های تولید انعطاف پذیر آب و هوا تأکید دارد.

    تحقیقات IDH به بررسی اثرات کربنی در حدود 300 مزارع در استان های High Healing مرکزی لام دونگ و داک لاک پرداخته است.

    این گزارش نشان می دهد که مزارع قهوه سنترال هایلندز منجر به تولید کربن خالص می شوند و به طور متوسط 0.37 تن از CO2 در سال به ازای هر تن قهوه تولید می کنند. از سوی دیگر، مزارع مختلف قهوه به عنوان ذخیره کننده های کربن یافت می شود و در هر سال به ازای هر تن متریک تن از CO2 0.16 تن را از جو حذف می کند. با توجه به این واقعیت که ویتنام در سال 2017 حدود 1.65 میلیون تن قهوه تولید می کند، اثرات کربن بسیار زیاد است.

    این گزارش علاوه بر استفاده موثر و استراتژیک از آب و آفت‌کش‌ها،می توان گیاهانی نظیر فلفل، دوریان، آووکادو و دیگر گیاهان زراعی را در کنار ایجاد بیشتر زیست توده و اضافه کردن CO2 بیشتر به گیاهان اضافه کرد.

    منبع : تلگرام باریستا
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • گونه‌های قهوه
    انواع عربیکا و ربوستا به چندین گونه تقسیم می‌شوند. گونه‌های قهوه دارای خواص و عطر و بوی مخصوص به خود هستند. از گونه‌های مرسوم می‌توان به کاتورا، کاتوی، بوربون و تیپیکا اشاره کرد.
    تراکم قهوه، دانه سخت و نرم
    سختی دانه یا تراکم آن در مورد کیفیت قهوه اطلاعاتی در اختیار ما قرار می‌دهد که به رست‌ ما کمک می‌کند. دانه‌های سخت‌تر می‌توانن در درجات بالاتر و آهسته‌تر رست‌ شوند.

    ارتفاع
    به صورت کلی هرچه قهوه در ارتفاعات بالاتری رشد کند از کیفیت بهتر و سختی بیشتری برخوردار است الیته این یک اصل کلی است و استثنا هم دارد.

    فرآوری
    فرآوری قهوه روشی است که برای جداکردن دانه‌های قهوه از گیلاس آن به کار می‌رود. فرآوری قهوه تاثیر زیادی بر عطر و طعم و نحوهه رست قهوه می‌گذارد.

    فرآوری خیس یا شسته :
    در این روش از آب برای جداکردن گیلاس قهوه استفاده می‌شود و بیشتر در کشورهایی که کمبود آب ندارند به کار میرود.

    فرآوری خشک یا معمولی :
    در این روش ابتدا قهوه به همراه گیلاس در آفتاب خشک می‌شود این روش باعث تولید رایحه شیرین در قهوه می‌شود اما کیفیت آن را بسیار پایین می‌آورد.

    کشور خاستگاه
    کشورهای مختلف دارای ارتفاع، گونه، عطر و طعم متفاوت هستند و برای هر کدام از پروفایل رست متفاوتی استفاده میشود. دانستن خاستگاه قهوه کمک بزرگی برای رست‌ قهوه به ما می‌کند.

    تک خاستگاه و میکرو لات
    قهوه‌ی تک خاستگاه از یک کشور، منطقه یا یک مزرعه خاص به دست می‌آید اما میکرولات از یک منطقه‌ی خاص در یک مزرعه به دست می‌آید.

    ترکیب
    معمولا برای به دست آوردن عطر و طعم و ویژگی‌های خاصی در قهوه، قهوه های چند کشور را با یکدیگر مخلوط می‌کنند. به مجموع قهوه‌های به دست آمده ترکیب می‌گویند. این کار را می‌توان قبل و بعد از رست انجام داد.

    محصول قبل
    قهوه‌های برداشت سال قبل را محصول گذشته یا ( Past Crop )، می‌گویند و تقریبا بیشتر عطر و رایحه آن ناپدید شده است.

    برشته
    این دانه‌ها در اثر افت یا افزایش ناگهانی دما در رستر بعد از ترک اول ایجاد می‌شود. در این حالت عطری برشته درون فنجان قهوه مشخص می‌شود.

    سوخته
    این حالت زمانی رخ می‌دهد که لایه‌ی رویی قهوه در اثر گرمای اولیه‌ی بسیار زیاد رستر میسوزد و برای حل این شکل باید رست‌ را با درجه‌ای کمتر شروع کرد.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • قهوه با قارچ گانودرما


    کافه سوپریم

    کاهش اشتها
    مشکلات پوست و مو ،
    یبوست ،
    کاهنده اظطراب عصبانیت ، گور گرفتگی ،
    تعریق و استرس است ،
    برای بیماران ام اس و تشنج چون جینسینگ داره مفیده ،
    عضله سازه وچربی سوز ،
    اسپرم سازه و تحرک اسپرم برای ناباروری مردان ،
    ریه ،
    تنگی نفس
    ، اسهال ،
    بیماریهای ریوی مثل
    برونشکتازیت ،
    بیماری اتوایمون ،
    جوش وآکنه ،
    لکه های پستی ،
    افزایش شادابی
    افزایش قدرت جسمی
    افزایش قدرت جنسی .

    منع مصرف :
    زنان باردار
    زنان شیرده
    فشارخون‌بالا


    کافه لاته

    رفلاکس معده
    ،بیماران دیابتی
    ،افزایش شیرمادران
    «امابرای دوران حاملگی وشیردهی بهتره استفاده نشه چون ممکنه باعث سقط_جنین بشه
    دردوران شیردهی ممکنه برای بچه سنگین باشه.

    منع مصرف :

    زنان باردار
    زنان شیرده

    کافه موکا

    افزایش تمرکز،
    قوی کردن حافظه،
    آرام بخش
    رفع سردرد
    بالابردن هوشیاری ذهنی
    ،کاهش خطرات بیماری قلبی وعروقی،
    رفع مشکلات پوستی،
    تنظیم فشارخون.

    منع مصرف :

    زنان‌باردار


    شکلات داغ

    کاهش اظطراب،
    بیماری های قلبی،
    ارام بخش وضدافسردگی
    ،بالابردن توجه تمرکز وهوشیاری که برای افراد دارای آلزایمریها مفیده مثل کافه موکا،
    قوی شدن‌حافظه،
    بهبودفرایندگوارش،
    مانع ابتلا ب سرطان
    ،کمک به سلامت شریانهای سرخرگی،
    رقیق شدن خون و جلوگیری از انعقادخون
    ،کم خونی
    ،ضدافسردگی وترشح اندروفین،
    کم کاری تیرویید
    ،کبدچرب،
    چون شکلات داغ 3گرم فیبر داره واسه کسانیکه یبوست یامشکلات روده ای دارن،
    کسانیکه سرطان کولون یاهمون روده بزرگ دارن
    بواسیر بشدت مفیده

    منع مصرف :
    زنان‌باردار و شیرده
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • شرایط نگهداری قهوه چیست؟ ابتدا درباره شرایط نگهداری قهوه سبز یا قهوه خام صحبت کنیم. رطوبت یکی از موارد بسیار مهم در نگهداری قهوه است. اگر در نگهداری قهوه سبز رطوبت بالا باشد، مزه قهوه تغییر می کند و ممکن است قهوه کپک هم بزند هم چنین شرایط نگهداری خشک، باعث کاهش رطوبتی می شود که در هنگام رست دانه، به آن نیاز است.
    برای نگهداری دانه های خام، دمای ۲۳ درجه و رطوبت حدودا ۶۰% مناسب است در ضمن می توانید دانه های قهوه را در کیسه های پلاستیکی ریخته و کیسه ها را در ظروف دربسته ای که، امکان نفوذ هوا ندارند، قرار دهید

    دانه و پودر قهوه رست شده:
    قهوه های رست شده بسیار حساس تر از قهوه های سبز هستند. شرایط نگهداری آن ها باید به گونه ای باشد که دانه یا پودر قهوه را از رطوبت، گرما، نور و جریان هوا دور نگه دارد. دمای مناسب نگهداری ۲۳ درجه سانتی گراد است. در ضمن محیط نگهداری بهتر است خشک و تاریک باشد، البته شرایط اتاق می تواند برای نگهداری مناسب باشد.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  •   Armin reacted to this post about 2 سال قبل
    فروش فوق العاده
    پودرهای شکلات هلندی RAF
    با تخفیف ویژه
    مخصوص کافه های شهرستانها
    ارسال رایگان به تمام نقاط کشور
    فقط تا پایان مهر ماه
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • فواید‌کافئین:
    بیش از 80% مردم جهان به واسطۀ مصرف قهوه، از کافئین بهره می‌برند. اما این مادۀ روانگردان در چای، شکلات، برگ کاکائو، کوکاکولا و البته در برخی داروها (مسکن‌ها، تقویت کننده‌ها) یا محصولات لاغری هم وجود دارد. مصرف متعادل قهوه، یعنی یک یا دو فنجان بزرگ در روز، شامل 50 تا 250 میلی گرم کافئین، آثار مثبت زیادی بر سیستم عصبی خواهد داشت، از جمله: تنش زدایی، سلامت، خوش اخلاقی، افزایش انرژی و افزایش ظرفیت تمرکز

    . اما بالعکس، با مصرف بیش از حد کافئین، آثار منفی آن ظاهر می‌گردند: عصبانیت و زود رنجی، اضطراب، خشونت و بی‌خوابی. از سال‌های دهۀ بیست، برخی آثار کافئین مشاهده شدند. کافئین باعث تحریک فعالیت حرکتی می‌شود، اما در دُزهای بالا تأثیر عکس دارد. مصرف به اندازه و متعادل کافئین باعث افزایش اعتماد به نفس، بهبود فعالیت‌ها و تأثیر مثبت بر روی کارکرد‌های فکری و ذهنی می‌شود. با این حال، دربارۀ حافظه، تأثیرش غیرمستقیم خواهد بود، زیرا کافئین باعث افزایش هوشیاری و دقت می‌شود. کافئین زمان خواب را به تعویق می‌اندازد و 3 تا 4 ساعت میزان آن را کاهش می‌دهد. در واقع، کافئین در دُزهای پایین، مناطق مغزی تحت تأثیر در چرخۀ خواب و بیداری را فعال می‌کند.

    آثار دارویی کافئین
    کافئین به کمک خصوصیات تأثیر بر عروق (بر قطر رگ‌ها اثر می‌گذارد)، میگرن و سردردها را تسکین می‌دهد. کافئین می‌تواند به کمک برخی داروها هم بیاید زیرا می‌تواند آثار تسکین‌دهندگی آنها را افزایش دهد. در حال حاضر، امیدهای بسیاری در رابطه با کافئین و درمان بیماری پارکینسون به وجود آمده است. در واقع، این ماده می‌تواند بروز علائم این بیماری شدید را به تأخیر بیندازد یا از آنها پیشگیری کند.


    خصوصاً، اگر کافئین در کنار داروهای مرسوم این بیماری مورد استفاده قرار گیرد، به نظر می‌رسد که لرزش‌ها بهبود قابل توجهی می‌یابند. مطالعات دیگری نیز در جریان اند که رابطۀ بین کافئین و صرع را مورد بررسی قرار می‌دهند. ظاهراً یک آینده پربار در انتظار این ماده است.
    بنابراین، قهوه بنوشید اما با رعایت اعتدال
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • قهوه در ایستگاه فضایی بین المللی

    پای محبوب ترین نوشیدنی دنیا به ایستگاه فضایی هم کشیده شده است اما سوال اینست که در شرایط بی وزنی که همه چیز معلق و رها در فضاست چطور می توان از نوشیدن قهوه در فضا لذت برد. خوشبختانه اگر شما هم می خواهید در آینده در فضا قهوه ی خود را سرو کنید می توانید از فنجان عجیبی که با فناوری پرینت سه بعدی تولید شده استفاده کنید. با این فنجان می توانید تا آخرین قطره ی قهوه را نوش جان کنید بدون اینکه ترسی از ریخت و پاش قهوه در فضای اطرافتان داشته باشید.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • به طور بالقوه فوق العاده ترین، مطرح ترین و گران ترین قهوه دنیا.
    دانه‌های این قهوه به وسیله لواک ( گونه ای از گربه‌های زَبّاد که در جنگلهای اندونزی زیست میکنند) بلعیده و سپس دفع می شوند.
    هنگامی که دانه‌های قهوه در شکم لواک است، آنزیم‌های معده ای که به صورت طبیعی به دانه های قهوه تراوش میکنند به قهوه طعمی فوق العاده، شکلاتی و بی رقیب می‌بخشد.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • اسپرسو یا قهوه دمی کدام کافیین بیشتری دارد؟


    سوالی که شاید در ذهن بسیاری شکل بگیرد…
    آیا با نوشیدن یک فنجان اسپرسو کافئین بیشتری دریافت می کنید و یا یک فنجان قهوه دمی؟!
    بسیاری این تصور را دارند که با یک فنجان اسپرسو کافئین بیشتری را به بدن می رسانند در حالی که از لحاظ میزان کافئین وقتی دو فنجان با هم مقایسه می شوند اعداد چیز دیگری می گویند.
    یک فنجان اسپرسو ۲ اونس حاوی حدودا ۸۰ میلی گرم کافئین است ولی فنجان قهوه دمی به حجم ۱۲ اونس حاوی حدودا ۱۲۰ میلی گرم کافئین است.
    پس با نوشیدن یک فنجان قهوه دمی میزان بیشتری کافئین به بدن می رسد ولی نکته جالب در این بین تفاوت حجم دو قهوه است. وقتی که حجم مساوی را در نظربگیریم غلظت کافئین در اسپرسو ۴۰ میلی گرم در هر اونس است و در مورد قهوه دمی ۱۰ میلی گرم در هر اونس. ولی چون مقدار سرو استاندارد این دو نوشیدنی با هم متفاوت است -۲ اونس در مقابل ۱۲ اونس – لذا با نوشیدن قهوه دمی کافئین بیشتری به بدن می رسد.
    حال سوال بعدی که به اذهان خطور می کند این است :
    چرا پس از نوشیدن اسپرسو احساس دریافت کافئین بیشتری می شود؟
    پاسخ این است که نوشیدنی اسپرسو خیلی سریعتر نوشیده می شود شاید در سه جرعه ولذا میزان افزایش کافئین در بدن و عملکرد آن بر سیستم اعصاب مرکزی بسیار سریعتر اتفاق می افتد تا زمانیکه شما یک فنجان قهوه دمی می نوشید!


    حال چه چیزی باعث می شود که در حجم مساوی اسپرسو کافئین بیشتری داشته باشد؟
    ۱- آسیاب ریزتر: سطح تماس قهوه با آب افزایش یافته و لذا میزان کافئین بیشتری استخراج می شود.
    ۲- حرارت و فشار: آب حدود ۹۳ درجه با فشار از داخل پودر قهوه رد می شود و لذا میزان استخراج کافئین بیشتر می شود.
    در هر حال باید به این نکته توجه داشت که افزودن هرگونه افزودنی به قهوه میزان جذب کافئین را کند می کند.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
فعالیتی موجود نیست
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد